مدیرکل دفتر توسعه و تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی: طرح «ساها» در راستای شعار اقتصاد مقاومتی اجرا میشود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علیرضا ایرانبخش در جمع روسا واحدها، معاونان پژوهشی و کارشناسان آزمایشگاههای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان که به میزبانی دانشگاه آزاد قشم برگزار شد، هدف از برگزاری این جلسه را ایجاد هماهنگی، همفکری، جمع آوری اطلاعات آزمایشگاهها، جلوگیری از موازیکاری و فعالیتهای تکراری عنوان کرد و افزود: یکپارچه کردن تمامی کارگاهها و آزمایشگاههای دانشگاه اقدام موثر و مناسبی است تا با امکانات و تجهیزات موجود بهترین و بالاترین خدمات را ارائه کرد.
این مسئول یادآور شد: سامانه آزمایشگاههای همکار آزاد (ساها) با یکپارچهسازی آزمایشگاههای سراسر کشور در این دانشگاه به سمت ارائه خدمات ملی و بینالمللی پیش میرود و این سامانه نیز همگام با توسعه همهجانبه دانشگاه در چشماندازه افق ۱۴۰۴ در نظر گرفته شده و باید به آن پارامترهای تعیینشده در چشم انداز تعیین شده، برسد.
وی شبکهسازی و تهیه بانک اطلاعات جامع آزمایشگاهی و کارگاهی راهی برای افزایــــش بهرهوری، صرفهجویی حداکثری، جلوگیری از خریدهای تکراری، مجهز کردن آزمایشگاهها به دستگاهها و تجهیزات پیشــــرفته، درآمـــــدزایی و پیشبرد امور تحقیقاتی و در نهایت گامی بلند برای برطرف کردن کاستیها دانست و گفت: این طرح با نظرات کارشناسی بسیار به خوبی پالایش و آمایش شده و از نظر ریاست دانشگاه نیز گذشته است.
ایرانبخش سامانه آزمایشگاههای همکار آزاد (ساها) را سامانهای ملی معرفی کرد و افزود: گستردگی این آزمایشگاهها با ۴۰۰ واحد دانشگاه آزاد اسلامی در تمام کشور، شرایط خوبی را برای تحقیقات و پژوهش در اختیار دانشجویان قرار میدهد تا مسیر بالندگی و توسعه را به خوبی هموار سازند.
مدیرکل توسعه و تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به بالا بردن سطح خدماترسانی در این حوزه، تاکید کرد: در ۵ سال آینده این خدماترسانی باید به حوزه آسیای جنوب غربی و در ۱۰ سال آینده باید به سطح فراگیر بینالمللی ارتقا یابد.
وی ابراز امیدواری کرد که شاخصهای آزمایشگاهی این استان هر چه زودتر بتواند با استانداردهای لازم هماهنگ شود تا از پتانسیل موجود در منطقه، استفاده بهینه شود.
دبیر هیات امنای استان هرمزگان نیز در این جلسه با توجه به امکانات موجود آزمایشگاهی در استان گفت: حدود ۱۳۰۰ دستگاه آزمایشگاهی با ۳۰۰ نوع خدمات در این استان ارائه میشود که این نشان میدهد، بهرهوری لازم از این امکانات صورت نگرفته و باید با اجرای این طرح خدمات شایستهای در استان ارائه شود.
مهدی باقری، پتانسیلهای این استان را در حوزه صادرات و واردات بیهمتا خواند و افزود: بدون شک با اجرای این طرح و ایجاد انگیزه به کارکنان بدون شک این خدمات به سمت درآمدزایی حرکت خواهد کرد.
وی گفت: یکی از مهمترین اقدامات انجام شده در زمان ریاست دکتر میرزاده توجه به کارکنان و اعضای هیات علمی است که این انگیزه بدون شک در عملکرد آینده به خوبی خود را نشان خواهد داد.
وی ابراز امیدواری کرد با تلاش، همفکری، همدلی و همراهی همه بخشهای دانشگاهی بتوان با قدرت بیشتری در توسعه این طرح برای انجام خدمات بیشتر و کسب درآمد رو به پیش حرکت کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قشم نیز به عنوان میزبان این جلسه به تشریح عملکرد این واحد در حوزه آزمایشگاهی پرداخت و گفت: این واحد آمادگی دارد تا با معتمدسازی چند آزمایشگاه، خدمات خوبی را در راستای پتانسیلهای استان و حوزه خلیج فارس ارائه کند.
منصور آزاد از ساخت یک مجموعه آزمایشگاهی خبر داد و افزود: این پروژه در حال ساخت است که مقرر شده با توجه به طرح ساها، منطبق بر استانداردهای روز دنیا باشد تا بتوان از پتانسیل منطقه آزاد بودن این مکان نیز استفاده بهیته شود.
این جلسه با پرسش و پاسخ و همچنین ارائه راهکارها و مشکلات پیش روی کارشناسان و مسئولان آزمایشگاهها ادامه یافت و مقرر شد جلسات به طور منظم و مستمر در راستای بهینهإسازی و حل مشکلات پیش رو برگزار شود و نتیجه آن نیز به سازمان مرکزی اعلام شود.
انتهای پیام/