دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 اسفند 1393 - 14:17
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران:

درمان زخم پای دیابتی متولی خاصی در وزارت بهداشت ندارد / زخم‌های کشنده‌تر از سرطان

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران با بیان اینکه زخم پای دیابتی ممکن است از سرطان کشنده‌تر باشد گفت: درمان این زخم‌ها متولی خاصی در وزارت بهداشت ندارد.
کد خبر : 6129

یه گزارش گروه اجتماعی آنا، دکتر سیدمهدی طبایی در چهل و سومین گردهمایی معاونان پژوهشی جهاد دانشگاهی سراسر کشور که در خرم‎آباد برگزار شده بود، افزود: دیابت چهارمین علت مرگ در اغلب کشورهای توسعه یافته است. به طوری که 370 میلیون نفر در دنیا در معرض ابتلا به این بیماری هستند.


معاون جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران گفت: زخم دیابتی، عارضه این بیماری است که نشان می‎دهد قلب و عروق و اعصاب نیز دچار مشکل شده‎اند. در حال حاضر 15 تا 25 درصد دیابتی‏‎ها به این زخم دچار می‎شوند و هر ساله یک تا چهار درصد دیابتی‎ها دچار زخم اندام می‎شوند.


وی اظهار کرد: متاسفانه زخم‎های پای دیابتی باعث قطع اندام شده و بیش از 60 درصد قطع اندام‎ها در مواردی غیر از تصادفات و تروما، براثر دیابت است که اهمیت پرداختن به این موضوع را روشن می‎سازد.


معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران گفت: زخم دیابتی ممکن است از سرطان کشنده‎تر باشد و همچنین هزینه درمان آن نیز بالاست. در ایران درمان این نوع زخم متولی خاصی در بهداشت و درمان ندارد و بیماران در سیستم درمانی سرگردانند.


طبایی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران سابقه‌ای هفت ساله در ترمیم زخم داشته و پروژه‎های متعدد تحقیقاتی در این خصوص انجام داده است، تصریح کرد: سابقه ارزشمند استفاده از درمان‎های لیزری به عنوان یکی از روش‎های درمان زخم و ترمیم، وجود مرکز تحقیقات لیزر در واحد و... باعث شده مرکزی را طراحی کنیم که به تمام عواملی که باعث ایجاد زخم در بدن می‎شوند بپردازیم. بنابراین طرح راه اندازی مرکز جامع ترمیم بافت و زخم در جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران به عنوان یک فعالیت شاخص پیگیری می‌شود که با آغاز ارایه خدمات برخی از بخش‌های این مرکز در سال جاری، امیدواریم با حمایت‌های لازم، تا پایان سال 1395 این مرکز جامع را آماده بهره‌برداری کامل کنیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته