دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 ارديبهشت 1400 - 12:30
افشین فرزام در گفت‌وگو با آنا:

درخواست افزایش سهمیه برای روئینگ دادیم اما هنوز قطعی نیست/ ژاپن هم می‌تواند دو قایق برای المپیک اعزام کند/ تیم روئینگ ایران بهترین عملکرد را داشت

سرمربی تیم روئینگ ایران گفت: دادن یک سهمیه دیگر به ایران به این معنی نیست که آنها سهمیه را به ما می‌بخشند بلکه بر اساس عملکرد تیم ایران از سایر رقبا بالاتر بود.
کد خبر : 580250
روئینگ

افشین فرزام در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، درباره درخواست فدراسیون قایقرانی از فدراسیون جهانی مبنی بر سهمیه نازنین ملایی و بهمن نصیری گفت: با توجه به اینکه بعد از کشور ژاپن تیم روئینگ ایران بهترین عملکرد را در مسابقات گزینشی المپیک داشت و دو روئینگ‌باز ما برترین رنکینگ را کسب کردند. طبق قوانین فدراسیون جهانی سهمیه المپیک در شرایطی به کشورها تعلق می‌گیرد که در دو بخش مردان و زنان به مدال طلا برسند که این موضوع در مسابقات گزینشی تنها به کشور ژاپن اختصاص یافت چرا که آنها توانستند به مدال طلا برسند. کشور ما هم با توجه به اینکه عنوان نایب‌قهرمانی را کسب کرد و در دو بخش مردان و بانوان موفق به کسب مدال نقره شد می‌توانست به دو سهمیه برسد.


وی افزود: پس از پایان مسابقات ما این درخواست را به فدراسیون جهانی دادیم. آنها هم جوابشان منفی نبود و اعلام کردند که ابتدا باید ببینند کشور ژاپن کدام یک از قایق‌ها را برای المپیک اعزام خواهد کرد چرا که آنها هم تنها می‌توانند دو قایق انتخاب کنند، بنابراین فعلاً منتظر هستیم تا ببینیم شرایط به چه صورت خواهد بود، این موضوع واقعاً 50-50 است و نمی‌توان در مورد آن اظهارنظر قطعی کرد. البته دادن یک سهمیه دیگر به ایران به این معنی نیست که آنها سهمیه را به ما می‌بخشند بلکه بر اساس عملکرد تیم ایران از سایر رقبا بالاتر بود. ما دو رنک دومی در اختیار داریم و اگر از بین این دو نفر یک نفر به المپیک اعزام شود، برای فدراسیون جهانی هم جذابیت ندارد.


سرمربی تیم روئینگ ایران اظهار کرد: نازنین ملایی عملکرد بسیار خوبی داشت. او با وجود اینکه به تازگی به سنگین‌وزن آمده بود اما توانست رقیب چین تایپه خود را جا بگذارد. او توانایی‌اش را در سنگین‌وزن اثبات کرد. بهمن نصیری هم واقعاً رقابت سختی داشت. در مصاف با ژاپنی‌ها هزار متر از مسابقه جلوتر بود اما به هر حال ژاپنی‌ها از فرصت میزبانی خود به نحو احسن استفاده کردند. زمانی که ما به کشور ژاپن رفتیم تمامی تیم‌ها به خاطر بحث کرونا یک یا دو روز فرصت تمرین داشتند اما ژاپنی‌ها به خاطر میزبانی، کاملاً در پیست حضور داشتند و قبل از مسابقه تمرینات خوبی انجام دادند.


فرزام عنوان کرد: قوانین جدید فدراسیون قایقرانی در رشته روئینگ به این خاطر بود که تعداد کشورهای زیادی درگیر المپیک شوند اما من به جرئت می‌توانم بگویم عملکرد نازنین ملایی نسبت به نفر آخری که در این رشته به المپیک اعزام می‌شود بهتر است به این خاطر که او رکورد قابل قبولی ثبت کرد. البته که فدراسیون جهانی به بحث کیفیت قایقرانان هم توجه می‌کند. بعد از کشور ژاپن تیم ایران بهترین عملکرد را در این مسابقات داشت و حیف است که این تیم با وجود چنین عملکردی یک سهمیه در المپیک داشته باشد.


سرمربی تیم روئینگ کشورمان در مورد تصمیم‌گیری نهایی درباره ملایی و نصیری اظهار کرد: قرار است جلسه‌ای در فدراسیون با اعضای هیئت رئیسه و کمیته فنی برگزار شود. البته با توجه به نامه‌ای که به فدراسیون جهانی داده‌ایم، فکر می‌کنم فرصت برای اعلام نفرات اعزامی به المپیک خواهیم داشت. اگر فدراسیون جهانی به ایران ایمیل بزند و این درخواست مورد موافقت قرار نگیرد ما باید از بین این دو نفر یک نفر را برای اعزام به المپیک انتخاب کنیم که کار بسیار دشواری است چرا که هر دوی آنها ورزشکاران قابل قبولی هستند و هر یک در بخش‌های متفاوت دارای قابلیت‌های ویژه‌ای هستند.


فرزام تأکید کرد: من حتی زمانی که از ژاپن بازمی‌گشتیم به رئیس فدراسیون گفتم من حذف شوم اما هر دوی این ورزشکاران به المپیک اعزام شوند. البته که بحث رفتن به المپیک نیست بلکه هر دوی آنها دوست دارند در این مسابقات به میدان بروند. باید ببینیم در آینده شرایط به چه صورت خواهد بود. در خصوص انتخاب این دو نفر باید همه جوانب را بسنجیم تا ورزش قایقرانی و این دو ملی‌پوش آسیبی نبینند. پس از مسابقات المپیک بازی‌های آسیایی را پیش رو داریم که هر دوی آنها در این مسابقات می‌توانند به موفقیت برسند. بنابراین باید همه مسائل در نظر گرفته شود.


انتهای پیام/4057/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب