دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 مهر 1400 - 10:57
در هشتمین نشست استپ مطرح شد؛

تبادل نظر برگزیدگان جایزه مصطفی(ص) در مورد جهانی بیاندیش، منطقه‌ای عمل کن

۶ تن از شخصیت‌های علمی در هشتمین نشست تبادل علم و فناوری (STEP) که در ۲۸ مهرماه در هفته جایزه مصطفی(ص) ۲۰۲۱ در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، حضور پیدا کردند.
کد خبر : 615980
نشست علمی



به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از ستاد ارتباطات و اطلاع رسانی جایزه مصطفی(ص)، ۶ شرکت کننده، از جمله برگزیده جایزه مصطفی(ص) در سال ۲۰۲۱، موضوع «جهانی بیندیش، منطقه‌ای عمل کن» را در گردهمایی علمی یوسرن (شبکه جهانی آموزش و تحقیقات علمی) (USERN) مورد بحث قرار دادند.


محمدصائغ، برگزیده مقیم کشورهای اسلامی جایزه مصطفی(ص) ۲۰۲۱ و رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه آمریکایی بیروت؛ آلتوق اوزپینجی، نایب رئیس دانشگاه فنی خاورمیانه از ترکیه؛ امین تاف، رئیس دانشگاه پندیدیکان سلطان ادریس (UPSI) از مالزی؛ فریدالعالم، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بنگلادش؛ محد روسلان سلیمان، رئیس دانشگاه پوترا مالزی؛ و مصطفی نظیر اوغلو، از دانشگاه سلیمان دمیرل ترکیه از شرکت کنندگان این رویداد بودند.


ابتدا نماینده یوسرن فعالیت های شبکه در ایران و سراسر جهان را برای شرکت کنندگان معرفی نمود.


سپس محمد صائغ، برگزیده مقیم کشورهای اسلامی جایزه مصطفی(ص) ۲۰۲۱ برای «درمان‌های جدید برای بهبود نتایج آلوگرافت کلیه و قلب» سخنرانی کرد. وی در مورد اقدامات محلی موثر بر استراتژی جهانی برای کووید-۱۹ بحث کرد و بر ریشه‌کن کردن این بیماری با واکسیناسیون جهانی تأکید کرد.


صائغ همچنین چالش هایی را در سطح ژئوپلیتیک، اقتصادی و فرهنگی مورد بحث قرار داد. وی به ترکیب و تطبیق فیوژن لبنانی در دانشگاه آمریکایی بیروت اشاره کرد. امین تاف، رئیس دانشگاه پندیدیکان سلطان ادریس (UPSI) از مالزی با معرفی این دانشگاه، در مورد دانشکده‌ها و مراکز پیشرو صحبت کرد.


آلتوق اوزپینجی، نایب رئیس دانشگاه فنی خاورمیانه از ترکیه سخنران بعدی بود و در مورد انواع مختلف هسته‌های عجیب و غریب، که می‌توانند در برخورد کننده‌ها تولید شوند، صحبت کرد. محد روسلان سلیمان، رئیس دانشگاه پوترا مالزی نیز در مورد چشم‌انداز، حوزه تخصصی و ماموریت دانشگاه صحبت نمود. همچنین مصطفی نظیر اوغلو از دانشگاه سلیمان دمیرل ترکیه در مورد پروتئین‌های بالقوه گیرنده گذرا (TRP) صحبت کرد.


در پایان فریدالعالم، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بنگلادش، دانشگاه متبوع خود را معرفی کرد. در قسمت پایانی رویداد، صائغ و اوزپینجی به عضویت هیئت مشورتی یوسرن منصوب شدند. نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی تهران با دانشگاه علوم پزشکی بنگلادش و دانشگاه پندیدیکان سلطان ادریس تفاهم‌نامه امضا کردند.


انتهای پیام/۴۱۴۴/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب