همکاری بینالمللی برای از بین بردن تحریمهای غیرقانونی ضروری است
به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، سعید خطیبزاده، سخنگو وزارت امور خارجه طی سخنانی در کمیته اطلاعات مجمع عمومی سازمان ملل از اقدام برخی کشورهای پیشرفته در فناوریهای نوین ارتباطی در تحریف، جعل وقایع و واقعیتهای سایر کشورها، بهویژه در کشورهای در حال توسعه ابراز تأسف کرد.
سعید خطیبزاده که بهصورت مجازی در چهل و سومین نشست کمیته اطلاعات مجمع عمومی سازمان ملل متحد سخن میگفت، تأکید کرد: برخی کشورهای صنعتی از طریق فناوریهای ارتباطی، چهره سایر کشورها را لکهدار میکنند و به منافع آنها آسیب میرسانند. براین اساس ضرورت دارد جامعه بینالمللی به چنین وضعیت مضر و نامطلوبی توجه فوری نماید.
سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین سوءاستفاده برخی کشورها از چنین فناوریهایی ارتباطی نوین در جهت گسترش اطلاعات غلط و دروغپراکنی علیه جمهوری اسلامی ایران و سایر کشورهای در حال توسعه را محکوم کرده و آن را بدترین نوع استفاده از فنآوریهای اطلاعات دانست.
سعید خطیبزاده با اشاره به وضعیت اضطراری موجود ناشی از همهگیری کرونا تأکید کرد، در چنین شرایطی، متأسفانه اقدامات یکجانبه قهری، ازجمله تحریمهای غیرقانونی، فشارهای اقتصادی، تجاری و مالی به تعدادی از کشورها تحمیل شده و این کشورها به دلیل تحریمهای مختلف ازجمله اقتصادی نمیتوانند بهطور موثراز جان شهروندان خود در مقابله با ویروس کرونا محافظت کنند.
سخنگوی وزارت امور خارجه خواستار وحدت جهانی، همبستگی و همکاری بینالمللی برای از بین بردن اقدامات یکجانبه قهری ازجمله تحریمهای غیرقانونی شد و از کمیته اطلاعات سازمان ملل خواست تا به تلاشهای خود در جهت افزایش آگاهی بخشی در مورد تأثیر منفی اقدامات یکجانبه قهری و تحریمها بر ظرفیت کشورهای آسیبدیده برای مقابله با همهگیری کووید ۱۹ ادامه دهد.
سعید خطیبزاده از جو فعلی عدم تحمل و نفرت نسبت به اسلام و مسلمانان در برخی مناطق جهان که توسط رسانههای ضد مسلمان تحریک میشود و سخنان متعصبانه برخی از شخصیتهای سیاسی در غرب ابراز نگرانی نمود و از این کمیته سازمان ملل خواست تا تلاشهای خود را در جهت احترام به همه فرهنگها، ادیان و تمدنها ادامه دهد و توجهات را به پیامدهای جدی رشد اسلام هراسی جلب نماید.
سخنگوی وزارت امور خارجه در پایان از دبیرخانه سازمان ملل متحد درخواست نمود، محصولات مختلف رسانهای به تمام زبانهای رسمی و زبانهای غیررسمی ازجمله زبان فارسی که بهعنوان ریشه اصلی فرهنگ و تمدن بزرگ و منبع تفاهم و همبستگی بین چندین ملت شناخته میشود، منتشر شود.
انتهای پیام/۴۱۲۹/
انتهای پیام/