قرآن استوارترین منبع معرفتی انسانهاست | لزوم توسعه تعالیم قرآنی در دانشگاه
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از شیراز، حجتالاسلام سجاد نیکخو در جلسه شورای قرآنی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس با تأکید بر اهمیت آشناکردن دانشجویان با مفاهیم عالی قرآن اظهار کرد: یکی از مهمترین و اثربخشترین راهکارها برای طی مسیر بندگی خدا که پیش پای جوان دانشجو قرار داده میشود، انتقال مفاهیم متعالی قرآنی به این نسل است.
وی قرآن را استوارترین منبع معرفتی انسانها برشمرد و بیان کرد: قرآن کریم بهطور عمومی برای بشر و بهطور خاص برای جوانان ضرورت توجه به بهشت و عاقبت به خیری را تبیین میکند و راههای فرعی عبودیت را که به راه اصلی بندگی خداوند ختم میشود، آشکارا پیش روی انسان قرار میدهد.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود با تبریک به دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس که در فعالیتهای قرآنی موفق به کسب رتبههای برتر کشوری شدهاند، خواستار توجه بیش از پیش مسئولان واحدهای دانشگاهی به توسعه تعالیم قرآنی شد.
نیکخو ساختار جدید قرآنی در دانشگاه و استقرار حوزه قرآنی در مجموعه نهاد رهبری را فرصت بسیار مناسبی برای فراهمآمدن بستری برای این توسعه برشمرد و عنوان کرد: برای ایجاد انگیزه در جوانان برای جذبشدن به فعالیتهای قرآن و عترت، باید متولیان و دستاندرکاران این حوزه در واحدها به تناسب تلاششان مورد تشویق قرار گیرند تا به طراحی خوب برنامههای خوب روی بیاورند و قادر باشند آن را خوب هم اجرا کنند.
محمدرضا قائدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس هم با قدردانی از تلاشهای مجموعه کانون قرآن و عترت واحد شیراز از تلاشهای سیدهفاطمه دستغیب بهعنوان دبیر شورای قرآنی استان تجلیل کرد و براساس رأی اعضای این شورا برای مدت یک سال دیگر مسئولیت دبیری شورای قرآنی استان را به وی محول کرد.
کانون قرآن و عترت واحد شیراز آماده برگزاری کارگاه آموزشی ویژه حافظان و قاریان کشوری
سیدهفاطمه دستغیب نیز احراز ۱۹ رتبه برتر در مسابقات کشوری قرآن و عترت و جشنواره هنر و ادبیات دینی را حاصل تلاش همکاران کانون قرآن و عترت واحدهای دانشگاهی استان فارس دانست و تأکید کرد: کانون قرآن و عترت واحد شیراز آماده برگزاری کارگاه آموزشی ویژه حافظان و قاریان کشوری است.
مسئول امور قرآنی مرکز فعالیتهای قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی هم در این نشست با اعلام آمادهشدن آییننامه کلی مسابقات قرآن و عترت و بیست و ششمین دوره جشنواره هنر و ادبیات دینی بیان کرد: در دوره قبل جشنواره با توجه به همهگیری بیماری کرونا کمیت و تعداد آثار در بخش هنری کاهش داشت؛ اما به لحاظ کیفیت رشد بسیار مناسبی در آثار مشهود بود.
علی عزتی کار در حوزه قرآن و عترت را علاوهبر وظیفه اداری، جزء وظایف عقیدتی همکاران این حوزه دانست و ابراز امیدواری کرد که در دوره جدید مسابقات همه مسئولان واحدها و کانونهای قرآن و عترت کمک کنند تا با تبلیغ این مسابقات در فضاهای مختلف مجازی، رشد چشمگیری در آمار شرکتکنندگان دیده شود.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/