شرکت ۹۳ دانشگاه در جشنواره نشریات دانشجویی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، ششمین جلسه شورای سیاستگذاری جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر ۱۲» با حضور سیما سادات لاری، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، حسن زائری لطف، مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت، محمدهادی عسگری، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، زهرا وزیری، مسئول امور نشریات اداره کل فرهنگی و حجت حجازیزاده، رئیس اداره تشکلها و نشریات معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت برگزار شد.
در این نشست موضوع فرآیند غربالگری آثار، داوری نهایی، ارائه کارنامه و رسیدگی به اعتراضات، اختتامیه جشنواره نشریات دانشجویی مورد بررسی و بازنگری قرار گرفت.
تاکید بر شفافسازی در جشنواره «تیتر ۱۲»
لاری، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در این نشست گفت: خوشبختانه برای اولینبار کارنامه تمامی آثار راه یافته به مرحله اول داوری جشنواره قابل رویت بود. در دورههای قبلی جشنواره فقط اسامی و مشخصات راه یافتهگان به مراحل بعدی جشنواره و گاهی فقط اسامی برگزیدگان نهایی اعلام میشد، اما امسال و در دوازدهمین دوره از جشنواره در اقدامی نو برای اولینبار کارنامه هر اثر و نشریه بلافاصله بعد از اتمام فرآیند داوری ارائه شد تا صاحبان آثار بتوانند کارنامه آثار ارسالی خود را از طریق حساب کاربری خود در سامانه مشاهده و در صورت تمایل نسبت به نمره کسب شده اعتراض کنند.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت افزود: سیاست این دوره از جشنواره تیتر ۱۲ تأکید بر شفافسازی اقدامات بود و با وجود برخی مخالفتها و انتقادها درباره انتشار کارنامه آثار، شورای سیاستگذاری در نهایت به این نتیجه رسید که کارنامه آثار منتشر شود و اکنون شاهد هستیم که این اقدام به مرحله عمل رسیده و امیدواریم که در دورههای بعدی جشنواره نیز تداوم داشته باشد.
در ادامه این نشست زائری لطف، مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت درباره داوری و غربالگری آثار جشنواره نشریات دانشجویی عنوان کرد: در دوازدهمین دوره از جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی کشور که به میزبانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار میشود، پس از دریافت ۲۸ هزار و ۲۷۱اثر از سوی دانشجویان دانشگاههای سراسر کشور، ۲۳ هزار ۷۸۹ اثر بعد از مرحله غربالگری اولیه توانستند جواز حضور در مرحله داوری را دریافت کنند.
وی افزود: از مجموع ۲۳ هزار و ۷۸۹ اثر و نشریه راه یافته به مرحله اول داوری در نهایت تعداد ۹۵۷ اثر به مرحله نهایی جشنواره «تیتر ۱۲» راه پیدا کرد که این آثار از ۹۳ دانشگاه به مرحله نهایی جشنواره راه پیدا کرده است. بدین ترتیب در مرحله نهایی داوری ۴۴ دانشگاه علوم پزشکی و ۴۹ دانشگاه تابعه وزارت علوم در اختتامیه جشنواره نماینده خواهند داشت.
هر ساله جشنواره تیتر توسط یکی از دستگاههای آموزش عالی کشور برگزار میشود. در دوره قبل جشنواره تیتر ۱۱ به میزبانی وزارت علوم برگزار شد و امسال وزارت بهداشت میزبان جشنواره «تیتر ۱۲» خواهد بود که با شعار «عینیت در خبر، انصاف در تحلیل، آزادی در بیان» برگزار میشود.
این دوره از جشنواره بخشهای متعدد و مختلفی دارد. «آثار برگزیده» شامل ۲۶ رسته، «نشریات برگزیده» شامل ۱۸ رسته و «فضای مجازی» شامل ۸ رسته، «بخش ویژه» نیز با دو موضوع در کنار «سرزمین مادری» پنج بخش اصلی جشنواره را تشکیل میدهند. امسال همچنین برای نخستین بار بخش «سرزمین مادری» با هدف ارزیابی و آشنایی از فعالیتهای فرهنگی دانشجویان ایرانی خارج از کشور در حوزه رسانه و ایجاد ارتباطی فرهنگی در نظر گرفته شده است. بدین منظور تفاهمنامهای با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی منعقد شده است که زمینهساز گستردهتر شدن این ارتباطات فرهنگی است.
انتهای پیام/۴۱۶۲/
انتهای پیام/