تخصیص بودجه اختصاصی برای بیماران صعبالعلاج
حسین رجایی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، با اشاره به گستردگی خدمات کمیته امداد به خانوادههای نیازمند، بر ضرورت حمایت دولت و مجلس از این نهاد تاکید کرد و گفت: در حال حاضر کمیته امداد حدود 120 نوع خدمت به نیازمندان و جامعه هدف ارائه میدهد که این خدمات تمام شئون زندگی آنان از مسکن و اشتغال تا بهداشت و سلامت و تحصیل و ... را در بر میگیرد.
وی تداوم خدمات مطلوب به محرومان و ارتقای کیفی و کمی آن را مستلزم تخصیص بودجه متناسب با حج فعالیتها دانست و ادامه داد: در کمیسیون تلفیق مجلس، نمایندگان به دنبال پیشبینی زمینههایی برای افزایش اعتبارات نیازمندان هستند تا در این شرایط اقتصادی گرهگشای مشکلات آنان باشد.
نماینده مردم لنجان در مجلس شورای اسلامی، افزایش مستمری پرداختی به مددجویان کمیته امداد و بهزیستی را یک ضرورت دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به تورم سالهای اخیر، ارقام فعلی که به صورت مستمری به نیازمندان پرداخت میشود به هیچ عنوان پاسخگوی معیشت آنان نیست و باید حداقل پرداختی به جامعه هدف امداد و بهزیستی به 500 هزار تومان در ماه برسد.
وی از تخصیص بودجه اختصاصی برای بیماران صعبالعلاج تحت حمایت کمیته امداد در کمیسیون تلفیق خبر داد و گفت: برای نخستینبار در تاریخ بودجهنویسی پس از انقلاب، یک ردیف بودجه اختصاصی برای بیماران صعبالعلاج تحت حمایت کمیته امداد پیشبینی شده است.
این نماینده مجلس رویکرد جدید کمیته امداد را توانمندسازی مددجویان عنوان کرد و ادامه داد: رویکرد مجلس یازدهم نیز توسعه توانمندسازی و محرومیتزدایی است اما بیماران صعبالعلاج و سالمندان که امکان اشتغال و خودکفایی ندارند از خدمات مادامالعمر کمیته امداد برخوردار هستند و لازم بود در این زمینه اعتبارات اختصاصی در نظر گرفته شود.
وی به محدودیتهای بودجهای نهادهای حمایتی همچون کمیته امداد و سازمان بهزیستی اشاره کرد و افزود: در بحث قانونی، ما با تمام وجود کنار نهادهای حمایتی هستیم و همه توانمان هم این است؛ زیرا برای نظام جمهوری اسلامی زیبنده نمیبینیم که، این محرومیتها و این نارساییها وجود داشته باشد.
رجایی با تاکید بر اینکه مجلس یازدهم برای رفع محرومیت و فقر با هیچ کسی تعارف ندارد، خاطرنشان کرد: اکنون بودجه مجموعه کمیته امداد در کمیسیون تلفیق افزایش پیدا کرده است و ردیفهایی که تا به اکنون نبوده هم اضافه شده است؛ با این حال باید به دنبال رفع گلوگاههای تولید فقر باشیم.
وی با اشاره به اینکه نمایندگان مجلس یازدهم خود از اقشار متوسط به پایین جامعه هستند، گفت: اعضای مجلس این دوره از افرادی انقلابی هستند که در بحث توانمندسازی اقشار ضعیف و نیازمند احساس وظیفه و دغدغه میکنند؛ امیدوارم بتوانیم از عهده این رسالت و فریضه که برعهده ما قرار داده شده است بر آییم و در بحث تنظیم و تصویب قانون به نفع محرومان کشور، دین خود را ادا کنیم.
انتهای پیام/4148
انتهای پیام/