دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 ارديبهشت 1400 - 12:26
فتاح در دیدار با نمایندگان تشکل‌های کارگری بنیاد مستضعفان:

شرکت‌ها مکلف به پرداخت پاداش‌های مناسبتی هستند/ اخراج کارگر خط قرمز ماست

رئیس بنیاد مستضعفان گفت: هیچ شرکتی حق ندارد به دلیل شیوع کرونا و یا شرایط بد اقتصادی، حتی یک کارگر را اخراج کند این خط قرمز ما است و نسبت به حقوق کارگران حساسیم و از آن دفاع می‌کنیم.
کد خبر : 578244
فتاح

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، سید پرویز فتاح  در دیدار با نمایندگان تشکل‌های کارگری بنیاد مستضعفان که در کارخانه ایران تایر برگزار شد، با اشاره به در پیش رو بودن روز کارگر اظهار کرد: ماه مبارک رمضان ماه نمونه‌ترین کارگر هستی یعنی حضرت مولا علی (ع) است؛ کسی که ساقی کوثر و وصی پیامبری بود که در طول عمر با برکتش تنها ۲ دست را بوسید؛ نخست، دست دختر بزرگوارشان حضرت فاطمه (س) را آن‌هم در زمان جاهلیتی که دختران را زنده‌به‌گور می‌کردند و دوم، دست پینه‌بسته کارگر را بوسید.


وی با تأکید بر اینکه این جلسه باید فرصتی برای شنیدن صدای کارگران، دغدغه‌های آن‌ها و بیان مطالباتشان از سوی نمایندگان تشکل‌های کارگری باشد، توجه به رعایت پروتکل‌های بهداشتی در محیط‌های کارگری را برای حفظ سلامت کارگران و خانواده‌های آن‌ها، یک خواسته مهم کارگران دانست و گفت: در شرایط امروز کشور که شیوع کرونا، جان بسیاری از هم‌وطنانمان را به خطر انداخته، اطمینان از سلامت کارگران و رعایت پروتکل‌ها، یک موضوع بسیار مهم است و مدیران کارخانجات و شرکت‌های بنیاد باید نسبت به سلامت این عزیزان حساسیت ویژه‌ای داشته باشند.


لطف خداوند و تلاش جهادی کارگران عامل موفقیت بنیاد در سال ۹۹ بود


رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به گزارش عملکرد بنیاد مستضعفان در بخش اقتصادی طی سال ۹۹، رشد قابل‌توجه اقتصادی و همچنین بهبود آمارها در این بخش را در گرو تلاش جهادگونه کارگران برشمرد و افزود: آمار عملکرد اقتصادی بنیاد در سال گذشته فراتر از برنامه‌ریزی‌ها بود و شاخص‌های اقتصادی ما در سال ۹۹ با وجود شرایط سخت سال قبل، شیوع کرونا و تحریم‌های چندین باره امریکا علیه بنیاد و شرکت‌های آن، به‌طور قابل‌توجهی، رشد داشت.


فتاح ادامه داد: نکته قابل‌توجه این است که اصلی‌ترین دلیل موفقیت‌های ما، نیت خیر، همت جهادی کارگران و لطف خداوند است که جمع شدن این ۳ عامل در کنار هم، همه‌چیز را فراتر از حساب‌وکتاب‌ها رقم می‌زند.


رئیس بنیاد مستضعفان با تأکید بر اینکه باید در تمامی کارهایمان، انقلابی عمل کنیم گفت: ما امروز بدون شک در یک جنگ بزرگ اقتصادی هستیم و دشمنان به‌زعم خودشان ما را در شعب ابی‌طالب گرفتار کرده‌اند غافل از آنکه تحریم‌ها، ما را توانمندتر کرده و انشالله ملت بزرگ ایران با اقتدار از تمامی مشکلات عبور خواهد کرد.


ایستادن در صف مرغ و روغن، در شأن مردم ما نیست


وی با بیان اینکه کارگران، در خط مقدم تولید و این جنگ اقتصادی قرار دارند، گفت: ایستادن در صف مرغ و روغن، در شأن مردم بزرگوار ما نیست؛ مردمی که تورم‌های سنگین و فشارهای اقتصادی را تحمل کرده‌اند و همواره جلوتر از مسئولین حرکت کرده‌اند. لذا ما باید با تلاش بیشتر در تولید، از بار فشارها بر مردم بکاهیم و نقش کارگران در این مهم، بی‌بدیل است.


فتاح ادامه داد: ما گرچه در سال ۹۹، آمارهای خوبی را در بخش اقتصادی ثبت کردیم ولی نباید به این وضعیت قانع باشیم و باید با تلاش بیشتر، قله‌های جدیدی را فتح کنیم چراکه هدف همه ما در بنیاد مستضعفان، رسیدگی به مردمی است که وظیفه ما توجه بیشتر به آن‌ها است.


رئیس بنیاد مستضعفان اضافه کرد: بنیاد مستضعفان برای مردم است و ما باید به مردم و مستضعفان رسیدگی کنیم؛ لذا هرچه بتوانیم رشد بیشتری را محقق کنیم، دستمان برای کمک به مردم و رسیدگی به مستضعفان بازتر خواهد شد.


وی با تأکید بر حمایت از کارگران گفت: رسیدگی به کارگران به معنای هزینه اضافه نیست بلکه باعث ارتقاء انگیزه آن‌ها می‌شود و اثر آن را به‌طور مستقیم در عملکردها و نتایج می‌بینیم.


فتاح با اشاره به اینکه ما اجازه نمی‌دهیم پرداخت حقوق کارگران در بنیاد مستضعفان به تعویق بیفتد گفت: زمانی که من به بنیاد مستضعفان آمدم، شرکت‌هایی را در بنیاد مستضعفان داشتیم که بعضاً ۶ ماه حقوق کارگران را پرداخت نکرده بودند ولی امروز با وجود تمامی مشکلات اقتصادی، شیوع کرونا و حتی تحریم‌ها، ما به نقطه‌ای رسیده‌ایم که اجازه نمی‌دهیم حقوق کارگران، به تعویق بیفتد.


رئیس بنیاد مستضعفان ادامه داد: علاوه بر این، ما تلاش کردیم که به مناسبت‌های مختلف از جمله اعیاد مذهبی، پاداش‌هایی را به کارگران پرداخت کنیم و همان‌طور که بارها اعلام کرده‌ایم، امروز هم تأکید می‌کنم که تمام شرکت‌ها باید خودشان را نسبت به پرداخت این پاداش‌های مناسبتی، مکلف بدانند.


وی تأکید کرد: ما همچنین در سال گذشته به‌صراحت اعلام کردیم که هیچ شرکتی حق ندارد به دلیل شیوع کرونا و یا شرایط بد اقتصادی، حتی یک کارگر را اخراج کند مگر آنکه خدای‌ناکرده تخلفی از سوی کارگر سرزده باشد؛ این خط قرمز ما است و نسبت به حقوق کارگران حساسیم و از آن دفاع می‌کنیم.


فتاح با اشاره به لزوم هم‌افزایی در میان شرکت‌های بنیاد مستضعفان گفت: بنیاد مستضعفان می‌تواند یک الگو و نمونه در کشور باشد و خوشبختانه شورای اسلامی کار نیز اواخر سال گذشته در مکاتبه با رهبر انقلاب، از رسیدگی‌های بنیاد به کارگران تقدیر کرد ولی این را بدانید ما به این مقدار راضی نیستیم و معتقدیم باید حمایت‌های بیشتری از کارگران صورت گیرد.


وی خاطرنشان کرد: تأکید ما بر روی اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام در بنیاد مستضعفان تا پایان سال آینده باعث می‌شود فرصت‌های شغلی جدیدی در کنار استفاده از فنّاوری روز دنیا ایجاد شود.


رئیس بنیاد مستضعفان با تأکید بر اهمیت نگاه اجتماعی و نگاه مردم به بنیاد گفت: ما تلاش می‌کنیم تا نگاه مردم به بنیاد مستضعفان تغییر کند و آن‌ها حس کنند بنیاد مستضعفان برای آن‌ها کار می‌کند چراکه اگر این مهم، محقق شود، یعنی ما به وظیفه خود عمل کرده‌ایم.


همچنین درخواست اجرای دقیق و کامل مصوبات ابلاغی بنیاد در سرتاسر شرکت‌های بنیاد، یکسان‌سازی حقوق و دستمزد کارگران شرکتی با سایر کارگران و حذف شرکت‌های پیمانکار تأمین نیروی انسانی و مساعدت برای خانه‌دار شدن کارگران از مهم‌ترین خواسته‌های نمایندگان تشکل‌های کارگری حاضر در این جلسه بود که به اطلاع رئیس بنیاد مستضعفان رسید.


انتهای پیام/۴۱۶۱/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب