۲۶۰ شرکت دانشبنیان در زمینه هوش مصنوعی فعالیت میکنند
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، پوریا حداد در برنامه روزنه رادیو «گفتوگو» با اشاره به اینکه درک متفاوتی از هوشمند سازی وجود دارد، خاطر نشان کرد: درگذشته هر چیزی که کار انسانی را به کار اتوماتیک تبدیل کند هوشمند سازی معرفی میشد ولی هوشمندسازی در هوش مصنوعی یعنی ماشین و کامپیوتر بهجای انسان فکر و تصمیمگیری کند که پیشزمینه این پیشبینی، داشتن اطلاعات مناسب است.
وی در خصوص جایگزینی هوش مصنوعی با انسان در آموزش افزود: درزمینهٔ تعلیم، تربیت، معلمی و هرگونه ارتباطی که در آن نقش انسان با انسان تعریفشده است، هوش مصنوعی دیرتر جایگزین میشود و البته هوش مصنوعی میتواند واکنشهای مشابه رفتارهای انسانی برای حل مسئله داشته باشد.
این کارشناس با اشاره به خطر تصدیگری هوش مصنوعی در زندگی، گفت: هوش مصنوعی پیادهسازی و شبیهسازی از مغز انسان است. کوچکترین واحد عصبی در مغز انسانها نورونهای عصبی هستند. اتصالات این نورونها با یکدیگر باعث میشود افراد در زمانهای مختلف تصمیمهای گوناگونی داشته باشند بنابراین هوش مصنوعی چیزی ضعیفتر از فعلوانفعالات صورت گرفته در مغز است و بارزترین ویژگی رایانهها نسبت به انسانها قدرت پردازش آنهاست و اگر هوش مصنوعی با فنّاوری کامپیوترهای کوانتومی همزمان تجاریسازی شوند شاید مقداری از کنترل ما خارج گردد.
وی در پایان با بیان اینکه هر فنّاوری که وارد زندگی میشود، مزایا و معایبی دارد بنابراین بهتر است خومان این فنّاوری را بسط و گسترش کنیم تا مجبور به استفاده از فنّاوری سایر کشورها نشویم، اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۲۶۰ شرکت دانشبنیان در کشور برای بسترسازی هوش مصنوعی و ورود آن به زندگی را داریم.
انتهای پیام/۴۱۶۷/
انتهای پیام/