چگونگی استفاده از اینترنت رایگان دانشجویان/ آموزش مجازی در نیمسال دوم تحصیلی ادامه دارد
به گزارش خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با شیوع ویروس کرونا دانشجویان کشور آموزشهای مورد نیاز خود را بهصورت مجازی و اینترنتی دریافت کردند. پس از رایزنیهای وزارت علوم و بهداشت، وزارت ارتباطات برای همه دانشجویان کشور بسته اینترنتی رایگان در نظر گرفت که دانشجویان فقط برای استفاده از سامانههای آموزش مجازی دانشگاهها میتوانستند از آن استفاده کنند.
در نیمسال تحصیلی آینده نیز این امکان فراهم شده تا دانشجویان بتوانند از اینترنت رایگان برای آموزش مجازی استفاده کنند. محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات در این باره میگوید: به دلیل حجم زیاد شکایت دانشجویان برای رایگان نبودن استفاده از اینترنت سایتهای آموزش مجازی، بسته اینترنت ۶۰ گیگی به دانشجویان داده میشود.
دانشجویان و طلاب ۲ هفته وقت دارند برای دریافت این بسته در سامانه ictgifts.ir ثبتنام کنند و ظرف ۲ هفته بسته برای آنها فعال میشود.
نحوه استفاده از ۶۰ گیگ اینترنت آموزش مجازی دانشجویان و طلاب
در فرآیند پیشبینیشده، امکان فعالسازی بسته هدیه بر روی تلفن همراه دانشجویان و طلاب یا بر روی تلفن ثابت (ADSL)، وجود دارد. مهلت ثبتنام ۱۵ روز (۲ هفته) است و این مهلت قابل تمدید نیست.
در این طرح امکان فعالسازی بسته هدیه اینترنتی توسط اپراتورهای همراه و ثابت فراهم شده است و برای احراز هویت دانشجویان و طلاب، درج شماره تلفن همراه تحت مالکیت کد ملی اظهار شده در مراحل ثبتنام، الزامی است.
هر کدملی صرفاً یک مرتبه حق ثبتنام در سامانه را دارد و پس از تکمیل فرآیند ثبتنام، بههیچوجه امکان تغییر اطلاعات وجود نخواهد داشت.
به نظر میرسد همانند ترم گذشته تحصیلی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی نیز امکان استفاده از این بسته اینترنتی را دارند.
چگونگی برگزاری آموزشها بر بستر اینترنت
با اعلام دانشگاههای کشور، آموزشها در ترم آینده نیز بهصورت مجازی خواهد بود و دانشجویان میتوانند از طریق سامانههای در نظر گرفته شده آموزشهای مورد نیاز خود را دریافت کنند.
دانشجویان برای دریافت آموزشها باید وارد سامانههای آموزش مجازی دانشگاهها شوند و زمانبندی برگزاری کلاسهای اینترنتی را مشاهده کنند. دانشجویان میتوانند در موعد مقرر برای دریافت آموزشها، آنلاین شوند. البته بسیاری از دانشگاهها ازجمله دانشگاه آزاد اسلامی امکان دریافت آموزشهای ضبطشده را برای دانشجویان فراهم کردهاند.
دانشجویان در کلاسهای آنلاین با نامهای کاربری مختص به خود حاضر میشوند و اساتید آموزشهای لازم را ارائه میدهند. در بسیاری از سامانههای آموزش امکان تعامل بین استاد و دانشجویان فراهم شده است و دانشجویان میتوانند از طریق میکروفن صحبت کنند و سؤالات خود را از اساتید بپرسند.
از دیگر امکانات سامانههای آموزشی دانشگاه امکان دانلود و آپلود فایلهاست. اساتید میتوانند جزوههای مورد نظر را در سامانهها بارگذاری کنند و دانشجویان نیز میتوانند با دانلود فایلها، جزوهها را در اختیار داشته باشند.
برگزاری امتحان از این دیگر امکانات سامانههای مجازی است که دانشجویان میتوانند بدون حضور در دانشگاهها در امتحانات حاضر شوند و نمره مورد نظر خود را کسب کنند.
دانشجویان دانشگاهها برای دسترسی به همه این امکانات میتوانند از اینترنت رایگان که وزارت ارتباطات در نظر گرفته، استفاده کنند.
انتهای پیام/4040/
انتهای پیام/