ایجاد ۶۱۱ رشته جدید کاردانی پیوسته و ناپیوسته در سراسر کشور
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از کاشمر، محمد شاهحسینی که به منظور ارزیابی و آشنایی با توانمندیهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر در این دانشگاه حضور پیدا کرده بود بعد از بازدید از بخشهای مختلف دانشگاه در جلسهای با حضور مسئولان دانشگاه و ادارات شهرستان کاشمر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه خدمات ارزشمندی که از ابتدای راهاندازی داشته و با توجه به محور حلمسئله با هوشمندی مدیریت جدید یکی از مسائل مبتلابه کشور را نقص در حوزه مهارتآموزی تشخیص داده و لازم دانسته که بخشی از راه را اصلاح و به حوزه مهارتی پرداخته شود.
بیشتر بخوانید:
پیگیری اخذ مجوز راهاندازی هنرستان هوانوردی در کاشمر
مهارتآموزی دانشآموزان با طرح ایرانمهارت
وی افزود: دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه به معاون آموزشهای عمومی و مهارتی دستور داد که نظامنامهای را تدوین کرده که آن نظامنامه یازدهم آبان ۹۹ در شورای گسترش آموزش عالی دانشگاه به تصویب رسید و در نخستین روز از دهه مبارکه فجر سال ۱۳۹۹ ابلاغ شد.
سرپرست امور راهبری و پایش کیفیت دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: در این نظامنامه دو شورای گسترش و دیگری شورای برنامهریزی درسی تعریف شده که مأموریت شورای گسترش، گسترش آموزشهای بلندمدت در حوزه فنیحرفهای و مهارتی است.
جابهجایی ۳۴۷ رشتهمحل برای پاسخگویی به نیاز دانشجویان
شاهحسینی گفت: در این راستا نخستین گام جابهجایی رشتههای کممتقاضی در بعضی از واحدهای دانشگاهی بود که ۳۴۷ رشته محل را جابهجا کرده و ۶۱۱ رشته جدید کاردانی پیوسته و ناپیوسته در سراسر کشور ایجاد کردیم که با پیگیریهای آقای جوادموسوی سهم کاشمر هم سهم خوبی بود و این چند رشته در حوزه هوانوردی به این واحد اختصاص یافت، علاوه بر این پیگیری میکنیم که بتوانیم چند رشته را هم بهمن ۱۴۰۰ اضافه کنیم.
وی بیان کرد: در شورای برنامهریزی که شورای بسیار بااهمیتی است به دنبال اصلاح سرفصل رشتهها هستیم و قرار است سرفصل ۴۰ تا ۸۰ درصد دروس را به سمت مهارت مبتنی بر بازار کار ببریم، از همکاران سازمان فنیحرفهای و دانشگاه فنیحرفهای هم کمک گرفتهایم که بتوانیم سرفصلها را بهخوبی اصلاح کنیم.
سرپرست امور راهبری و پایش کیفیت دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: کمیسیون موارد خاص هم داریم که سطح یک مربوط به دانشجویان کاردانی پیوسته و ناپیوسته در معاونت مهارتی تشکیل میشود که تاکنون سه جلسه تشکیل شده است.
شاهحسینی اضافه کرد: در ایرانمهارت «دکتر بطحایی» معاون آموزشهای عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد دستور دادند برای مدارس سما شیوهنامهای آماده شود و بنا دارند هر یک از دانشآموزان سما حتما یک یا دو مهارت را از حدود ۶۰۰ مهارت پیشنهاد شده بیاموزند.
این مسئول بیان کرد: موضوع مهارتهای نرم هم در شیوهنامه دیده شده و موضوع دیگر امور هیئت علمی رشتههای مهارتی است که ارتقا و ترفیعشان اصلاح شود تا نسبت به سایر رشتهها متفاوت شود و استادکاران براساس مهارتشان به کار گرفته میشوند و مدرک تحصیلی فوقلیسانس نیاز نیست.
راهاندازی دانشگاه هوانوردی در کاشمر
وی افزود: در کاشمر اتفاق بزرگی در حال وقوع است، پیشنهاد دادم که یک دانشکده هوانوردی ایجاد شود و به نظر میرسد که دکتر طهرانچی هم استقبال کنند، حسب وظیفه برای توسعه رشتهها در کارشناسی ناپیوسته در رشته پهپاد و سایر رشتهها پیگیری میکنیم تا کارشناسی ناپیوسته آن رشتهها را هم بتوانیم محقق کنیم.
این مسئول بیان کرد: مهارت مدیریتی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر در هیچ بخشی غافل نمانده و در کشت و برداشت انگور، تولید تخممرغ و موارد دیگر که همگی فعالیتهای کاربنیان هستند و در نظامنامه هم پیشبینی شده است، باید بهگونهای برنامهریزی شود، کسانی که در این باره تلاش کردهاند برابر پیشبینی که در بخشنامهها ذکر شده از منافع حاصل بهرهمند شوند.
سرپرست امور راهبری و پایش کیفیت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در حوزه TMC باید از رئیس مرکز آموزش فنیوحرفهای کاشمر و مسئولان استان قدردانی شود؛ زیرا این مرکز قرار است با توجه به ظرفیتهای منطقه دانشجویان را راهنمایی کند تا شغل درستی انتخاب کنند.
شاهحسینی تأکید کرد: مسئولان امر همانطور که از قبل همکاری کردهاند در حوزه TMC و در آموزشهای کوتاهمدتی که در حوزههای مختلف مانند بورس و سایر موارد مد نظر که در کاشمر ظرفیتش موجود است و در آزمونهای ادواری هم کمک کرده و مربیان دانشگاه آزاد را به عنوان مربیان قابل قبول شناسایی کنند تا بتوانیم بیشتر همکاری کنیم، تفاهمنامهای هم اسفند ۱۳۹۹ داشتیم که ماهیت حقوقی دارد و تا سه سال معتبر است، تفاهمنامه استانی و شهرستانی هم هست، هرچند اعتقاد دارم تفاهمنامهها اگر اجرا نشوند، بیاثرند که در اینجا آثار عملی اجرا را میبینیم.
وی افزود: پیشنهاد پارک مهارت رئیس مرکز آموزش فنیوحرفهای کاشمر بسیار خوب است، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر با همکاری جمیع افرادی که میتوانند کمک کنند، این موضوع را تحقق بخشند، آنچه از دست ما بربیاید حتما انجام میدهیم.
سرپرست امور راهبری و پایش کیفیت دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: در توسعه هنرستانهای فنی و کارودانش باید نیازسنجی شود و طرح آمایش شهرستان مورد بازنگری قرار گیرد، بر اساس آن اگر رشتهای مورد نیاز شهرستان است در جوار دانشکده مهارت و کارآفرینی با توجه به ظرفیت و امکاناتی که داریم تأمین شود.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/