آسیبپذیری امنیتی وایفای گوشیهای هوشمند
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، گزارشهای اخیر چند شرکت بینالمللی حاکی از این است که هکرها با هدف قرار دادن بخش بلوتوث در گوشیهای هوشمند رمز عبور اتصال به شبکه وایفای را استخراج کرده و حجم ترافیک وب هر کاربر را دستکاری کنند.
گوشیهای هوشمند و تبلتهای جدید مجهز به تراشههایی هستند که سیستم وایفای، بلوتوث و اتصال به شبکه التیای(LTE) از طریق آنها کنترل میشود. طبق بررسی کارشناسان فناوری طراحی چنین تراشههایی پیامدهای امنیتی خاص خود را دارد زیرا هکرها با نفوذ به سیستم کنترل پردازنده مرکزی گوشی عملاً قدرت ایجاد اختلال در عملکرد درست همه تراشهها را بهدست میآورند. در واقع آزمایشهای فنی نشان داده است تعبیه تراشههای مجزا برای شبکههای ارتباطی در گوشی خطر حملههای سایبری به این دستگاهها را افزایش میدهد.
بیشتر بخوانید:
کاربران؛ قربانیان جاسوسی شرکتهای بزرگ سازنده تلفن همراه
دسترسی به سیستم کنترل پردازنده مرکزی کار راحتی نیست ولی در صورتی که هکرها به این بخش نفوذ کنند عملاً تمامی ابزارهای اتصال یا عدم اتصال به شبکه وایفای و بلوتوث را در اختیار دارند. از طرفی بخشی از اطلاعات مربوط شبکههای ارتباطی نظیر رمز اتصال به وایفای در تراشه مربوط به این شبکه ذخیره میشود و از همین رو پس از هک کردن تراشه گذرواژه در اختیار عاملان حمله سایبری قرار میگیرد. پس از بررسیهای کارشناسی ۹ نقص فنی در سیستم اتصال به وایفای و بلوتوث گوشیهای هوشمند شناسایی شد و هم اکنون میلیاردها دستگاه در سراسر دنیا در معرض حمله سایبری قرار دارند. برخی از این آسیبها به صورت نرمافزاری قابل رفع شدن است ولی برای برطرف ساختن تعدادی دیگر از آنها تنها باید سختافزارهای مناسب تهیه و نصب شود.
انتهای پیام/۴۱۴۴/
انتهای پیام/