همه چیز درباره سابسیژکتور و میکروکانولا
به گزارش گروه بازار خبرگزاری آنا هر نوع اسکار نیاز به درمان اختصاصی خاص خود را دارد. در این مقاله به میکروکانولا سابسیژن که برای درمان اسکارهای آتروفیک که شایعترین آنها آکنه اسکار جای جوش است میپردازیم.
اسکارها انواع مختلف دارند:
اسکارهای هایپرتروفیک یا کلویید که در اصطلاح عامیانه گوشت اضافه گفته میشوند.
اسکارهای آتروفیک یا گود افتاده.
اسکارهای نرموترفیک.
سابسیژن چیست و چه کاربردی دارد؟
بعد از هر گونه جراحت، زخم و یا التهاب که بهبود آن طول کشیده، ممکن است بافت ناحیه درگیر چسبندگی به بافتهای زیرین چسبیده و اصطلاحاً فیبروز شود. این فیبروز، پوست را به پایین کشیده و نمای ناهموار به پوست میدهد.
در آکنه اتفاقی که میافتد دقیقاً همین است. التهاب طول کشیده ناشی از آکنه باعث چسبندگی پوست به ساختمانهای زیرین میگردد و در نتیجه نمای ناهموار و ناخوشایندی به پوست میدهد که میتواند بار روحی و روانی زیادی برای افراد نوجوان و جوان داشته باشد. خوشبختانه امروزه با پیشرفت تکنولوژی و دانش زیبایی، درمان این اسکارها هر چند سخت میباشد ولی غیر ممکن نیست. یکی از این روشهای نوین، سابسیژن با تکنیک جدید است.
سابسیژن چگونه و با چه ابزاری انجام میشود؟
سابسیژکتوردر گذشته از سرسوزنهای معمولی و یا ابزاری تیغ مانند به نام نوکور استفاده میشد اما امروزه سابسیژن به وسیله ابزار پزشکی خاصی که نوکی نیمه تیز دارد و عموماً سابسیژکتور نامیده میشود، انجام میگردد. مزیت این وسیله نسبت به نوکور که لبه تیز و برنده داشت این است که ریسک آسیب به عروق و اعصاب و نیز کبودی به شکل قابل توجهی کاهش مییابد. مزیت دیگر کاهش درد میباشد چرا که فقط از یک نقطه وارد و کل چسبندگیهای منطقه را آزاد مینماییم و این یک نقطه به راحتی با بیحسی موضعی، بیحس میشود.
مراحل انجام سابسیژن چگونه است؟
در ابتدا یک نقطه را بیحس میکنیم و سپس از نقطه بیحس شده وارد شده و محلولی به نام تامیسنت را تزریق مینماییم. این محلول چندین کارایی دارد که یکی از آنها بیحسی و به صفر رساندن درد است. سپس با وسیله مخصوص سابسیژن که سابسیژکتور نامیده میشود وارد شده و چسبندگیهای منطقه را آزاد مینماییم.
آیا سابسیژن عوارض دارد؟
هر روشی در پزشکی میتواند عوارضی داشته باشد. از جمله این عوارض تورم و گاهی کبودی است که نگران کننده نیست. تورم معمولاً ۱ الی ۲ روز برطرف میگردد و کبودی معمولاً اتفاق نمیافتد اما در صورت بروز حداکثر ظرف یک هفته برطرف میگردد.
از عوارض کمتر شایع آسیب به عروق و اعصاب و عفونت است که اگر توسط پزشک مجرب و با تکنیک درست انجام شود، ریسک آسیب عروقی و عصبی به شدت پایین میآید و نزدیک صفر است. در صورت رعایت مراقبتهای بعد از انجام کار، ریسک عفونت نیز بسیار کاهش مییابد.
میکروکانولا چیست و کاربردهای آن چیست؟
میکروکانولا (به انگلیسی Fine Micro Cannula) که به آن سرسوزن میکروکانولا نیز گفته میشود در حقیقت یک نوع سرسوزن تزریقی است که نوک آن تیز نیست و به صورت بلانت (Blunt) میباشد و در انتهای آن یک حفره برای خروج مایع درون سرنگ وجود دارد.
کاربرد اصلی میکروکانولا در تزریق چربی و فیلر است.
اصلیترین مزیت میکروکانولاها نسبت به سرسوزنهای معمولی به بلانت بودن نوک آنها برمیگردد که در مناطق حساس باعث عدم ورود میکروکانولا به رگ و یا پارگی اعصاب میشود.
پرکاربردترین میکروکانولاها
میکروکانولاها گیجها و سایزهای مختلفی دارند اما پرکاربردترین میکروکانولاها در یک کلینیک زیبایی عبارتند از:
1- میکروکانولای گیج 21 و طول 50 میلیمتر یا 70 میلیمتر برای تزریق چربی.
2- میکروکانولای گیج 22 و طول 50 میلیمتر برای تزریق ژلهای ده سیسی و یا ژل رووفیل اولترا.
3- میکروکانولای گیج 23 و طول 50 برای تزریق ژلهای استاندارد به تمای نواحی صورت به جز زیر چشم.
4- میکروکانولای گیج 25 و طول 50 برای تزریق فیلر زیر چشم.
اشتباهات رایج در استفاده از میکروکانولا
رایجترین اشتباه در استفاده از میکروکانولا استفاده از میکروکانولای گیج 27 برای تزریق فیلر زیر چشم است، چرا که این میکروکانولا به دلیل نازک بودن بیش از حد مانند نیدل و یا همان سرسوزن معمولی رفتار کرده و ریسک پارگی عروق و یا اعصاب را افزایش میدهد.
یکی دیگر از اشتباهات رایج استفاده از میکروکانولای گیج 18 برای تزریق چربی به روش میکروفت و نانوفت است.
بهترین میکروکانولا
میکروکانولاهای بسیاری در کشور موجود است که اغلب موسوم به کرهای یا هندی هستند در حالی که همگی داری ظاهر و بسته بندی یکسانی هستند و از کشور چین وارد میشوند.
ما به عنوان وارد کننده میکروکانولا بهترین میکروکانولای استاندارد را به هر نوع اسکار نیاز به درمان اختصاصی خاص خود را دارد. در این مقاله به میکروکانولا سابسیژن که برای درمان اسکارهای آتروفیک که شایعترین آنها آکنه اسکار جای جوش است میپردازیم.
انتهای پیام/ ر
انتهای پیام/