دانشجو کانون تصمیمگیری و تصمیمسازیهای بزرگ است
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از ساری، علی باباییکارنامی در دومین همایش بزرگ بسیج دانشجویی به مناسبت بزرگداشت ۱۶ آذر روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری اظهار کرد: حرکت در مسیر توسعه پایدار در قالب نهادهای مدنی مأموریتهای مشخص دانشجویان و دانشگاهیان بوده و تحقق آرمانخواهی و عدالتخواهی باید منشأ فعالیتهای دانشجویی باشد. استاد و دانشجو هیئت علمی و هیئت رئیسه دانشگاه باید مشخصاً بر اساس اسناد بالادستی به نقش اصلی خود بپردازند.
وی بسیج دانشجویی را نماد آرمانخواهی در جمهوری اسلامی ایران برشمرد و اضافه کرد: دانشجو با حفظ ارزشهای انقلاب اسلامی و نظام، کانون تصمیمگیریها و تصمیمسازیهای بزرگ است. ۳۳ سال پیش جوانان دانشجو در مقابل جریان غربگرا منشأ تحولات عظیمی در کشور شدند که تاریخساز شدند. همه کارگزاران نظام جمهوری اسلامی در برابر مردمی که همواره پشت نظام و انقلاب بودند، مسئول هستند و امروز مجلس و دولت باید با اقداماتی که انجام میدهند، امید را به جامعه برگردانند و مایه دلگرمی ملت و دولت باشند.(بیشتر بخوانید)
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی گفت: هیچ کشوری در دنیا نمیتواند تفکر جوانان را بیهویت نشان دهد. افکار دانشجویان مطابق با ارزشها و آرمانهای انقلاب اسلامی است و اگرچه فضای عدالتخواهی در کشور به سمت عدالتگستری حرکت نکرده؛ اما نیازمندیم که با نگاه جوانان برمدار عدالتخواهی برگردیم. ایستادن مردم و مسئولان در یک خط در هشت سال نخست رمز پایداری انقلاب و از ارزشهای اوایل انقلاب بوده و در گام دوم انقلاب هم مردم و مسئولان باید در یک صف قرار گیرند.
باباییکارنامی نظارت، تحقیق و تفحص استیضاح را از وظایف نمایندگان برشمرد و عنوان کرد: تورم نتیجه ناکارآمدی دولتها است که باید هرچه زودتر مرتفع شود. انقلاب، انقلابی فرهنگی بود؛ اما امروز با کارکرد ارقام در پی حل مشکلات هستیم در حالی که انقلاب اسلامی گفتمان شهید مطهری و بهشتیها است. با روی کار آمدن دولت انقلابی، کارآمد و مردمی در همین مدت کوتاه، توانسته اوضاع کرونا و واکسن را به سامان برساند و بر مدار حاج قاسم سلیمانی در مذاکرات و دیپلماسی ظاهر شود و کدخدا را در قاعده جمهوری اسلامی تعریف کند.
وی مطرح کرد: در قاموس جمهوری اسلامی باخت معنایی ندارد؛ بلکه هویت و فرهنگ و آحاد مردم است که معنا دارد. مجلس یازدهم با شکستن سدی به نام صدور مجوزهای کسبوکار، اصلاح قانون بودجه از یک هزار و ۲۰۰ تبصره و ماده به ۱۶ ماده و طرح چند فوریتی بهعنوان پشتوانه مذاکرهکنندگان در برابر جریان غرب اقدامات عدالت محورانه انجام داده است. مجلس یازدهم و دولت سیزدهم تصمیم گرفتند برای مردم صادقانه کار کنند و در این بین به نظرات کارشناسانه دانشجویان و دانشگاهیان و نخبگان نیازمند است.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی درباره سد فینسک و منطقه آزاد تجاری مازندران که خواسته دانشجویان بود، توضیح داد: اجرای این سد غیرکارشناسانه و دستاورد دولت دهم بود که دستوری اجرا میشد و امروز باید جنگ آبی را که نتیجه کار غیر کارشناسانه و در پی سیاستهای غلط گذشتگان است با تلاش بسیار مرتفع کنیم. اجرای این طرح بهصورت موقت متوقف شده و بنا به دستور رئیس جمهور اجرای کار کارشناسی و مهندسی مجدد در دستور کار قرار دارد و نظریه کارشناسی محل توجه خواهد بود.
باباییکارنامی منطقه آزاد تجاری بیان کرد: منطقه آزاد دلالی و منطقه آزادی که رانت را برای زمینخواران ایجاد کند را قبول نداریم. منطقه آزادی که بخواهد فرصت را برای سوءاستفاده کنندگان با استفاده از ابزارهایی به نام منطقه آزاد فراهم کند را رد میکنیم؛ اما منطقه آزادی که بخواهد بستر توسعه و اقتصاد استان باشد را قبول داریم که نتیجه کار کارشناسی باشد.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/