دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
21 مرداد 1400 - 00:02
در مسیر نخبه‌پروری/۸۳ اسدی‌کرم در گفت‌وگو با آنا عنوان کرد؛

تولید محتوای مجازی و نرم‌افزاری، اتفاق خوب دوره کرونا | گروه‌های علمی پژوهشی با رویکرد کارآفرینی تشکیل می‌شود

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی شهربابک گفت: اگرچه حضورنداشتن دانشجویان در دانشگاه به دلیل کرونا کاهش کیفیت را به دنبال داشت؛ اما تجربه مفید در تولید محتوای مجازی و نرم‌افزاری اتفاق افتاد که برای آینده دانشگاه و باشگاه مفید است.
کد خبر : 598090
رخساره اسدی‌کرم



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در راستای اجرای سیاست‌های جمهوری اسلامی و منویات مقام معظم رهبری در زمینه برنامه‌ریزی برای جذب نخبگان و پرورش و هدایت دانشجویان و دانش‌آموزان مستعد به‌عنوان نخستین مرکز شناسایی، جذب، پرورش، هدایت و حمایت پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاهی سال ۱۳۷۷ راه‌اندازی شد.




بیشتر بخوانید:


پیشگامی پژوهشگران جوان در انجام طرح‌های پژوهشی


از ساخت روبات مین‌یاب تا دستبند نجات‌غریق هوشمند


این جوانان خستگی نمی‌شناسند


از ثبت ۲ اختراع تا ساخت فرمولاسیون ماهی فرآوری‌شده




اکنون دفاتر باشگاه در بیش از ۳۰۰ واحد دانشگاهی و ۱۰۰ آموزشکده سما در سراسر کشور در حال انجام مأموریت شناسایی، هدایت و فعال‌سازی فعالیت‌های خودجوش دانش‌آموزی و دانشجویی و ایجاد روحیه مسئولیت‌پذیری پژوهشی و پرورش دانشجویان و دانش‌آموزان مستعد دانشگاه آزاد اسلامی هستند.


باشگاه پژوهشگران جوان از سال ۱۳۷۷ تاکنون با جذب بیش از ۹۵ هزار عضو از میان دانش‌آموزان و دانشجویان که ۲۳ هزار و ۸۸۳ نفر آنان فعال هستند از اعضای خود حمایت‌های معنوی و مادی انجام داده و در برنامه جدید باشگاه، رویکرد فعالیت‌محوری جایگزین تسهیلات‌محوری شده است.


باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی قصد دارد با ایجاد رقابت علمی و سایر فعالیت‌های پژوهشی، زمینه رشد و پرورش بهتر اعضای مستعد خود را ایجاد کند.


باشگاه پژوهشگران جوان واحد شهربابک در نظر دارد از طریق تقویت روش‌های انگیزشی برای عضویت، کیفیت و کمیت حمایت از اعضا را ارتقا داده و اعضا را به سمت تشکیل گروه‌های علمی و پژوهشی با رویکرد کارآفرینی سوق دهد.خبرنگار خبرگزاری آنا در این شماره از پرونده «در مسیر نخبه‌پروری» به‌منظور آشنایی با فعالیت‌ها، دستاوردها و برنامه‌های باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهربابک با رخساره اسدی‌کرم رئیس این باشگاه گفت‌وگو کرده است.


اسدی‌کرم در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا با تشریح آخرین سیاست‌ها و برنامه‌های ابلاغی ستاد مرکزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: در راستای سیاست‌ها و برنامه‌های ابلاغی، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهربابک در نظر دارد از طریق تقویت روش‌های انگیزشی برای عضویت، کیفیت و کمیت حمایت از اعضا را ارتقا داده و اعضای باشگاه را به سمت تشکیل گروه‌های علمی و پژوهشی با رویکرد کارآفرینی سوق دهد.


وی با برشمردن فعالیت‌های شاخص و موفقیت‌های اثرگذار باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهربابک عنوان کرد: مهم‌ترین فعالیت‌های این باشگاه در این سال‌ها اطلاع‌رسانی به دانشجویان به‌منظور شناسایی و جذب افراد واجد شرایط برای عضویت، بررسی تقاضای متقاضیان عضویت در باشگاه در چارچوب آیین‌نامه‌های مربوط، برگزاری جلسات ماهانه با اعضای باشگاه و بررسی پیشنهاد و انتقاد آنان و ارجاع به ستاد مرکزی باشگاه بوده است.


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهربابک اضافه کرد: اکنون بیشتر تمرکز باشگاه روی کشف استعدادهای کارآفرینی و تقویت این نمونه فعالیت‌هاست. جذب دانشجویان در مقاطع ارشد و هدایت فعالیت‌های پژوهشی آنان در دستور کار و برنامه باشگاه پژوهشگران جوان این واحد دانشگاهی است. حمایت از فعالیت‌های انگیزشی دانشجویان در چارچوب آیین‌نامه‌های باشگاه و اصلاح و ارتقا آنها ازجمله اقدامات برای توانمندسازی باشگاه خواهد بود.


تجربه مفید در تولید محتوای مجازی و نرم‌افزاری در دوران کرونا


اسدی‌کرم گفت: حمایت از دانشجوی مبتکر در قالب ساخت روبات و شرکت آن در مسابقات روباتیک، حمایت از دانشجوی صاحب تألیف کتاب با عنوان «هفت راز سایت‌های پول‌ساز»، تکثیر نرم‌افزار و تولیدات علمی مورد نیاز اعضای باشگاه و سایر دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهربابک از افتخارات این باشگاه بوده است.


وی عنوان کرد: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهربابک درباره ساخت روبات با دانشجویان تیم روباتیک این واحد دانشگاهی همکاری مستمر داشته و همچنان ادامه دارد. با توجه به فارغ‌التحصیلی دانشجویان، بسیاری از این فعالیت‌ها به تعویق افتاده و یا دچار مشکل می‌شوند.


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهربابک عنوان کرد که در راستای انجام فعالیت‌های پژوهشی توسط دانشجویان کارگاه‌های مجازی را در دستور کار داریم و سال ۱۳۹۹ با همه‌گیری کرونا باشگاه مجبور شد که فعالیت‌های خود را در فضای مجازی پیگیری کند؛ اگرچه حضور نداشتن دانشجو کاهش کیفیت را به دنبال داشت؛ اما تجربه مفید در تولید محتوای مجازی و نرم‌افزاری اتفاق افتاد که برای آینده دانشگاه و باشگاه مفید است.




بیشتر بخوانید:


چالشی علمی برای دانشجویان در ایام کرونا


اختراع پژوهشگر جوان در مسیر تجاری‌سازی


حمایت کمّی و کیفی از پژوهشگران جوان با توسعه روش‌های انگیزشی


جذب نخبگان دانشجویی و دانش‌آموزی با شناسایی ظرفیت‌های پژوهشی و تحقیقات کاربردی


پیشگامی پژوهشگران جوان در انجام طرح‌های پژوهشی




اسدی‌کرم مطرح کرد: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهربابک دارای سه انجمن علمی به‌نام انجمن علمی جغرافیا، تاریخ، معماری است که فعالیت‌های آنها در قالب بخشنامه‌ها و آیین‌نامه‌های سازمان صورت می‌گیرد. نظر به افزایش دانشجویان رشته‌های برق و مکانیک وجود انجمن‌های علمی در این گروه ضروری بوده و در دستور کار باشگاه قرار دارد.


وی بیان کرد: از همکاران خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی که همگی در رشد و اعتلای ایران در عرصه فرهنگ تلاش می‌کنند، قدردانی می‌کنم و یادآور می‌شوم که راه برون‌رفت از مشکلات جامعه در پیوند و بلوغ روابط بین دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی است.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب