فرماندهان عرصه علم دانشجویانی توانا و دانا پرورش دهند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تیران، فرهاد مصرینژاد در نشست هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تیران با اعضای هیئت علمی با محور سالروز حماسه 9 دی اظهار کرد: استادان دانشگاه بهعنوان فرماندهان عرصه علم تا آنجا که در توان دارند باید برای حل مشکلات کشور تلاش کرده و دانشجویانی توانا و دانا پرورش دهند و با ایجاد شور و نشاط علمی روحیه تلاش و امید را به دانشجویان و محیطهای دانشگاهی تزریق کنند.
وی با بیان جایگاه علم و پژوهش از دیدگاه مقام معظم رهبری سکاندار علم و پژوهش در کشور را دانشگاهها و استادان دانست و افزود: استادان در دانشگاهها وظیفه مضاعف درباره علم و پژوهش دارند و اگر هر کسی در جایگاه خود به وظایف خود خوب عمل کند، قطعاً شاهد رشد و تعالی کشور خواهیم بود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تیران درباره شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی گفت: در حادثه دلخراش و اقدام تروریستی که توسط آمریکا به وقوع پیوست، قلب هر انسان آزادهای در عالم را آزرده کرد و از این رو لازم میدانیم برای برگزاری این سالگرد مواردی را یادآور شویم.
مصرینژاد عنوان کرد: حاجقاسم سلیمانی نمونه بارز نیروی کارآمد و جهادی بود که با رشادتها و دلاوریها در گرفتن حق مظلوم از ظالم جان خود را فدا کرد در حالی که این بزرگمرد میتوانست در جایگاه فرماندهی خود فقط فرماندهی کند؛ اما همپای رزمندگان مانند سرباز مخلص در میدان نبرد حاضر شد.
تسلیم نشدن در برابر دولتهای حقیر مکتب سلیمانی است
وی اضافه کرد: این شهید حق زیادی بر گردن همه دارد و باید بهخوبی این حق را ادا کنیم. با وجود اینکه حاج قاسم سلیمانی بسیار مظلوم بود، مکتب شهیدانی مانند سلیمانی میگوید که نباید در برابر دولتهای حقیر غربی و رژیم جعلی صهیونیستی تسلیم شویم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تیران با بیان سالروز حماسه 9 دی، روز بصیرت و میثاق با ولایت تشریح کرد: درباره 9 دیماه که بهدرستی روز بصیرت نام گرفته، لازم است نگاه عمیق و دقیقی به اتفاقات مربوط به انتخابات سال 88 داشته باشیم. دشمن که سالها منتظر چنین فرصتی بود همه تلاش خود را بهکار بست تا از فضای غبارآلود فتنهانگیز ایجادشده حداکثر بهرهبرداری را کند. سکوت خواص، موضعگیریهای نادرست برخی مسئولان و بیتوجهای به روشنگریهای رهبر انقلاب آتش این فتنه را بیش از حد شعلهور کرد.
مصرینژاد ادامه داد: با ورود عناصر ضدانقلاب و طرح شعارهایی که مبانی دینی و انقلابی عموم مردم را هدف قرار داده بود، بخش عمدهای از مردم را هوشیار کرده و از جریان فتنه جدا کرد. نهایتاً اتفاقات مربوط به روز عاشورا و توهین مستقیم به مقدسات صبر مردم را لبریز کرده و حماسه و معجزه 9 دی را رقم زده شد.
انتهای پیام/4121/4062/
انتهای پیام/