دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 تير 1400 - 16:53
داودی خبر داد؛

ساخت «دستگاه برق همراه» توسط کارمند دانشگاه آزاد اسلامی لنجان

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان از تولید نمونه آزمایشی دستگاه برق همراه توسط کارمند این دانشگاه خبر داد.
کد خبر : 595224
ساخت دستگاه برق همراه توسط کارمند دانشگاه آزاد اسلامی لنجان



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از لنجان، سیدمسعود داودی در دیدار با پیام نجفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با اعلام خبر تولید نمونه آزمایشی دستگاه برق همراه توسط کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان اظهار کرد: تولید نمونه آزمایشی دستگاه برق اضطراری که توسط مهرداد عابدینی از کارمندان پرتلاش این دانشگاه ساخته شده است، نمونه‌ای از محصول اصلی و نهایی است. امیدواریم با توجه ظرفیت‌های موجود در مرکز رشد این واحد، به سرعت به تولید انبوه رسیده و به بازار عرضه شود.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان با تأکید بر حمایت از تولیدکنندگان عنوان کرد: سال ۱۴۰۰ به نام سال تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها نامگذاری شده است و صد البته باید برای تحقق این شعار به تمام عوامل مؤثر در تولید توجه شود. از این رو، واحد لنجان حمایت از شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان و تجاری‌سازی نوآوری‌ها و اختراعات را در دستورکار قرار داده است.


تأکید بر حمایت از تولیدکنندگان و نخبگان


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان هم با تأکید بر حمایت از تولیدکنندگان و نخبگان بیان کرد: با توجه به مهارت‌های فنی و ظرفیت‌های بالقوه مهرداد عابدینی، می‎توان دانشجویان مستعد در این زمینه را برای ساخت و بهینه‌کردن مصرف انرژی به‌ویژه در ساختمان‌ها و تأسیسات قدیمی واحدهایی با عمر بین ۳۰ تا ۴۰ سال با دانشجویان پویشی عملیاتی کرد.


پیام نجفی با تأکید بر افزایش مهارت دانشجویان تأکید کرد: اجرای طرح پویش (اشتغال همزمان با تحصیل) می‌تواند به مهارت‌افزایی دانشجویان کمک کرده و تحولی در آموزش عالی و ایجاد اشتغال به وجود آورد.


وی اضافه کرد: بنابراین واحد لنجان که جزء منتخبان و الگوهای مجری طرح پویش است، با نیروهای مستعد ازجمله مهرداد عابدینی می‌تواند در قالب این طرح نیروهای ماهرتری برای صنعت و بنگاه‌های اقتصادی تربیت کند و دانشجویان علاقه‌مند می‌توانند همزمان با تحصیل وارد بازار کار شوند و تعدادی از واحدهای کارآموزی خود را به‌صورت جدی و تعریف‌شده بگذرانند.


شارژ دستگاه برق اضطراری با برق شهر یا پنل‌های خورشیدی


کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان نیز با تشریح دستگاه برق همراه بیان کرد: دستگاه برق اضطراری را می‌توان توسط برق شهر یا پنل‌های خورشیدی شارژ و در مواقع نیاز بسته به نوع مصرف در مدت زمان‌های دو الی پنج ساعت از خروجی برق ۲۲۰ ولتی آن استفاده کرد.


مهرداد عابدینی با بیان اینکه این دستگاه بسته به نیاز مصرف‌کننده در مدل‌های ۳۰۰ وات تا ۳ هزار وات تولید و قابل عرضه است، یادآور شد: در این مجموعه از یک باطری پرقدرت از نوع اسید سرب استفاده شده که قابلیت حمل و نقل و ماندگاری شارژ را فراهم می‌کند.


وی با اشاره به فشارهای اقتصادی و قطعی مرتب و برنامه‌ریزی نشده برق در اغلب نقاط کشور متذکر شد: همزمان با آغاز فصل تابستان در سال‌های اخیر، مدیریت مصرف برق خانوار به یک اولویت برای خانواده‌ها تبدیل شده و این امر از طریق سیستم‌های برق اضطراری یا UPS امکان‌پذیر است.


کارمند واحد لنجان با اشاره به استفاده آسان استادان و دانشجویان از این برق همراه اضافه کرد: همه افرادی که از مودم اینترنت خانگی، تب‌لت، گوشی و لپ‌تاپ استفاده می‌کنند، می‌توانند از دستگاه برق اضطراری در زمان افت مصرف و همچنین در زمان پیک مصرف استفاده بهینه کنند.


عابدینی با بیان اینکه با توجه به پیش رو بودن فصل تابستان و افزایش مصرف انرژی، قطعی برق امری اجتناب‌ناپذیر به‌نظر می‌رسد، گفت: ضروری است همه ما در برابر حفظ و نگهداری تجهیزات خود کوشا باشیم و با تهیه ابزارهای ارزان‌قیمتی مانند محافظ برق و رعایت نکاتی مانند جداکردن از پریز برق در زمان عدم استفاده، می‌توانیم تا حد زیادی از آسیب‌های احتمالی این معضل جلوگیری کنیم.


به گزارش آنا، عابدینی پیش از این سیستم هوشمند آبیاری تحت فشار را تولید کرده است. این سیستم در شبکه آبیاری فضای سبز شهرها می‌تواند به میزان قابل توجهی در مصرف آب شیرین مورد نیاز فضای سبز صرفه‌جویی کرده یا با همان میزان آب به گسترش بیشتر فضای سبز شهری کمک کند.


انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب