دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مهدی فقیه در گفت‌وگو با آنا:

سریال‌سازی را عموما در آپارتمان‌ها خلاصه کرده‌ایم/ انگار بیرون از این کادر اتفاقی نمی‌افتد!

بازیگر سریال درحال تصویربرداری «جشن سربرون» گفت: مخاطب باید با فرهنگ‌های گوشه گوشه کشور آشنا شود و این همه ظرافت و هنر را ببیند. من فکر می‌کنم در «جشن سربرون» مردم بتوانند شاهد جزئیاتی از زندگی عشایر کشورمان باشند.
کد خبر : 573358
مهدی فقیه

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، سریال «جشن سربرون» از پروژه‌های جدی سیماست که از مهرماه 98 مشغول ضبط و تصویربرداری است و به جز بازه‌های زمانی موقت، در ماه‌های درگیری با کرونا نیز به تولید خود ادامه می‌دهد.


مجتبی راعی در این سریال روایتی تازه از قصه‌های عشایر و ایلات کشورمان دارد و در آن به برهه تاریخی دوران قبل از مشروطه برمی‌پردازد. «جشن سربرون» سراغ تصویرسازی از فرهنگ عشایر و تاریخچه آنان نیز رفته تا شمایلی واقعی و داستانی از آنان را به شکل نمایشی به اجرا درآورد.


این سریال پر از نقش‌های مثبت و منفی است همچنانکه حسین محجوب نقش اصلی آن را بازی می‌کند و در کنار او شاهد هنرنمایی چهره‌های کاربلدی همچون محمود پاک‌نیت در نقش منفی داستان و نیز حضور بازیگران پیشکسوتی همچون مهدی فقیه است.


حکایتگر عشایر، دلاوری‌ها و اوضاع آنان


این بازیگر در گفت‌وگو با خبرنگار آنا نگاه خاصی به ساخت این چنین مجموعه‌های نمایشی داشت و در این رابطه گفت: همین که چنین سریال‌هایی دوباره به قصه‌های جدید و روایت‌نشده در تلویزیون می‌پردازند، جای خوشحالی دارد چرا که با چنین آثاری روند قصه‌های تکراری سریال‌ها قطع می‌شود.


سریال‌سازی را عموما در آپارتمان‌ها خلاصه کرده‌ایم/ انگار بیرون از این کادر اتفاقی نمی‌افتد!


وی ادامه داد: ما در «جشن سربرون» نمایشی جالب از عشایر کشورمان داریم؛ مردمی که چه از زمان‌های قدیم گرفته و چه حال حاضر فرهنگی منحصربه فرد به خود دارند. این سریال حکایتگر عشایر، دلاوری‌ها و اوضاع آنان است.


فقیه توضیح داد: مخاطب تلویزیون باید با این فرهنگ‌های گوشه گوشه کشور آشنا شوند و این همه ظرافت و هنر را ببینند. من فکر می‌کنم در «جشن سربرون» مردم ما بتوانند شاهد این جزئیات از زندگی عشایر کشورمان باشند.


این قصه‌ها در قاب دوربین جایی ندارند


این بازیگر اینگونه اعتقاد داشت: ما متأسفانه در عرصه فیلم و سریال‌‎ها کمتر شاهد نمایش ظرایف زندگی این دسته از فرهنگ‌های شاخص و بومی هستیم. تصاویر و درگیری آن‌ها با زندگی از کوچ تا سختی‌ها و مراودات و ... سعی شده در «جشن سربرون» به نمایش درآید.


سریال‌سازی را عموما در آپارتمان‌ها خلاصه کرده‌ایم/ انگار بیرون از این کادر اتفاقی نمی‌افتد!


مهدی فقیه تأکید کرد: نمی‌دانم چرا چنین داستان‌هایی کمتر در سریال‌ها نمود می‌یابند. ما فرهنگ‌ها و قصه‌هایی داریم که هیچ‌کدام از این آنان جایی در قاب پیدا نمی‌کنند و مخاطب هم جز یک سری تکرار چیزی نمی‌بیند.


انگار بیرون از این کادر اتفاقی نمی‌افتد


این بازیگر همچنین گفت: متأسفانه همه‌چیز آپارتمانی شده و برای برخی انگار بیرون از این کادر هیچ اتفاقی نمی‌افتد که آن را وارد مجموعه‌ها کنند. البته این را هم اضافه کنیم که قطعا بیرون از در و دیوار و آپارتمان‌سازی، سریال‌سازی به این راحتی نیست.


لازم به ذکر است؛ عوامل تولید و ساخت «جشن سربرون» هم‌اکنون و پس از ماه‌ها در منطقه امام‌زاده داود حضور دارند. پیش از این نیز لوکیشن‌هایی در اطراف شهریار، اخترآباد و دشت‌های آن و شهرک غزالی از دیگر محل‌های تصویربرداری سریال بوده است.


«جشن سربرون» به تهیه‌کنندگی حسن نجاریان درباره عشایر قبل از انقلاب است و ماجرای چند خان و رعیت را به تصویر می‌کشد.


سریال‌سازی را عموما در آپارتمان‌ها خلاصه کرده‌ایم/ انگار بیرون از این کادر اتفاقی نمی‌افتد!


در خلاصه داستان آن آمده است: بهادر، کدخدای ایل پوسان با کدخدای طایفه همسایه «سرخو»، رقابت و مخالفتی دیرینه دارد. مدتی است آتش کینه‌ها خاموش شده است تا اینکه سرخو با اعتماد به نفس به خواستگاری دختر زیبا و کم سن و سال بهادر، جهان‌پسند می‌آید. غافل از اینکه قرار است مدتی بعد جهان‌پسند به عقد پسرعمویش درآید. بهادر قاطعانه با این وصلت مخالفت می‌کند. زخم‌های کهنه سر باز می‌کنند ...


حسین محجوب، محمود پاک‌نیت، مهدی فقیه، فرخ نعمتی، لاله اسکندری، قاسم زارع، داریوش کاردان، سهیلا رضوی، میرطاهر مظلومی، رامین ناصرنصیر، زنده‌یاد کریم اکبری‌مبارکه، صدرالدین حجازی، بیوک‌میرزایی، مهران نائل، جواد قامتی، ابراهیم برزیده، سیامک اشعریون، پرویز بزرگی، علی جاویدفر، محمد حاج‌حسینی، فرشید صمدی‌پور، محمدرضا راد، حسن محمودی و غیره از بازیگران این مجموعه هستند.


انتهای پیام/4143/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب