اسیر طنز تلخ ناداوری هستیم/ ناظر دیدار با سایپا نیاز به ناظر داشت
به گزارش گروه ورزش خبرگزاری آنا، دیدار سایپا با ذوبآهن در هفته بیست و ششم لیگ برتر فوتبال به خاطر تصمیم دوگانه داور در مورد خطای شهاب گردان روی مهاجم سایپا با حواشی زیادی همراه بود. داور ابتدا به او کارت زرد نشان داد و در ادامه با مشورت داور چهارم تصمیم خود را تغییر و گردان را اخراج کرد که همین تصمیم موجب اعتراض شدید دروازهبان ذوبآهن شد.
روابط عمومی باشگاه ذوبآهن در همین راستا بیانیهای را به شرح ذیل صادر کرد:
گویی فشارهایی برای رقم خوردن تصمیماتی خارج از زمین در حال اعمال است. اگر کمیته انضباطی به همین سرعتی که برای شهاب گردان رأی صادر کرد برای ناداوریها خودشان رأی صادر کرده بود شاید بسیاری از مشکلات موجود پیش نمیآمد و شاهد ناداوریهایی هستیم که جای تعجب بسیار دارد. به راستی اگر در لیگ برتر کشور بعد از ۲۶ هفته هنوز بحث داوری سر و سامان نگرفته باشد بسی جای شگفتی و تعجب است. آیا ناکارآمدی مسئولین کمیته داوران این وضع را رقم زده یا مسائلی دیگر بانی این اتفاقات است؛ خدا داند.
داور در مسابقه با تیم تراکتور هم، سر ذوبآهن را برید. اشتباهی فاحش یا عمدی که آن هم خدا داند، تا این شائبه را ایجاد کند که گویی فشارهایی برای رقم خوردن تصمیماتی خارج از زمین در حال اعمال است. گفتیم با تغییرات در فدراسیون فوتبال شاید اوضاع داوری کمی سروسامان بگیرد اما سالی که نکوست از بهارش پیداست، اگر این بهار فدراسیون نشینان است خدا به خیر کند. احتمالاً در چند سال آینده بسیاری از تیمهایی که فقط به بازی جوانمردانه اعتقاد دارند از لیگ پا پس خواهند کشید تا حداقل سرمایههای انسانی و مالی خود را حفظ کنند و در زمستان ناداوریها اسیر نگردند. به راستی اگر این دیدار بجای سه ناظر یک ناظر داشت چه میشد؟
داور وسط در حال ادامه مسابقه است که از بیرون زمین بعد از مشورتهای خاص، برایش تصمیم میگیرند. به راستی آقای ناظر، ناظر مسابقه بود یا ناظر تیم ذوبآهن؟ بماند که همه عوامل داخل و بیرون زمین علیه ذوبآهن بودند اما نکته جالب این دیدار ناظری بود که خود نیاز به ناظر داشت و بیش از همه خود به داخل زمین و بازیکنان فشار روانی وارد میکرد. چند ماه قبل هم گفته بودیم که بهتر است ناظر، ناظر هم داشته باشیم. یادتان هست و گفته بودیم که داوریهای مسابقات ما باید الگوی کشورهای اروپایی باشد چون گوش شنوایی نیست، تصمیم داریم خودمان نسخههای این داوریها را به اروپا ترانسفر کنیم. مطمئناً فروش آن درآمد بالایی خواهد داشت البته نه بهعنوان الگوی داوری، بلکه بهعنوان طنز تلخ ناداوری.
انتهای پیام/۴۰۴۸/
انتهای پیام/