ساخت لیوان برای ترک اعتیاد از نوشابه و آبمیوههای غیرطبیعی
به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا ، هدا عربشاهی، روزنامهنگار علم در گفتگو با برنامه رادیوم رادیو جوان درباره فناوریهای عجیب اظهار کرد: دزدیدن دوچرخه در خیلی از کشور ها باب است و قفلهایی که صاحبان آنها روی دوچرخه خود میزنند معمولا بیفایده است و سارقان به راحتی قفلها را باز میکنند در این راستا یک طراح آمریکایی فناوری جدیدی را اختراع کرده است که اگر قفل به جز صاحب دوچرخه و به زور باز شود گاز بدبویی ساطع میکند، بنابراین سبب فرار دزد دوچرخه میشود.
وی ادامه داد: خطر احتمالی که میتوانست برای این قفل وجود داشته باشد این بود که اگر حیوانات یا رهگذران به آن برخورد کنند امکان فعال شدن قفل وجود دارد اما طراح آن تضمین کرده است که فقط در صورتی که کسی بخواهد با زور و به قصد شکستن قفل آن را باز کند این بوی نامطبوع منتشر میشود.
عربشاهی با اشاره به اینکه اگر صاحب قفل کلیدش را گم کند میتواند آن را بازیابی کند گفت: افراد هنگام خرید قفل کدی را دریافت میکنند و درصورت گم شدن کلید آن کد را به شرکت سازنده اعلام کرده و کلید جدیدی را تحویل میگیرند.
وی درباره اختراع لیوانی که به ترک افراد معتاد به نوشابه و آبمیوههای غیرطبیعی کمک میکند بیان کرد: هنگامیکه در این لیوان آب ریخته شود، رایحه میوه از آن ساطع میشود و از آنجایی که بویایی به صورت کاذب حس چشایی را القا میکند زمانی که افراد درحال نوشیدن آب هستند تصور میکنند که نوشابه میخورند بنابراین به مرور زمان این القا باعث کنار گذاشتن نوشابه و آب میوههای غیرطبیعی میشود.
عربشاهی در ادامه درباره فناوری دیگری توضیح داد: گروهی از پژوهشگران ژاپنی دانشگاه توکیو در مطالعهای نشان دادند که در آینده در ساخت باتری به جای لیتیوم میتوان از شکر استفاده کرد و باتوجه به اینکه قیمت شکر پایینتر از لیتیوم است و تولید بسیار سریعتری دارد میتوان باتریهای شکری تولید کرد. این بررسی نشان میدهد که اگر شکر را تا دمای هزار و 500 درجه سانتیگراد در محیط بدون اکسیژن حرارت دهند، به ترکیبی از پودر کربن میرسند که از این پودر میشود به جای لیتیوم در ساخت باتری استفاده کرد البته هنوز درباره عمر مفید این باتری تردیدهایی وجود دارد.
وی با اشاره به اختراع چراغی که با آب نمک کار میکند عنوان کرد: خانم دانشمندی اهل فیلیپین پس از تجربه زندگی در روستایی بدون برق به فکر افتاد که چراغی ابداع کند که با سوخت آب نمک روشن شود. استفاده از این چراغ برای مناطق بدون برق میتواند بسیار مفید باشد.
عربشاهی در پایان درباره مدلهای مختلف هندزفریها تصریح کرد: استارتآپی در کره جنوبی دستگاه جدیدی را به نام sgnl ساخته است که به کاربر اجازه میهد درحالی که فقط انگشتش را به گوشش میزند با تلفن صحبت کند. کاربر مچبند کوچکی را به دست یا ساعت خود میبندد و پس از اتصال آن از طریق بلوتوث به تلفن همراه از آن استفاده میکند. البته این فناوری با استقبال مواجه نشده است.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/