آموزش برخط بدون مرز است/ برگزاری هفتگی 400 مشخصه درسی در واحد تویسرکان
علی بداغی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در تویسرکان درباره استفاده از آموزش برخط، آموزشهای مجازی و غیرحضوری اظهار کرد: با استفاده از کتابهای الکترونیکی و مطالب ارائه شده در انواع برنامهها و نرمافزارهای آموزشی توسط وبسایتهای فعال میتوان آموزش آنلاین را جایگزین آموزشهای حضوری به سبک سنتی کرد؛ چراکه این نوع آموزش طیف وسیعی از کاربران و علاقهمندان را به خود جذب کرده است.
معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان با بیان اینکه آموزشهای غیرحضوری و آنلاین تأثیر بسیار زیادی در کاهش هزینهها و محدودیتهای آموزشی و غیرآموزشی دارد و طیف وسیعی از متقاضیان را هدف قرار میدهد، این سبک از آموزش را کاملاً بدون مرز عنوان کرد که تمام نژادها، قومیتها و کشورهای جهان را شامل میشود.
بداغی درباره اقدامات انجامشده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان پس از شیوع ویروس کووید-19 و همه مشکلاتی که این ویروس برای کشور و سیستم آموزش ایجاد کرد به آنا گفت: با در نظر گرفتن اولویت سلامتی دانشجویان پس از تصمیم سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تویسرکان نیز مانند سایر واحدهای دانشگاهی سریعاً به ایجاد بسترهای لازم برای برگزارشدن هرچه بهتر دروس بهصورت آنلاین و مجازی و جایگزین آموزشهای حضوری کرد.
بنا به گفته معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان، حوزه فناوری و اطلاعات این واحد دانشگاهی در همراهی با حوزه آموزش برای انجام بهتر آموزش برخط با برنامهریزی و ارائه نرمافزارهای مورد نیاز، تهیه فیلمهای آموزشی و برگزاری کارگاههای مختلف مورد نیاز به آموزش استادان و دانشجویان اقدام کرد.
بداغی با بیان اینکه در نیمسال دوم ۱۴۰۰-۱۳۹۹ نیز کلاسهای آموزشی این واحد دانشگاهی بهصورت مجازی و برخط تا حدود 400 مشخصه درسی در هفته برگزار میشود، تأکید کرد: با وجود برخی مشکلات که عمدتاً مربوط به سرعت اینترنت است، استادان و دانشجویان با کسب تجربه در این مورد کیفیت آموزش در مقایسه با اوایل شیوع این بیماری بهبود یافته است.
وی درباره نرمافزار آموزش مجازی این واحد دانشگاهی بیان کرد: کلاسهای برخط دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان بدون وقفه در سامانه وادانا با آدرسhttps://vadana07.iauec.ac.ir و با استفاده از نرم افزار Adobe Connect برگزار میشود.
این استاد دانشگاه بیان کرد: از مزایای برگزاری کلاس در این سامانه میتوان بارگذاری کتاب و جزوات درسی و امکان برقراری ارتباط متقابل میان استاد و دانشجو را ذکر کرد که دانشجویان میتوانند در هر لحظه اشکالات خود را با استادان مطرح و پاسخ دریافت کنند.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: البته استادان از سایر پیامرسانهای دیگر نیز به عنوان جایگزین اختمالی برای رفع اشکال دانشجویان استفاده میکنند، اما میتوان گفت در نیمسال گذشته تمام کلاسهای نظری به صورت مجازی در این سامانه برگزار شد و دروسی که نیاز به کارگاه و آزمایشگاه داشتند با برنامهریزی و رعایت پروتکلهای بهداشتی در قالب گروههایی تعداد کم دانشجو به صورت حضوری برگزار شد.
انتهای پیام/