تئاتر جنگ در جهان به هنر ابزورد تبدیل شده است/ظرفیتهای تئاتر مقاومت
به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگ گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نشست تخصصی هنر مقاومت به مناسبت روز دزفول و روز ملی مقاومت و پایداری در چهارم خرداد ماه به همت مرکز مطالعات و برنامهریزی و تعالی علوم انسانی و هنر معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی به صورت مجازی برگزار شد. در این نشست حجتالاسلاموالمسلمین عبدالحسین خسروپناه، معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، محمد میرزمانی مدرس موسیقی و آهنگساز، کاظم نظری کارگردان تئاتر و رئیس دانشکده هنر دانشگاه سوره، حبیبالله صادقی نگارگر و عضو هیئت علمی دانشگاه شاهد و ولیالله شالی مدیر دفتر مطالعات و برنامهریزی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی حضور داشتند.
کاظم نظری، کارگردان تئاتر و رئیس دانشکده هنر دانشگاه سوره ضمن احترام به مقام شهدا در روز مقاومت و پایداری گفت: چون مردم ایران نسبت به دفاع مقدس نگاه ارزشی داشتهاند و صحنه تئاتر توانایی انتقال مضامینی چون سلحشوری و وطنپرستی را دارد میتواند جایگاه ویژهای در کنار هنرهای دیگر داشته باشد. هنر مقاومت هم در سینما و هم در تئاتر تحولات زیادی ایجاد کرده است. تئاتر مقاومت توانست خود را از محدوده سالنها بیرون بیاورد و اجراهای بسیار زیادی در جبههها برای حفظ روحیه رزمندگان و انتقال حمایتهای مردم از آنها رقم بزند.
نظری گفت: همچنین تئاتر مقاومت توانست در جشنوارههایی چون جشنواره فجر جایگاه خوبی کسب کند درحالیکه تئاتر در جشنوارههای ابتدایی فجر بیشتر از مضامین غربی وام میگرفت. تئاتر جنگ در جهان پر از ناامیدی و بهمریختگی است و به تئاتر پوچ و ابزورد منجر شده است اما در تئاتر مقاومت و دفاع مقدس روحیه انساندوستی، صلح و پایداری و مقاومت شکل میگیرد و ادبیات آن در سطح خاورمیانه اثرگذاشته است.
وی افزود: یکی از اجراهای جالب در سطح کشور اجرای نمایشهای شورایی و محیطی است و هنرمندان آمادگی لازم برای تولید تئاتر دفاع مقدس را دارند.گروههای نمایشی ما با حمایت سازمان تبلیغات اسلامی به کشورهای عراق سوریه و لبنان اعزام میشوند و ارتباط خوبی در این حوزه شکل گرفته است و در صدد تربیت دانشجو در این کشورها هستیم. در حوزه مقاومت سرفصلهای درسی تعریف شده است و باید در این زمینه برای مراکز پژوهشی سرمایهگذاری کرد.
انتهای پیام/۴۱۶۲/
انتهای پیام/