هر تصمیمی درباره برجام باید ذیل مصوبات شورای عالی امنیت ملی باشد/ لزوم وجود صدای واحد سیاستمداران در برابر غربیها
علیرضا خجستهپور در گفتوگو با خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، در ارزیابی بیانیه مشترک سازمان انرژی اتمی و آژانس گفت: آنچه که از زمان ریاست جمهوری ترامپ اتفاق افتاد این بود که ایران در برابر تعهداتی که در برجام برعهده داشت و خود را مکلف به انجام آن میدانست، هیچ نفعی دریافت نکرد.
قائم مقام دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین افزود: با خروج آمریکا از برجام، اروپاییها از طریق حرفدرمانی تلاش کردند برجام را ادامه دهند اما جمهوری اسلامی ایران و مجلس شورای اسلامی به این تصمیم رسیدند که با تصویب قانون اقدام راهبردی در برابر آنچه که بیتعهدی از سوی غربیها خوانده میشود، واکنش نشان دهند و به این ترتیب قانون مذکور تصویب شد.
خجستهپور با اشاره به سفر اخیر گروسی به ایران تصریح کرد: مدیرکل آژانس در این هفته به تهران آمد و با دولتمردان ایران مذاکره کرد و در نهایت بیانیه مشترک منتشر کردند. نکته مهم در مورد بیانیه مذکور این است که این بیانیه قانون اقدام راهبردی مصوب مجلس را لغو نمیکند. در حقیقت هر گونه تصمیمی در مورد برجام از طرف دولت و مجلس باید ذیل مصوبات شورای عالی امنیت ملی باشد.
این فعال سیاسی اصولگرا ادامه داد: بنابراین اگر مصوبات شورای امنیت ملی در بیانیه و هماهنگی دولت با آژانس رعایت شده باشد، این موضوع قابل قبول است اما اگر این مصوبات رعایت نشده باشد جای اعتراض دارد. آنچه که از فحوای کلام دولت و توضیحاتی که راجع به آن بیانیه مشترک دادند این بود که سعی کردهاند طبق مصوبه مجلس اقدام کنند.
خجستهپور با اشاره به اختلافنظر دولت و مجلس در مورد بیانیه مشترک سازمان انرژی اتمی و آژانس خاطرنشان کرد: امیدوارم حسب فرمایش رهبر معظم انقلاب، سوءتفاهمی که بین مجلس و دولت رخ داده با مذاکره و همکاری و تبیین کردن مواضع، ذیل مصوبه شورای عالی امنیت ملی حل شود و به قول مقام معظم رهبری از سوی جمهوری اسلامی ایران یک صدای واحد در برابر غربیها در این مورد شنیده شود.
قائم مقام دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با تأکید بر اینکه دولت قبل از مذاکره با آژانس با مجلس گفتوگو میکرد، یادآور شد: در واقع محلی به نام شورای عالی امنیت ملی وجود دارد که رؤسای قوا در آنجا با یکدیگر صحبت میکنند اما به دلیل اینکه قانون اقدام راهبردی مجلس شورای اسلامی را تصویب کرد، بهتر بود که دولت در این زمینه رایزنی کامل با مجلس شورای اسلامی میکرد. بنابراین اگر این تفاهمات قبل از صدور بیانیه انجام شده بود، شاهد اعتراض مجلس نبودیم.
انتهای پیام/4158/
انتهای پیام/