دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 خرداد 1400 - 10:28
سعید صفرزاده در گفت‌وگو با آنا:

دوچرخه‌سواری رشته مظلومی است/ برای المپیک دوچرخه مناسبی ندارم/ تنها هدفم تمام کردن مسابقه در توکیو نیست

رکابزن المپیکی کشورمان گفت: در دوچرخه‌سواری تجهیزات بسیار ضعیفی داریم اما مسئولان در حال رایزنی هستند و قرار است دو دوچرخه مناسب در سطح المپیک خریداری و در اختیار من قرار بگیرد.
کد خبر : 589352
صفرزاده



محمد صفرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، درباره انتخابش به عنوان رکابزن المپیکی کشورمان گفت: آخرین اردوی المپیکی دوچرخه‌سواری چند روز پیش طبق انتخابی که پراش سرمربی تیم ملی دوچرخه‌سواری طراحی کرده بود، برگزار شد و من به عنوان نفر اول در این انتخابی معرفی شدم. مسیری که در این انتخابی طراحی شده بود دقیقاً مشابه مسیر المپیک بود. در یک جاده طولانی با سربالایی‌های بسیار زیاد این مسیر را طی کردم و خدا را شکر توانستم به عنوان نفر اول و رکابزن المپیکی انتخاب شوم.


وی گفت: پس از مسابقات انتخابی، رقابت‌های قهرمانی کشور را پیش رو داریم و پس از آن یک اردوی چند روزه در ترکیه برگزار می‌شود و من هم در این اردو شرکت خواهم کرد تا بتوانم برای حضور در المپیک به آمادگی قابل قبولی برسم. در دو سال اخیر شیوع ویروس کرونا شرایط سختی را برای دوچرخه‌سواری به وجود آورد. خیلی از مسابقات ما لغو شد و شرایط تمرینی هم به سختی فراهم می‌شد. با این حال تلاش کردم تا در انتخابی بهترین خودم باشم و خدا را شکر می‌کنم که توانستم به عنوان ملی‌پوش المپیکی شناخته شوم.


دوچرخه‌سوار المپیکی کشورمان در پاسخ به این سؤال که فکر می‌کنید چه نتیجه‌ای در میدان المپیک کسب می‌کنید، اظهار کرد: مشکلاتی که در دوچرخه‌سواری به وجود آمد، یک شبه و با یک کادر جدید مدیریت و فنی حل نمی‌شود، قطعاً زمان‌بر است اما تا به الان من فکر می‌کنم روند رو به رشدی پیش گرفته‌ایم و نگاهم به شرایط فعلی مثبت است. تمام تلاش من این است که بتوانم در میدان المپیک بین ۵۰ تا ۶۰ دوچرخه‌سوار اول باشم و تنها هدفم تمام کردن مسابقه نیست. قطعاً برای رسیدن به این هدف باید از نظر روحی و روانی شرایط قابل قبولی داشته باشم. در المپیک قبلی سه رکابزن حضور داشتند که هیچ‌کدام نتوانستند به خط پایان برسند.


وی افزود: من تلاش می‌کنم که این اتفاق در این المپیک رقم بخورد. از همین حالا هم از تمام مواردی که استرس من را افزایش می‌دهد، دوری می‌کنم. همان‌طور که می‌دانید دوچرخه‌سواری یک رشته تیمی است و حضور هم تیمی به موفقیت فرد کمک می‌کند. حمایتی که به لحاظ روحی روانی از سوی هم‌تیمی القا می‌شود، در موفقیت کمک بسیار زیادی می‌کند اما در این دوره از المپیک من تنها هستم و هیچ رکابزن دیگری که به عنوان هم‌تیمی باشد در کنار من حضور ندارد. همین موضوع بار روانی زیادی ایجاد می‌کند. با این‌حال تلاش می‌کنم تا از همه موارد دور شوم و تنها به یک عملکرد قابل قبول در المپیک فکر می‌کنم.


ملی‌پوش دوچرخه‌سواری ایران در پاسخ به این سؤال که از نظر تجهیزات شرایط به چه صورت است؟ عنوان کرد: دوچرخه‌سواری یک رشته مظلوم است که در دو سال اخیر به دلیل شیوع ویروس کرونا بیشتر از همیشه متضرر شد. ما در مسابقات مختلف نتوانستیم حضور پیدا کنیم و همین موضوع باعث شد تا روند کار به تعویق بیفتد. واقعیت این است که تجهیزات بسیار ضعیفی داریم اما مسئولان فدراسیون در حال رایزنی هستند و قرار است دو دوچرخه مناسب که در سطح المپیک است خریداری شود و در اختیار من قرار بگیرد. امیدوارم هر چه زودتر این اتفاق رقم بخورد و مدتی قبل از اعزام به المپیک این دوچرخه در اختیار من باشد. نیاز فعلی دوچرخه‌سواری این است که ما تجهیزاتی نزدیک به تیم‌های حرفه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم موفق شویم. امیدوارم در دوره جدید این موضوع به صورت جدی مورد توجه قرار بگیرد.


صفرزاده در پاسخ به این سؤال که حقوق ملی‌پوشان المپیکی را دریافت می‌کند یا خیر؟ عنوان کرد: بله، خدا را شکر توانستم حقوق المپیکی‌ها را دریافت کنم. البته یک مدت قطع شده بود اما الان دوباره به جریان افتاده است.


انتهای پیام/۴۰۵۷/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب