دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 فروردين 1400 - 13:04
جعفری‌راد در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

معاونت علوم انسانی و هنر در مسیر تحول برنامه درسی/ ۱۱ برنامه درسی در رشته‌های مدیریت و اقتصاد بازنگری شدند

مدیر دفتر برنامه‌ریزی و تعالی علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تا کنون بازنگری ۱۱ برنامه درسی در رشته‌های مدیریت و اقتصاد صورت گرفته است.
کد خبر : 575570
علی جعفری راد

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگ گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اصلاح سرفصل دروس دانشگاهی یکی از رسالت‌هایی است که معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی در دو سال گذشته ذیل مرکز مطالعات، برنامه‌ریزی و تعالی علوم انسانی و هنر برای خود تعریف کرده است.


علی جعفری‌راد، مدیر دفتر برنامه‌ریزی و تعالی علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در مسیر تحول در علوم انسانی و هنر اقدامات اساسی انجام داده است، در این راستا با همت معاونت علوم انسانی  و هنر و مرکز مطالعات، برنامه‌ریزی و تعالی علوم انسانی و هنر به عنوان متولی این موضوع اقدامات اساسی جهت تحول در برنامه درسی علوم انسانی بر اساس رویکرد بومی‌سازی، روزآمدی، مهارت‌محوری و اسلامی‌سازی صورت گرفته است.


جعفری‌راد گفت: حدود ۵۰ عضو هیئت علمی در کارگروه‌های چهارگانه بازنگری برنامه درسی رشته‌های مدیریت دولتی، مدیریت صنعتی، مدیریت بازرگانی و اقتصاد در دفتر برنامه‌ریزی و تعالی علوم اجتماعی در حال بازنگری و تحول برنامه درسی در مقاطع مختلف تحصیلی می‌باشند.


مدیر دفتر برنامه‌ریزی و تعالی علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی درباره تغییرات صورت گرفته در سرفصل رشته‌های دانشگاهی گفت: تا کنون در کارگروه مدیریت دولتی برنامه درسی مقطع دکتری با چهار گرایش رفتار سازمانی، منابع انسانی، تصمیم‌گیری و خط‌مشی‌گذاری عمومی و تطبیقی و توسعه  بازنگری شده است.


وی افزود: در کارگروه مدیریت صنعتی برنامه درسی مقطع دکتری با چهار گرایش تولید و عملیات، استراتژی صنعتی، مدیریت سیستم‌ها و تحقیق در عملیات مورد بازنگری قرار گرفته است، همچنین در کارگروه مدیریت بازرگانی برنامه درسی مقطع دکتری با یک گرایش مدیریت بازاریابی و در کارگروه اقتصاد برنامه درسی مقطع دکتری در دو گرایش اقتصاد اسلامی و اقتصاد توسعه  مورد بازنگری قرار گرفته است.


جعفری‌راد مرحله بعد از بازنگری و تدوین برنامه درسی توسط گروه‌های تخصصی را برگزاری کرسی نقد مربوط به آن سرفصل و نظرسنجی از اساتید سراسر کشور دانست و گفت: برنامه درسی بازنگری شده برای تمام اعضای هیئت علمی در همه گروه‌های آموزشی استان‌ها ارسال می‌شود تا در جلسه‌ای آن را بررسی کرده و جهت اصلاح به معاونت علوم انسانی و هنر عودت داده خواهد شد.


وی به مرحله بعد از نظرسنجی از استان‌ها اشاره کرد و گفت: بعد از اخذ نظرات استان‌ها برنامه درسی بازنگری شده در شورای گسترش معاونت علوم انسانی و هنر بررسی می‌شود و بعد از تصویب در اختیار واحدهای دانشگاهی سراسر کشور قرار می‌گیرد.


انتهای پیام/۴۱۰۷/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب