نوزاد انسان قادر به تشخیص چه رنگهایی است؟
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، نوزاد انسان در لحظههای اولیه زندگی خود ویژگیهایی دارد که با بزرگسالان متفاوت است و این تفاوتها بهتدریج و با افزایش سن کودک از بین میرود. به عنوان مثال اگر نوزادی را که تازه متولد شده در آب رها کنیم قادر به شنا کردن است زیرا پیش از تولد در رحم مادر شناور بوده است. در ادامه یکی از ویژگیهای قابل توجه نوزادان را بیان میکنیم:
توانایی محدود نوزادان در تشخیص رنگها
طبق بررسیهای انجام شده توسط دانشمندان نوزادان پس از اتمام سفری نهماهه در بدن مادر خود تنها قادر به تشخیص رنگهای سیاه و سفید هستند و نمیتوانند رنگهای دیگر را شناسایی کنند و در واقع بینایی آنها در مقایسه با بزرگسالان تنها ۶۰ درصد است. تشکیل کامل سیستم بینایی در دوران بارداری به میزان استراحت و کیفیت تغذیه مادر بستگی دارد و وارد شدن سمومی مانند دارو، الکل و سیگار به بدن مادر برای بینایی جنین اثر سوء دارد.
نوزادان پیش از تشخیص رنگها نور را دنبال کرده و اشیای درخشان توجه آنها را جلب میکند و پس از ۲ تا ۳ ماه از زمان تولد قادر به تفکیک و شناسایی رنگها هستند. پزشکان به والدین توصیه میکنند که از تابش نور مستقیم مانند فلش گوشی به چشم نوزاد جلوگیری کنند زیرا به بینایی آنها آسیب میزند.
انتهای پیام/۴۱۴۴/پ
انتهای پیام/