سهم بیشتر سیاستمداران آمریکایی در انتشار اطلاعات غلط
به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا از هیل، نظرسنجی خبرگزاری آسوشیتدپرس و مرکز امور عمومی نورک و دانشگاه موسسه پیرسون شیکاگو نشان داد که حدود سهچهارم از پاسخدهندگان به این نظرسنجی بر این باورند که سیاستمداران، شرکتهای رسانههای اجتماعی و کاربران رسانههای اجتماعی مسئول انتشار اطلاعات غلط هستند.
این نظرسنجی در مدت یک هفته در ماه سپتامبر از طریق مصاحبه تلفنی و اینترنتی با بیش از ۱۰۰۰ شهروند بزرگسال آمریکایی انجامشده است.
نتایج این نظرسنجی نشان داد که ۴۸ درصد از پاسخدهندگان دولت آمریکا را مسئول گسترش اطلاعات نادرست میدانند و اندکی بیش از نیمی از آنها دولتهای روسیه و چین را در انتشار این اطلاعات مقصر میدانند و حتی درصد کمتری، حدود ۴۰ درصد دولت ایران و دیگر کشورها را مسئول انتشار اطلاعات غلط و نادرست در فضای اینترنت میدانند.
پاسخدهندگانی که خود را جمهوریخواه معرفی کردند در مقایسه با دموکراتها برای مسئول دانستن دولت آمریکا در گسترش اطلاعات غلط اختلافنظر داشتند بهطوریکه جمهوریخواهان بیش از دموکراتها دولت آمریکا را مسئول انتشار اطلاعات نادرست قلمداد میکردند و افراد ۴۵ سال و بالاتر بهاحتمال بیشتری باور داشتند که دولتهای خارجی در انتشار اطلاعات غلط نقش دارند.
مدیر اجرایی روابط خارجی موسسه پیرسون در بیانیهای گفت: این نتایج نشان داد که مردم آمریکا بر این باور هستند که اشاعه اطلاعات غلط موضوعی است که دولت آمریکا، شرکتها و همه افراد باید تلاش کنند با آن مبارزه کنند.
این نتایج نشان داد درحالیکه بیشتر پاسخدهندگان گسترش اطلاعات نادرست را یک مشکل میدانند حدود دوسوم آنها نگران آن هستند که در معرض چنین اطلاعاتی قرار بگیرند و بیش از نیمی از آنها نگران این بودند که خود آنها شخصاً اطلاعات نادرست از طریق اینترنت منتشر میکنند.
اطلاعات نادرست و انتشار اخبار جعلی و دروغپراکنی به شکل روزافزونی در سالهای اخیر و بهویژه در دوران همهگیری کووید-۱۹ و درنتیجه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا به یک موضوع نگرانکننده تبدیلشده است.
برخی دولتها ازجمله روسیه و چین به انتشار اطلاعات نادرست ازجمله درباره همهگیری کرونا، انتخابات و دیگر مسائل حساس متهم شدهاند.
نتایج جدید به دنبال نظرسنجی دیگری از سوی خبرگزاری آسوشیتدپرس و موسسه نورک منتشرشده که نشان میدهد ۷۵ درصد از پاسخدهندگان بشدت نگران یا بسیار نگران تهدیدهای مستقیم ناشی از انتشار اطلاعات نادرست هستند و نگرانیها درباره مسائل دیگری ازجمله حمله سایبری و افراطگرایی در داخل حتی بیشتر هم هست.
انتهای پیام/۴۱۰۶/
انتهای پیام/