جهان با حدود ۴ هزار نوع ویروس جهش یافتۀ کرونا روبروست
به گزارش گروه علم، فناوری و دانشبنیان خبرگزاری آنا، یک مقام مسئول در انگلیس اعلام کرد که جهان با حدود ۴ هزار نوع ویروس جهشیافته که باعث ابتلا به بیماری «کووید ۱۹» میشود، روبروست.
تا کنون هزاران نوع از این ویروسهای جهشیافته ثبت شدهاند که ویروسهای انگلیسی، آفریقای جنوبی و برزیلی از جملۀ آنها هستند و به نظر میرسد در مقایسه با دیگر ویروسها، با سرعت بیشتری گسترش مییابند.
با این وجود ندیم زهاوی، وزیر مسئول اجرای طرح واکسیناسیون در انگلیس اعلام کرد که بسیار بعید است که واکسنهای موجود برای کرونا، نتوانند علیه انواع جدید ویروسهای جهشیافته عمل کنند.
او به خبرگزاری «اسکای» گفت که این واکسنها بهویژه میتوانند مانع از ابتلای شدید به بیماری کووید ۱۹ و بستری شدن بیماران در بیمارستانها شوند.
ندیم زهاوی افزود: «همه تولیدکنندگان واکسن، از فایزر-بیونتک گرفته تا مدرنا و آکسفورد-آسترازنکا و دیگران، در حال بررسی این موضوع هستند که چگونه میتوانند واکسن خود را بهبود بخشند تا آمادۀ مقابله با هر جهشی در این ویروس باشند. در حال حاضر حدود ۴ هزار نوع از کووید در سراسر جهان وجود دارد.»
«کووید» نام بیماری ناشی از ابتلا به ویروس کرونا است و از آنجا که اولین مورد تائید شدۀ ابتلا به ویروس جدید کرونا در اواخر سال ۲۰۱۹ میلادی به ثبت رسیده، به این بیماری عنوان «کووید ۱۹» داده شده است.
مجله پزشکی انگلیس نیز بر این موضوع تأکید دارد که هزاران نوع از این ویروس در هنگام تکثیر جهش مییابند، اما فقط یک اقلیت بسیار کوچک از آنها مهم هستند و ویروس را بهطور قابل توجهی تغییر میدهند.
ویروس «سارس-کوو-۲» که عامل ابتلای افراد به بیماری «کووید ۱۹» است، از زمان ظهور در اواخر سال ۲۰۱۹ میلادی، بیش از ۱۰۵ میلیون نفر را مبتلا کرده است.
انتهای پیام/4129/
انتهای پیام/