دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
احمدی‌پور در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

پیامدهای روانشناختی شیوع ویروس کرونا در گروه‌های سنی مختلف چیست؟

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران گفت: پیامدهای روانشناختی کرونا شامل تشدید بیماری‌های اضطرابی زمینه‌ای یا جدید، افسردگی، وسواس، اختلالات خواب و تغذیه بوده و نشانه عدم مصونیت تمامی گروه‌های سنی است.
کد خبر : 617821
دکتر احمدی پور روانپزشک بیمارستان فرهیختگان



احمد احمدی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا با اشاره به اینکه در مورد پیامدهای روان‌شناختی و اتفاقاتی که در دوره اپیدمی و پاندمی کرونا رخ داد، خاطرنشان کرد: این پیامدها شامل تشدید بیماری‌های اضطرابی زمینه‌ای یا جدید، افسردگی، وسواس، اختلالات خواب، تغذیه و نشانه عدم مصونیت تمامی گروه‌های سنی است. تأثیرات مستقیم و غیرمستقیمی که این بیماری بر سلامت روان به‌علاوه سلامت فیزیکی افراد تحمیل کرد، این نگرانی وجود دارد که حتی در زمانه بعد از ریشه‌کنی این ویروس، همچنان اثرات و تبعات منفی این مسئله روی قسمت ذهن و روان افراد وجود دارد.


وی افزود: استرس ناشی از خود بیماری و خطراتی که به‌هرحال این بیماری، جان افراد را نشانه گرفته است که اگر درمان هم نشوند، مسائل جدید روان‌پزشکی ادامه‌دار می‌شود و تا مدت‌ها بعد از بهبود بیماری، مبتلایان همچنان از آن علائم روان‌پزشکی رنج می‌برند.


عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران بابیان اینکه درزمینهٔ کرونا، هیچ گروه سنی مصونیت نداشت، افزود: وقتی اعلام می‌شد که کودکان ممکن است کمتر به بیماری کرونا مبتلا شوند، بعداً این فرضیات رد شد و خیلی از این قشر نیز به کووید-۱۹ مبتلا شدند. بسیاری از افرادی که در دوره جوانی به سر می‌بردند، ترس از ابتلای نزدیکان‌شان ازجمله والدینشان و از دست دادن افراد نزدیک و دوست‌داشتنی‌شان به بیماری، اضطراب را دوچندان کرد.


وی اظهار کرد: عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی، توسط برخی از اعضای خانواده، بقیه اعضا را عصبانی می‌کند که مثلاً برادر من چرا درست رعایت نمی‌کند؟ پدر من چرا مواظب نیست؟ چرا درست ماسکش را استفاده نمی‌کند؟ و این‌ها باعث می‌شد، تنش‌های زیادی بین‌شان ایجاد شود.


انتهای پیام/۴۱۶۷/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب