ارائه خدمات اولیه و تزریق واکسن کرونا به پناه جویان مرزی
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، منصوره خرمباقری در برنامه روزنه رادیو «گفتوگو» و تبریک روز جهانی داوطلبانه، خاطر نشان کرد: نهضت جهانی صلیب سرخ و هلالاحمر از سال ۱۹۸۵ بهعنوان بزرگترین سازمان بشردوستانه جهان و باهدف یاریرسانی به آسیبپذیرترین افراد به هنگام سوانح آغاز به کارکرد.
وی افزود: سازمان جهانی صلیب سرخ دارای ۳ رکن اصلی فدراسیون بینالمللی، کمیته بینالمللی و ۱۹۲ جمعیت ملی است و جمعیت هلالاحمر ایران در سال ۱۳۰۱ تأسیس و در سال ۱۳۰۲ به عضویت این سازمان بشردوستانه درآمد و در سال ۱۳۷۰ با تأسیس فدراسیون بینالمللی در تهران و افزایش تعاملات خود وظیفه هدایت و هماهنگسازی کمکرسانی جهانی به قربانیان سوانح طبیعی پناهندگان و آسیبدیدگان در مواقع اضطراری را بر عهده گرفت.
معاون امور بینالملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلالاحمر ادامه داد: در زمان شیوع ویروس کرونا با هماهنگی فدراسیون و کمیته بینالمللی به علت تحریمهای یکجانبه در شرایط سختی قرار گرفتیم اما موفق به تهیه دارو و تجهیزات پزشکی از طریق این سازمان بشردوستانه شدیم.
باقری کمک به معیشت اقشار آسیبدیده، تأمین اقلام حفاظتی برای بیماران خاص و تجهیز انبار امانت هلالاحمر برای بیماران کرونایی را ازجمله اقدامات انجامشده در زمان شیوع کووید ۱۹ عنوان کرد.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: فدراسیون و کمیته بینالمللی هلالاحمر ایران اقدامات شایانی در کمکرسانی و امداد به زلزلهزدگان سی سخت، هرمزگان و سیل سیستان و بلوچستان داشته و در خارج از کشور با ارسال تجهیزات بیمارستان صحرایی در انفجار بندر بیروت، کمکرسانی به کشور غزه، آفریقا و افغانستان فعالیتهای بینالمللی خود را انجام داده است.
وی با اشاره به افزایش سطح ایمنی و کمک بهسلامت جامعه در زمان ویروس کرونا و تردد پناه جویان در شهرهای مرزی ایران، بیان کرد: متولی واکسیناسیون در کشور وزارت بهداشت است اما با کمک کمیته صلیب سرخ طرح اقتضایی برای این زمان تهیه و تدوین شد که در صورت ورود احتمالی پناه جویان به کشور خدمات اولیه نظیر بستههای غذایی ۷۲ ساعته، اسکان اضطراری و واکسن کووید ۱۹ دریافت کنند.
انتهای پیام/۴۱۶۷/
انتهای پیام/