ارتباط با مجموعههای علمی و پژوهشی شهر را زیستپذیر میکند
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از اراک، وحید میرنظامی در نشست مشترک رئیس، اعضای و رئیس کمیسیونهای شورای اسلامی و سرپرست شهرداری اراک با رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی اراک اظهار کرد: اگر بخواهیم شهر را زیستپذیر کنیم که مردم در آن آسایش و آرامش داشته باشند، میطلبد با کمک یکدیگر و ارتباط با مجموعههای علمی و پژوهشی این کار را انجام دهیم. نزدیکی با مجموعههای دانشگاهی برکاتی را برای آنها و مدیریت شهری دارد.
وی مطرح کرد: در سه موضوع آب، خاک و هوا در شهر اراک مشکل داریم و آلودهترین شهر ایران است و میطلبد دانشگاهها در این زمینه کمک کنند و دفتر مدیریت شهری با دانشگاه داشته باشیم؛ چراکه اگر میخواهیم به شهر یکپارچه مدیریت شهری برسیم باید بسیار کار کنیم؛ اگر دانشگاه در مباحث عمران و مدیریت شهری که به ایجاد شهر اسلامی منجر میشود به شورا و شهرداری کمک کند و این تعامل دوجانبه ایجاد شود میتوانیم شهر را برای مردم زیستپذیر کنیم.
رئیس شورای شهر اراک عنوان کرد: شاخصههای این شورا در مقایسه با شوراهای قبل میزان بالای تحصیلات، حضور دانشگاهیان و مجربها با رویکرد فرهنگی و اجتماعی با شعار شهر را با هم بسازیم، بوده و شهر هم ساخته نمیشود با ارتباط همه مجموعههای مرتبط با مدیریت شهری و شعار من نیز شورای دانشمحور با رویکرد عدالت و معنویت است.
ایجاد شهر زیستپذیر برای مردم
سرپرست شهرداری اراک نیز گفت: با آغاز مدیریت دوره ششم در اراک شعار این دوره ایجاد شهر زیستپذیر برای مردم است و حرکت به سوی اینکه شهر اراک را انسانمحور کنیم.
محمد جعفرپور افزود: در حوزه پژوهش و آموزش باید بیشتر کار کرد و با توجه به اینکه ظرفیت اراک در سه ضلع صنعت، دانشگاه و نخبگان دانشگاهی و مدیریت شهری بوده و به دلیل انیکه سرمایه و درآمدها کم است و نمیتوانیم بهصورت آزمونوخطا کار کنیم باید کارها را با توجه به اینکه درآمد شهرداری از جیب مردم تأمین میشود به سمتی هدایت کرد که همه پروژهها با استفاده از نظر نخبگان و پژوهش تخصصی محور باشد. از ایدهها در بخش مدیریت شهری استقبال میکنیم و امیدواریم دیگر با آزمونوخطا شهر را اداره نکنیم.
دانشگاه باید در شهرداری و شورای شهر میز تخصصی داشته باشد
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی کلانشهر اراک نیز بیان کرد: خلأهایی وجود دارد و آن هم انقطاع بین عرصه علم و اجرا بوده که معمولاً در دانشگاه علم را برای علم تولید کردیم و مدیریت شهری هم بر اساس تجربهها انجام شده که نتیجه آن شهری پرآسیب با خشونت بالا و شادی کم شده است.
پیمان عینالقضاتی ادامه داد: اراک بهعنوان شهری فرهنگی که در گذشته مفاخر بزرگی داشته اکنون در پایینترین سطح فرهنگی و اجتماعی است و این اصلاح نمیشود مگر با همکاری نخبگان که پیشنهاد میشود در کمیسیون فرهنگی شورا آمادگی دارد از ظرفیت علمی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه برای ارتقای سطح فرهنگی جامعه استفاده کنیم. دانشگاه باید در شهرداری و شورای شهر میز تخصصی داشته باشد و به شورا در مدیریت شهر کمک کند.
بیانیه گام دوم سرلوحه کار شورای ششم است
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی کلانشهر اراک نیز عنوان کرد: اعتقاد داریم بیانیه گام دوم سرلوحه کار شورای ششم است و طبق توصیه مقام معظم رهبری باید فعالیتهای کشور را با علم و پژوهش جلو ببریم.
عباس خسروانی اضافه کرد: هر پروژهای که در شهر اجرا میشود باید پیوست مطالعاتی داشته باشد در شهر اسلامی به دنبال تولید محتوا هستیم تا غنای مطلب بالا برود.
مدیریت منابع با ارائه الگوی مناسب
رئیس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای شهر اراک هم بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی تغییر رویکرد و رشد خوبی داشته و به مرحله پژوهش و تولید علم و دانش رسیده است.
علی چگینی اداامه داد: در حوزه عمران و شهرسازی میتوانیم تعاملات خوبی با دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک داشته باشیم و چون منابع محدود است، میخواهیم با مطالعات علمی و بر اساس پژوهش که هزینه کمتری دارد و دسترسی به مطالعات و منابع بیشتری داشته کیفیت پروژهها را افزایش دهیم. با ارائه الگوی مناسب میتوانیم منابع خود را به خوبی مدیریت کنیم.
برای شادابی مردم باید تلاش کنیم
حسن قربانی رئیس کمیسیون خدمات شهری شورا نیز مطرح کرد: برای شادابی مردم که بسیار مهم است باید تلاش کنیم. در اراک برای شادابی مردم در حقیقت کاری نشده و این کار مورد انتقاد همه شهروندان است. همین که در اینجا احساس آرامش ندارند شهر را رها میکنند و به شهرهای مجاور میروند؛ باید تعاملات خوبی در این زمینه با دانشگاه داشته باشیم.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/