افزایش تعرفه اینترنت نداریم/ مخابرات هزینه تعمیر و نگهداری از مشترکان دریافت میکند
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، عیسی زارعپور، وزیر ارتباطات و اطلاعات از بیست و دومین نمایشگاه مخابرات، فناوری اطلاعات و راهحلهای نوآوری بازدید کرد. وزیر ارتباطات در جریان بازدید از نمایشگاه تلکام ۱۴۰۰ با مدیران شرکتهای فعال در صنعت مخابرات گفتوگو و آخرین دستاوردهای این شرکتها را مشاهده کرد. در این بازدید حمید فتاحی، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، محمد خوانساری، رئیس سازمان فناوری اطلاعات، ستار هاشمی معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات، مجید سلطانی، رئیس شرکت مخابرات ایران وزیر ارتباطات را همراهی میکردند.
عیسی زارعپور در جریان بازدید از بیست و دومین نمایشگاه تلکام در جمع خبرنگاران اظهار کرد: وزارت ارتباطات پیشنهادات خود برای اصلاح طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی را به کمیسیون ویژه این طرح ارائه کرده است و در حال حاضر منتظر هستیم تا فرایندهای قانونی در این حوزه انجام شود.
وی افزود: وزارت ارتباطات توجه ویژهای به نگرانیهای متخصصان و مردم در مورد طرح صیانت دارد و پیشنهادات خود را به نمایندگان بیان کردیم. در طرح پیشنهادی وزارت ارتباطات در به کسبوکارها توجه شده و لازم میدانیم که شفافسازی در حوزه طرح صیانت صورت گیرد. اصلاح تعرفههای اپراتورها در مسیر تصویب است ولی هنوز به تصویب نهایی نرسیده است. اپراتورها باید ملزم شوند سالی یک میلیون پورت فیبر نوری در کشور راهاندازی کنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد: در حوزه اینترنت ثابت امسال افزایش قیمت نداریم. در تلاش هستیم کیفیت افزایش پیدا کند و اینترنت با سرعت بیشتری در اختیار مردم قرار گیرد. ۱۰ سال در است که اینترنت ثابت در کشور توسعه پیدا نکرده و افزایش کیفیت شبکه ارتباطی در کوتاه مدت امکانپذیر نیست. وزارت ارتباطات میکوشد اپراتورها به سمت حمایت از تولید داخل حرکت کنند.
زارعپور عنوان کرد: در این نمایشگاه شاهد معرفی تجهیزاتی ایرانی با کیفیت مطلوب هستیم که در صنعت مخابرات کاربردهای ویژهای دارند. حتی شرکتی ایرانی توانسته است سرور تولید کند. اینکه قطعات لازم برای ساخت تجهیزات مخابراتی از خارج وارد شود کاملاً طبیعی است و حتی شرکتهای بزرگ فناوری در جهان نیز قطعات خود را در کشورهای مختلف وارد میکنند.
وی خاطرنشان کرد: توسعه شبکه ۵G نیاز به سرمایهگذاری گسترده دارد و قسمتی از تجهیزات بومیسازی شده برای این شبکه را در نمایش مشاهده کردیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: کشورهای همسایه اولین هدف وزارت ارتباطات برای گسترش بازار پلتفرمهای ایرانی است و مذاکراتی نیز در این خصوص صورت گرفته ولی کسب بازار در منطقه نیاز به برنامهریزی بلند مدت دارد. در کشورهای آذربایجان، ترکیه، افغانستان و ارمنستان پلتفرمهای ایرانی مزیت نسبی دارند.
زارعپور در خصوص میزان افزایش تعرفه سرویسهای شرکت مخابرات عنوان کرد: تعرفه اینترنت تا این لحظه حتی یک ریال هم افزایش پیدا نکرده است. خطوط تلفن ثابت ایران ماهی تنها هزار تومان درآمد برای شرکت مخابرات دارد و هزینه نگهداری آن ۳۰ هزار تومان است. شرکت مخابرات پیشنهاد دریافت هزینهای با عنوان هزینه تعمیر و نگهداری را داده است که هماکنون در حال بررسی است. قیمت اینترنت امسال افزایش نمییابد و موضوع افزایش تعرفه مخابرات مطرح نیست.
انتهای پیام/۴۱۴۴/پ
انتهای پیام/