دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مهدی‌زاده:

برنامه‌ریزی برای گردشگری طبیعی نباید به دولت خاصی محدود شود

مشاور عالی معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور گفت: باید از اکتشافات روباز و سطحی به سمت اکتشاف عمقی رفته و از ابزارهای پیشرفته در این زمینه استفاده کنیم.
کد خبر : 589911
مهدی زاده



به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، کامبیز مهدی‌زاده در نشست خبری آیین رونمایی قسمت سوم از مجموعه رخساره زمین که ظهر امروز در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد، اظهار کرد: امیدواریم پخش مستندهای معرفی کننده پدیده‌های طبیعی در کشور ادامه داشته باشد. ایران بهشت زمین شناسی دنیاست ولی متاسفانه هیچ برنامه تدوین شده‌ای برای ترویج گردشگری طبیعی (ژئوتوریسم‌) در کشور وجود ندارد و نباید این برنامه به دولت خاصی محدود باشد.


مشاور عالی معاون علمی و فناوری رئیس جمهور بیان کرد: آبی که از گل‌فشان‌ها بیرون می‌آید داغ نیست و دمای معمولی دارد. در تلاش هستیم تا زیبایی‌های گل‌فشان‌های استان سیستان و بلوچستان را هم به تصویر بکشیم.


مهدی‌زاده عنوان کرد: با کاهش سوخت فسیلی دنیا به سمت استفاده از منابع طبیعی با ابزارهای پیشرفته رفته است. اکنون دیگر با چکش نمی‌توان اکتشاف کرد باید روش‌های جدید را به‌کارگیریم.


وی خاطرنشان کرد: نباید به گذشته برگردیم و باید گام‌های بلندی در زمین معرفی پدیده‌های زمین‌شناسی برداریم. دنیا از اکتشافات سطحی و روباز به سمت اکتشاف معدنی و عمیق رفته است و ایران در زمینه اکتشافات عمقی بسیار عقب است. باید به سمت استحصال معادن خاکی برویم. امروز چرخه هسته‌ای و صنعت نفت به زمین‌شناسی بسته است.


وی ادامه داد: زمانی باله‌های معدنی در کشور ارزش نشد ولی امروز چون دنیا به سمت استفاده از این عناصر رفته است اهمیت آن دوچندان شده است. امروز چین با عناصر نادر خاکی آمریکا را تهدید می‌کند. امروز کشورهای مختلف تلاش می‌کنند تا با اکتشاف در سرزمین‌های بومی وابستگی خود به چین را قطع کنند. عناصر نادر و خاکی آینده ایران را خواهند ساخت نه دلارهای نفتی. توجه به این عناصر قطعا منجر به توسعه صنعت ژئوتوریسم می‌شود.


انتهای پیام/۴۱۴۴/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب