دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 مرداد 1400 - 14:42

نخستین دوره مسابقه روزنامه‌­نگاری علم جایزه مصطفی(ص) برگزار می‌­شود

فراخوان ارسال آثار به نخستین دوره مسابقه روزنامه­‌نگاری علم جایزه مصطفی(ص) آغاز شد.
کد خبر : 599860
علمی



به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از ستاد ارتباطات و اطلاع‌رسانی بنیاد مصطفی(ص)، اولین دوره مسابقه روزنامه‌نگاری علم جایزه مصطفی(ص) با موضوعات مرجعیت علمی، اقتصاد دانش‌بنیان و تمدن نوین اسلامی توسط بنیاد علم وفناوری مصطفی(ص) برگزار می‌شود.


مسابقه روزنامه‌نگاری علم جایزه مصطفی(ص) با هدف توانمندسازی علاقه‌مندان به نگارش یادداشت‌های تحلیلی و تشکیل اجتماعی از تحلیلگران رسانه‌ای در حوزه‌های علمی طراحی شده است. شرکت‌کنندگان در این دوره طی دو روز، ضمن آشنایی با موضوعات مسابقه، اصول اولیه روزنامه‌نگاری علم و یادداشت‌ نویسی تحلیلی را در قالب کارگاه‌های آموزشی فرا می‌گیرند و منتخبان دوره به طور حرفه‌ای به یادداشت نویسی تحلیلی خواهند پرداخت.


مسابقه روزنامه‌نگاری علم جایزه مصطفی(ص) دارای مزایایی چون اهدای جوایز نقدی به بهترین یادداشت‌ها، کسب مهارت‌های رسانه‌ای، انتشار یادداشت‌ها در معتبرترین خبرگزاری‌ها و مجلات علمی و عضویت منتخبان در شبکه نویسندگان بنیاد مصطفی(ص) است.


نحوه حضور در این دوره به این شکل است که در ابتدا شرکت‌کنندگان در سامانه اعلام شده ثبت‌نام کرده، سپس یک یادداشت اولیه در آن سامانه بارگذاری خواهند کرد که بر اساس حداقل نکات فرمی و محتوایی ارزیابی اولیه صورت می‌گیرد و پس از قبولی، امکان حضور در دوره را خواهند داشت.


این مسابقه در سه کارگاه مجزا برگزار می‌شود که اولین کارگاه آن در روزهای ۲۰ و ۲۱ مردادماه خواهد بود. در این کارگاه دو روزه ابتدا مخاطبین با حضور کاظم کوکرم و سیدحسن موسوی‌فرد به عنوان اساتید کارگاه، با اصول روزنامه‌نگاری علم و یادداشت نویسی تحلیلی آشنا خواهند شد. سپس با حضور حسین صابری، عضو هیئت مدیره بنیاد مصطفی(ص) نکاتی در مورد اهمیت مرجعیت علمی و الزامات آن فراخواهند گرفت. پس از آن علی محمد سلطانی، مدیر دبیرخانه ستاد فناوری نانو داستان پیشرفت نانو را بیان می‌کند.


متقاضیان برای ثبت‌نام در این مسابقه تا ۱۷ مردادماه فرصت دارند. بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) در راستای ایجاد زیست‌بومی جهت ارتقاء سطح علمی کشورهای اسلامی، فعالیت‌هایی را در راستای تبیین علم و فناوری به عنوان گفتمان عمومی جامعه و ایجاد نشاط و انگیزه علمی در جامعه دانش‌آموزی، دانشجویی، دانشمندان و فناوران در سطح جهان اسلام برنامه‌ریزی کرده است.


انتهای پیام/۴۰۲۱/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب