دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 دی 1399 - 17:18
دکتر طهرانچی در مراسم بزرگداشت شهید سردار سلیمانی:

ابعاد معرفتی و شناختی شهید سلیمانی را باید در حوزه‌های مختلف به تصویر بکشیم/ جنبه‌های نرم‌افزاری انتقام سخت از جمله جهاد علمی، دارای اهمیت ویژه‌ای است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ابعاد معرفتی و شناختی شهید سلیمانی را باید در حوزه‌های مختلف به خصوص ادبیات و شعر به تصویر بکشیم.
کد خبر : 555015
637456343766416413.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در همایش بزرگداشت نخستین سالگرد شهادت سردار سلیمانی با عنوان «هم دانشگاهی» که با حضور خانواده شهید سلیمانی در دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد، گفت: مکتب‌هایی که اسطوره‌ساز نباشند، عقیم خواهند ماند. در قرآن کریم نیز بحث اسوه حسنه به‌عنوان یک الگو برای همه انسان‌ها مطرح شده است.


وی با بیان اینکه خط و مکتب فکری درصورتی‌که انسان‌ساز باشد، باقی خواهد ماند، اظهار کرد: امامت در حقیقت همان شاکله شکل‌گیری انسان کامل است که بنا به تعبیر مقام معظم رهبری در کتاب انسان 250 ساله، الگوهایی عینی و دست یافتنی هستند.


دکتر طهرانچی ادامه داد: مقام معظم رهبری تأکید می‌کنند که مکتب شهید سلیمانی، الگوبرداری از ائمه اطهار (ع) است. انقلاب اسلامی زمانی می تواند به یک جریان تبدیل شود که بتواند انسان‌هایی را که پیرو ائمه اطهار (ع) باشند، عرضه کند.


عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: تمامی افراد و بخصوص دانشجویان و دانشگاهیان باید به شهید حاج قاسم سلیمانی به‌عنوان اسطوره و قهرمان نگاه کنیم، چرا که دنیای غرب از ساختن اسطوره‌های حقیقی و معنوی خالی است. غربی‌ها چون نمی‌توانند الگوهایی پایدار و جریان ساز بسازند، سراغ ساخت و شکل گیری اسطوره‌هایی فرضی و خیالی می‌روند.


دکتر طهرانچی با بیان اینکه اگر تاریخ و تمدن غرب را مطالعه کنیم، درمی‌یابیم که آنها نتوانسته‌اند انسان‌های بزرگی به عنوان الگو به جوامع خود هدیه کنند، تأکید کرد: احیای مجدد تمدن اسلامی در بطن انقلاب اسلامی، زمینه تربیت و شکل‌گیری شخصیت‌هایی همچون شهید سلیمانی را مهیا کرده است.


وی افزود: همه علاقمندان به سیره و مکتب شهید سلیمانی باید مراقب باشند، چرا که دشمنان در این یک سال اخیر نه تنها وی را ترور کردند، بلکه شخصیت و الگو بودن وی را نیز مورد هجمه قرار دادند. این موضوع کار جامعه دانشگاهی را در زمینه شناخت ابعاد شخصیتی و قهرمان‌سازی شهید سلیمانی سخت تر می کند.


دکتر طهرانچی با تأکید بر اینکه نمی‌توان بدون داشتن یک الگو، جریانی ادامه‌دار خلق کرد، گفت: باید ابعاد معرفتی و شناختی شهید سلیمانی را در حوزه‌های مختلف بخصوص ادبیات و شعر به تصویر بکشیم تا جوانان با الگوهایی که متصل به الگوهای الهی هستند، آشنا شوند و در این بین نقش دانشکده‌های ادبیات، جامعه‌شناسی، تاریخ و هنر بسیار حائز اهمیت است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به آیه‌ای از قرآن کریم مبنی بر اینکه «مپندارید شهدا مرده‌اند، بلکه زنده‌اند و نزد خدا روزی می‌خورند» اشاره و عنوان کرد: آنها که از ترور ناجوانمردانه شهید سلیمانی ابراز خوشحالی کردند و با ادعاهای واهی، خود را دشمن تروریست‌های منطقه نامیدند، قطعاً نتیجه اعمال خود را خواهند دید. وعده‌های الهی در مورد سرنوشت دشمنان و کافران قطعاً تحقق خواهد یافت و بنا به فرموده خداوند نمی‌توانند هر کار که می خواهند انجام دهند و سرنوشتی جز آتش جهنم نخواهند داشت.


وی با تأکید بر اینکه شهید محسن فخری‌زاده جلوه‌ای از قدرت انتقام سخت ماست، اظهار کرد: باید با تمام توان به انتقام سخت فکر کرد و بنا به تأکیدات مقام معظم رهبری؛ جنبه‌های نرم افزاری انتقام سخت از جمله جهاد علمی، دارای اهمیت به مراتب ویژه و خاص‌تری است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: برای کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران افتخار است که دشمنان قسم‌خورده، دانشمندان فرهیخته ما را به دلیل پایداری در علم آموزی و به خدمت گرفتن علوم در راستای اقتدار جمهوری اسلامی، مورد تحریم ظالمانه قرار می‌دهند.


دکتر طهرانچی ترور ظالمانه شهدای هسته‌ای در مقابل خانواده‌های این شهدا را جنایت بشری خواند و افزود: وقاحت دشمنان به حدی است که فکر می‌کنند دانشمندان ما در عرصه جهاد علمی از این نوع شهادت می‌ترسند.


وی تأکید کرد: در دیار سردار دلیر اسلام و فرمانده سپاهیان شجاع، اعلام می‌کنیم که جامعه علمی افتخار می‌کند در دوران‌های مختلف انقلاب اسلامی، شهدای جهاد علمی با اعتقادی راسخ پای انقلاب و آرمان‌های آن ایستاده‌اند و دشمنان کور خوانده‌اند که ما از انقلاب، ولی امر و مردم خود دست می‌کشیم.


انتهای پیام/4127/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب