دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در گفت وگو با آنا مطرح شد؛

پیشنهاد نمایش آثار برگزیده «سوگواره هنر عاشورایی» در فضاهای شهری

هنرمند برگزیده ادوار قبلی «سوگواره هنر عاشورایی» پیشنهاد داد آثار برگزیده این رویداد هنری در فضاهای شهری نمایش داده شود.
کد خبر : 603428
هنر عاشورایی



به گزارش خبرنگار حوزه هنرهای تجسمی گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، هادی گلچین از باسابقه‌ترین برگزیدگان سوگواره هنر عاشورایی است. هنرمندی که در پنجمین دوره سوگواره در سال ۸۹ و ۹ سال بعد در دوازدهمین سوگواره عاشورایی در سال ۱۳۹۸ جزو برگزیدگان بود.


گلچین که فارغ‌التحصیل کارشناسی گرافیک است و به عنوان مدیر تبلیغاتی و طراح گرافیک افعالیت می کند، علاوه بر برگزیده شدن در مسابقات مختلف طراحی پوستر در سطح کشور، در مسابقات جهانی مختلفی هم برگزیده شده است، از جمله مسابقه طراحی پوستر صلح در فضای چند فرهنگی- پرو ۲۰۰۹- مسابقه طراحی پوستر سونامی ژاپن - ژاپن و کره، ۲۰۱۱-، مسابقه بین المللی زنبور طلایی روسیه ۲۰۲۰ و ....


این هنرمند اصفهانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا عنوان کرد: برگزاری چنین رویدادهای هنری آن هم در این سطح نقش مهمی در شناسایی استعدادها و جذب هنرمندان جوان و خلاق دارد. واقعیت این است که جوانان، به خصوص دانشجویان رشته‌های مرتبط با حوزه تجسمی، به دنبال معرفی خودشان هستند. به همین دلیل با تمام توان و قدرت در این رویدادها شرکت می کنند تا آثارشان به نمایشگاه ها راه پیدا کند و به‌واسطه آن خودشان را به بقیه بشناسانند و دیده شوند، طبیعی است که چنین رویدادهایی هرچه بیشتر برگزار شود به معرفی این جوان ها و علاقه مندان هنر کمک بیشتری خواهد شد.


وی افزود: به جز نمایشگاه‌هایی که هر ساله بعد از معرفی آثار برتر سوگواره در فضای نمایشگاهی حوزه هنری در تهران برگزار می شود، حوزه هنری می‌تواند با مراکزی مانند شهرداری‌ها تعامل کند و با همراهی آنها در فضاهای شهری مثل مترو، پایانه‌ها، فرودگاه‌ها و حتی مراکز خرید، این آثار را در معرض دید علاقمندان قرار دهد. علاوه بر این حتی می توان به صورت دوره‌ای در مساجد، امامزاده‌ها و حتی حرم‌های ائمه در استان‌های مختلف، چنین نمایشگاه‌هایی را برگزار کرد و این آثار فاخر مذهبی را برای مردم نمایش داد. البته در کنار آنها می توان در فضای نمایشگاهی حوزه هنری استان ها نیز این آثار را در معرض دید مردم قرار داد.


گلچین گفت: ارتباط بهتر و بیشتر برگزیدگان رویدادهایی مانند سوگواره با حوزه هنری، نیازمند بستر مناسبی برای تعامل و هم اندیشی است. برای این منظور حتی حوزه هنری می تواند گروهی را در فضای مجازی ایجاد کند که هنرمندان و مسئولان بخش هنری حوزه بتوانند درتمام سال با همدیگر در تعامل باشند. با ایجاد چنین گروهی حتی خود برگزیده ها هم می توانند کارهای جدید خودشان را به نمایش بگذارند و هنرمندان با هم تعامل و هم اندیشی داشته باشند.


وی اظهار کرد: علاوه بر این حوزه هنری می تواند کارگاه های تخصصی با دعوت از هنرمندان برگزار کند یا همایش بگذارد و به این ترتیب امکان تعامل بهتر هنرمندان را فراهم کند. البته در حال حاضر و در شرایط کرونایی که امکان حضور در چنین همایش ها و ورک شاپ هایی وجود ندارد. ایجاد گروه هایی با همین سرفصل‌ها، در فضای مجازی می‌تواند برای گسترش تعامل بسیار سودمند باشد و انشالله بعد از گذشت شرایط کرونایی، به صورت حضوری هنرمندان بتوانند با یکدیگر تعامل داشته باشند.


این هنرمند گرافیست افزود: در سال ۹۸ از نزدیک در دوازدهمین سوگواره هنر عاشورایی حضور داشتم. خوشبختانه در آن دوره نقص و کمبود قابل توجهی ندیدم. اطلاع رسانی خوبی صورت گرفت و مراسم افتتاحیه، اختتامیه و هماهنگی ها هم خوب بود، می‌دانم که برگزاری نمایشگاه ها و مسابقات چقدر به کار و تلاش نیاز دارد و به همین دلیل به همه دست اندرکاران خسته نباشید می گویم. من چنین چالش هایی را دوست دارم و به همین خاطر سعی می کنم در آنها شرکت کنم. علاوه بر علاقمندی ،هدفم این است که با هنرمندان و افراد فعال در این زمینه بیشتر و بهتر آشنا شوم و به همین دلیل قطعاً امسال هم در آن شرکت می‌کنم.


انتهای پیام/۴۱۰۴/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب