مسلمانان آمریکا با سابقه ۴۰۰ ساله هنوز بیگانه محسوب میشوند/ حاتمبخشی صهیونیستها برای اسلامهراسی سازمانیافته
به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، روز یکشنبه هفته جاری ایلهان عمر، نماینده مسلمان مجلس نمایندگان آمریکا از ایالت مینه سوتا در انتقاد به اظهارات سخیف، متعصبانه و ضد اسلامی لورن بوبرت، نماینده جمهوریخواه کلرادو اعتراض خود را نسبت به شیوع بیمارگونه اسلامستیزی در میان سیاسیون این کشور به نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا ارائه کرد تا این پیام را به مردم آمریکا و دیگر نقاط جهان اعلام کند ایالاتمتحده در زمینه رعایت حقوق بشر دارای مشکلات ساختاری است.
هفته گذشته لورن بوبرت، نماینده جمهوریخواه طرفدار ترامپ، عمر را یکی از اعضای جوخه جهاد نام داد و زمانی که با او در آسانسور ساختمان کنگره آمریکا بود، وی را با عباراتی از جمله داشتن بمب مورد تمسخر قرار داد.
نفوذ اندیشه اسلامستیزی تا ژرفای نظام سیاسی ایالاتمتحده
همزمان با درخواست از نانسی پلوسی برای برخورد با اینگونه رفتارها، ایلهان عمر از خودداری کوین مککارتی، رهبر جمهوریخواه مجلس نمایندگان از محکوم نکردن اظهارات بوبرت گفت: مککارتی یک دروغگوی ترسو است.
ماجرای اهانت به ایلهان عمر بهعنوان یک شخصیت عدالتجوی مسلمان و شناختهشده از این منظر نگرانکننده است که وقتی به نماینده کنگره کشور مدعی رعایت حقوق بشر و مهد آزادی اینگونه به دلیل مسلمان بودن اهانت میشود، قرار است چه بلایی بر سر مسلمانانی بیاید که نه شناختهشده هستند نه تریبونی برای اعتراض در اختیار دارند؟
در فاصله سالهای ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۹ حدود ۴۲ میلیون دلار در راستای مخالفت با فعالیتهای مراکز اسلامی و ایجاد محدودیت و ترغیب اقدامات ضد اسلامی در آمریکا هزینه شد
گفتنی است که زمان ورود اولین مسلمانان به آمریکا حدود ۴۰۰ سال پیش ذکر شده است اما اسناد از مهاجرت مسلمانان در قرن هفدهم در دورهای که بردگان مسلمان آفریقایی بهزور به این سرزمین مهاجرت داده شدند سخن میگویند. برخی از پژوهشگران معتقدند که حدود یکسوم از بردگانی که از آفریقا به آمریکا آورده شدند مسلمان بودند.
ادامه کندوکاو در تاریخچه ورود مسلمان به آمریکا به سالهای ۱۸۸۰ تا ۱۹۱۴ بازمیگردد، وقتیکه دهها هزار نفر مسلمان از متصرفات امپراتوری عثمانی و دیگر مناطق در قاره آسیا رهسپار ایالاتمتحده شدند. مسلمانان از همان ابتدای ورود به آمریکا در خدمت رشد و توسعه این کشور درآمدند و بهواقع سهم بسزایی در شکلگیری ساختار اقتصادی آمریکا بر عهده گرفتند.
بیشتر بخوانید:
آمارها درباره اسلامهراسی در آمریکا چه میگویند؟
ایلهان عمر خواستار برخورد با اسلامهراسی در کنگره آمریکا شد
اگرچه آمریکا بهطور رسمی یک کشور سکولار است اما از بابت جمعیتی اکثریت مردم این کشور را مسیحیان مهاجر اروپایی تشکیل میدهند. جمعیت مسلمانان تا ۹ میلیون نفر تخمین زدهشده است که در این میان جمعیت شیعیان به بیش از دو میلیون نفر رسیده و حدود هشتدهم درصد کل جمعیت ایالاتمتحده آمریکا را تشکیل میدهند.
از همان ابتدای ورود مسلمان، سیاستمداران مغرض و متعصب آمریکایی همواره تلاش کردند برخوردی تحقیرآمیز با مسلمانان داشته باشند و به همین دلیل بود که پیروان دین اسلام را برای انجام مناسک خود آزاد نگذاشتند تا بهتدریج مسلمانان راهی بهجز گرویدن به مسیحیت نداشته باشند.
این نحوه تعامل با مسلمانان در سطوح مختلف اجتماعی و سیاسی ادامه داشت اما حمله به برجهای دوقلوی تجارت جهانی در یازدهم سپتامبر سال ۲۰۰۱ در آمریکا و نیز عملکرد مقامات امنیتی و سیاسی این کشور در مقصر نشان دادن مسلمانان در این حادثه باعث شد که روند اسلامستیزی سرعت و شدت بیشتری به خود گیرد، این در حالی است که ۴۰ درصد از مسلمانان آمریکا در همین کشور متولد شدهاند اما باز هم بیگانه محسوب میشوند.
بر اساس تحقیقی که در زمینه رشد خشونت علیه مسلمانان صورت گرفته مشخص شده است که در فاصله سالهای ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۹ حدود ۴۲ میلیون دلار در راستای مخالفت با فعالیتهای مراکز اسلامی و ایجاد محدودیت و ترغیب اقدامات ضد اسلامی در آمریکا هزینه شد.
در ایالاتمتحده با نظامی سلطهگر که تصمیمگیرندگان اصلی آن جمعیت یکدرصدی اغنیا و لابیهای صهیونیستی هستند امکان ندارد مبارزه ریشهای و ساختاری علیه اسلام بدون هماهنگی و حمایت این سطوح قدرتمند صورت گیرد
بسیاری متفکران به این عقیدهاند که درواقع این احتمال فزاینده گسترش اندیشه اسلامی است که مقامات آمریکا را به وحشت انداخته است. به همین دلیل عدهای با انگیزههای سیاسی و مالی تلاش میکنند با ارائه اطلاعات و اخبار غلط درباره دین اسلام مانع از نفوذ هر چه بیشتر آن در جامعه آمریکا شوند.
نمونههای فراوانی از اهانت به مقدسات مسلمانان، به آتش کشیدن برخی از مساجد، تبعیض علیه مسلمانان در محیطهای اقتصادی و اجتماعی در سالهای پس از یازدهم سپتامبر ۲۰۰۱ دیده شده است.
رد پای راستگرایان افراطی آمریکا و صهیونیسم در تهییج احساسات ضد اسلامی
کار به جایی رسید که تری جونز، کشیش مقیم فلوریدا، در سالگرد حوادث ۱۱ سپتامبر در سال ۲۰۱۲، نسخههایی از قرآن کریم را به آتش کشید. این کشیش همچنین اقدام به ساخت فیلمی اهانتآمیز به ساحت مقدس پیامبر اسلام (ص) کرد. در این میان ثابت شده است که راستگرایان افراطی آمریکا و مؤسسات صهیونیستی از تأمینکنندگان مالی تهییج احساسات علیه مسلمانان بودهاند.
نظام ضد حقوق بشری حاکم در آمریکا که همیشه در پی فرافکنی ضعفهای بیشمار خود است بعد از یازدهم سپتامبر ۲۰۰۱ با استفاده از توان تبلیغاتی هالیوود دستبهکار شد تا چهرهای بسیار خشن از اسلام و مسلمانان در افکار عمومی مردم آمریکا و دیگر نقاط جهان ارائه دهد. سابق بر این دستگاه عریض و طویل رسانهای آمریکا اندیشه کمونیسم را هدف قرار داده بود.
بیشتر بخوانید:
مذاکره کننده ارشد ترکیه: اسلامهراسی در اروپا رو به افزایش است
هافینگتون پست: آمریکا راهی جز مقابله با اسلامهراسی ندارد
گفتنی است که نتیجه یک نظرسنجی توسط مؤسسه گالوپ در خصوص بدترین کشورها در اذهان افراد جامعه آمریکا نشان داد که به چه میزان سرمایهگذاری در زمینه اسلامهراسی نتیجه داده است. در میان پنج کشور منفور برای مردم آمریکا سه کشور مسلمان حضور داشتند. این در حالی است که همین سه کشور توسط مقامات ایالاتمتحده بهعنوان محور شرارت به مردم معرفی شده بودند. میتوان دریافت که نسبت دادن شرارت به مسلمانان از چه جایی ریشه میگیرد.
باید اطمینان داشت که در کشوری مانند ایالاتمتحده با نظامی سلطهگر که تصمیمگیرندگان اصلی آن جمعیت یکدرصدی اغنیا و لابیهای صهیونیستی هستند امکان ندارد مبارزه ریشهای و ساختاری علیه اسلام بدون هماهنگی و حمایت این سطوح قدرتمند صورت گیرد. در ضمن نباید از این واقعیت غافل بود که مؤسسات و افراد بانی اینگونه سیاهنماییها علیه دین مبین اسلام توانایی پنهان شدن پشت افراد جاهلی مانند بوبرت را بهخوبی آموختهاند.
انتهای پیام/۴۱۵۵/پ
انتهای پیام/