رکوردشکنی معیار سنجش عملکرد دوومیدانیکاران نیست/ بانوان باید به فکر مدالآوری در آسیا باشند
به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا،مرحله اول مسابقات دوومیدانی قهرمانی باشگاههای کشور در بخش زنان برگزار شد و ورزشکاران به رقابت با یکدیگر پرداختند. در جریان این مسابقات چندین رکورد ملی جابهجا شد که مهمترین آن شکسته شدن رکورد ۴۷ ساله دوی ۴ در ۱۰۰ متر امدادی توسط تیم دانشگاه آزاد اسلامی بود.
تلاش میکنیم مسابقات لیگ در ردههای پایه هم برگزار شود
هاشم صیامی در گفتوگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، درباره مسابقات قهرمانی باشگاههای کشور و سطح کیفی این رقابتها گفت: ما قرار بود مسابقات لیگ را خیلی زودتر برگزار کنیم اما به دلیل شرایط کرونا و مشکلاتی که وجود داشت، در دو، سه مرحله این رقابتها به تعویق افتاد اما ما مصمم به برگزاری مسابقات بودیم و پس از اینکه فرصتی پیدا کردیم و فدراسیون پزشکی ورزشی و همچنین ستاد مقابله با کرونا مجوز برگزاری مسابقات را داد، با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی این رقابتها را برگزار کردیم. در حال حاضر مرحله اول مسابقات لیگ در بخش خانمها و آقایان برگزار شده است. در تلاش هستیم که مراحل بعدی را برگزار کنیم. قطعاً برگزاری مسابقات لیگ به پویایی آن رشته ورزشی کمک بسیار زیادی خواهد کرد. با توجه به شرایط فعلی دوومیدانیکاران در مسابقات کمتری حاضر شدهاند و حضور در رقابتهای لیگ به لحاظ فنی و آمادگی جسمانی به آنها کمک میکند. از طرف دیگر با توجه به قراردادهایی که با باشگاهها میبندند، گوشهای از مشکلات سخت اقتصادی آنها برطرف میشود، بنابراین برگزاری مسابقات به سود همه است. البته ما در تلاش هستیم تا در ردههای پایه هم چنین مسابقاتی برگزار کنیم. خوشبختانه نسبت به سال گذشته باشگاههایی که تیمداری کردهاند به لحاظ سطح قرارداد افزایش رقم داشتهاند و این موضوع خود نکته قابل توجهی است.
رئیس فدراسیون دوومیدانی در مورد حضور در مسابقات آسیای میانه اظهار کرد: هدف ما این است که برای مسابقات آسیای میانه، دوومیدانیکاران ردههای پایه را اعزام کنیم که در آینده یک تیم قوی در رده بزرگسالان داشته باشیم. مسابقات قهرمانی کشور در رده نوجوانان و جوانان با بهترین کیفیت با حضور یک هزار و ۵۰۰ دوومیدانیکار در شهرکرد برگزار شد. باید از همه آنها تست کرونا میگرفتیم که قطعاً این موضوع بار مالی برای فدراسیون داشت اما برای اینکه بتوانیم دوومیدانیکاران مستعد را شناسایی کنیم این کار را انجام دادیم. در نهایت ۹ دوومیدانیکار ورودی مسابقات جوانان جهان در کنیا را به دست آوردند که از این تعداد، هشت دوومیدانیکار فینالیست شدند و این به لحاظ کمّی و کیفی یک نتیجه قابل قبول برای ما است اما قرار نیست به همین تعداد بسنده کنیم. دوومیدانی دارای ۲۴ ماده است و ما باید ۲۴ جوان به مسابقات قهرمانی جوانان جهان اعزام کنیم.
بیشتر بخوانید؛
تفتیان انتظارات را برآورده نکرد/هیچ زمانی نگفتیم شانس کسب مدال داریم/ بضاعت دوومیدانی همین قدر بود
تلاش میکنیم ۳۰ دوومیدانیکار را به مسابقات آسیایی میانه اعزام کنیم
صیامی عنوان کرد: با توجه به همه مشکلات و محدودیتهایی که به لحاظ اعتباری وجود دارد، ما در تلاش هستیم تا ۳۰ دوومیدانیکار نوجوان را به مسابقات آسیای میانه اعزام کنیم. البته برای این رقابتها ۱۰ سهمیه داریم اما تلاش بر این است که با حضور حداکثری در این مسابقات حاضر شویم تا بتوانیم از این طریق یک تیم قوی و کارآمد در رده بزرگسالان داشته باشیم. تا زمانی که دوومیدانیکاران ردههای پایه در مسابقات برونمرزی و بینالمللی دیده نشوند و در شرایط مسابقه قرار نگیرند، نمیتوانند در آینده به موفقیت برسند. یک دوومیدانیکار زمانی موفق میشود که از همان نوجوانی در مسابقات مختلف به میدان رفته باشد که وقتی به رده بزرگسالان رسید، پختگی لازم را داشته باشد. خوشبختانه الان کارها برای اعزام دوومیدانیکاران به مسابقات آسیای میانه در حال انجام است و امیدوارم که ویزای ورزشکاران هم به موقع آماده شود تا بتوانیم آنها را به این مسابقات اعزام کنیم.
رکوردشکنی معیار سنجش عملکرد دوومیدانیکاران نیست
رئیس فدراسیون دوومیدانی همچنین در مورد رکوردشکنی چهار ورزشکار خانم در مسابقات لیگ عنوان کرد: خیلی خوشحالم که بانوان ما توانستند رکوردهای ملی را جابهجا کنند اما باید بدانیم که در حوزه قهرمانی کسب مدال در بازیهای آسیایی، قهرمانی آسیایی، جهانی و المپیک اهمیت بسیار زیادی دارد. البته که رکوردشکنی ارزشمند است اما نگاه ورزشکاران باید به مدالآوری در بازیهای آسیایی باشد تا دیده شوند. بدون شک رکوردشکنی در ایران معیار سنجش عملکرد ورزشکار توسط فدراسیون نخواهد بود. آنها باید در مسابقات آسیایی به مدال برسند تا عیارشان مشخص شود. هر چند که رکوردشکنی هم اولین پله موفقیت خواهد بود و امیدوارم این روند ادامه پیدا کند.
انتهای پیام/۴۰۵۷/
انتهای پیام/