دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 اسفند 1399 - 11:35
یادداشت/ مرتضی نبوی؛

یادی از یاران

مرتضی نبوی طی یادداشتی نوشت :خدای کریم را سپاسگزاریم که به ما و همکاران عزیزمان توفیق داد تا ده‌هزارمین نسخه روزنامه «رسالت» را تقدیم حضور خوانندگان محترم و ملت شریف ایران کنیم.
کد خبر : 569617
1273354_561.jpg

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، مرتضی نبوی طی یادداشتی در روزنامه رسالت نوشت: خدای کریم را سپاسگزاریم که به ما  و همکاران عزیزمان توفیق داد تا ده‌هزارمین نسخه روزنامه «رسالت» را تقدیم حضور خوانندگان محترم و ملت شریف ایران کنیم.


روزنامه «رسالت» ۱۹ دی ۱۳۶۴ متولد شد و رسالت خود را تبلیغ رسالت‌‌الهی قرار داد. خداوند ارواح بنیانگذاران روزنامه و اساتید بزرگوار ما را قرین رحمت‌واسعه خویش گرداند.


باید یادخیری کنیم از اساتید معزز جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آیات خزعلی، آذری‌قمی، راستی و شرعی که چه دغدغه‌های مقدسی در راه‌اندازی این روزنامه به‌عنوان تریبون اسلام فقاهتی داشتند.
حق‌تعالی از خزانه رحمت خود ارواح اساتید بزرگوار حبیب‌الله عسکراولادی، سیدعلی اکبر پرورش، حبیب‌الله شفیق، سیدرضا زواره‌ای و … را شاد گرداند که با احساس مسئولیتی عمیق خویش را صرف راه‌اندازی این جریده در شرایطی سخت و ناموافق گردانیدند.


جا دارد از همه همکاران دوست‌داشتنی روزنامه چه در بخش تحریریه و فنی و چه در بخش اداری و خدمات قدردانی کنیم که در سخت‌ترین شرایط سیاسی و اقتصادی یار، غمخوار و همراه روزنامه بودند.


روزنامه «رسالت» در شرایطی پا به عرصه مطبوعات گذاشت که در سراسر کشور نیروهای زیادی از انقلاب منتظر تحلیلی در چارچوب اسلام فقاهتی از یک روزنامه ویژه عصر جمهوری اسلامی بودند. در آن‌روزها مردم  به‌ویژه چشم‌به‌راه بودند که تحلیل اسلام‌‌گرایان فقاهتی را از مواضع اقتصادی جمهوری اسلامی بدانند.


این روزنامه به این تقاضا پاسخ داد و به سرعت موردتوجه  صاحب‌نظران مخالف و موافق قرار گرفت. آن روزها سخن از اقتصاد مردمی و بخش خصوصی، سخنی کفرآمیز به نظر می‌رسید و به نوعی فضای چپ بر دولت، صداو سیما و سایر رسانه‌ها حاکم بود. از این مسئله بگذریم که پس از پایان دفاع مقدس، عمده نظرات به «اقتصاد مردمی» و با مشارکت جدی مردم سوق یافت.


همچنین در دهمین سال پیروزی انقلاب یعنی سال ۱۹۸۹ میلادی بلوک شرق فرو ریخت و جریان چپ در ایران اعلام کرد؛ « شکست ما در ایران ناشی از شکست بلوک شرق در جهان است.»


فراز و نشیب‌های بسیاری را پشت سرگذاشتیم؛ بعضی روزها برای تهیه کاغذ روزنامه لنگ می‌ماندیم. در شرایط جنگی کاغذ در بازار پیدا نمی‌شد. جا دارد یاد خیری از یار صمیمی حاج آقا دعایی، مدیر مسئول مؤسسه اطلاعات و روزنامه اطلاعات داشته باشیم که همیشه در بن‌بست‌ها، راهی را می‌گشود و به ما کاغذ قرض می‌داد.دوران حاکمیت جریان اصلاحات نیز دوران حساسی برای روزنامه بود.


ما ضمن حفظ حرمت‌ها از ناقدان جدی جریان اصلاحات بودیم، اما روابطمان با جناب آقای خاتمی رئیس‌جمهور وقت و خیلی از اصحاب اصلاحات صمیمانه بود.موی بنده در روزنامه «رسالت» سپید شد و با اصرار، مدیریت روزنامه را به نسل جوان امروزی سپردیم. 


از خدای منان می خواهم  نسل جدید را نیز در انجام رسالات‌الهی بیش از پیش موفق بدارد.  شعار ما همیشه در روزنامه «رسالت» تعهد به انقلاب،‌ تعهد به اسلام و تعهد به مردم بوده و ان‌شاء‌الله خواهد بود.


انتهای پیام/ر


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب