طبع، خواص، مضرات و مُصلح پنیر در ویکی آنا
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، یکی از مهم ترین مواد خوراکی وعده صبحانه برای تمام خانواده های ایرانی استفاده از پنیر است و از انواع آن میتوان به لیقوان، فتا یا دانمارکی اشاره کرد.
پنیر در انواع بسیار متنوعی از دَلَمَه شدن شیر گاو، گوسفند، شتر، گاومیش و بز تهیه می شود.
جالب است بدانید بیش از صدها نوع پنیر متفاوت و منحصربفرد در جهان وجود دارد.
روش تهیه پنیر به این صورت است که ابتدا شیر از ظریق کشت باکتری ها ترش یا اسیدی می شود. سپس با اضافه شدن آنزیم مایه پنیر یا یک ماده جایگزین مثل اسید سیتریک یا سرکه شیر دَلَمَه می شود و پس از بستن شیر آب پنیر به وجود می آید.
خواص و مضرات پنیر
- پنیر طبیعی تازه ملین شکم است و موجب تقویت معده، روده و کلیه میشود (پنیرهای پاستوریزه و صنعتی برعکس مضر معده و روده بوده و قوه هاضمه را تضعیف میکنند و معمولاً بیماریهای رطوبی مزمن را به همراه دارند).
- شما می توانید با مصرف پنیر ترپتوفان دریافت کنید که باعث می شود تا سروتونین بیشتری در بدن تولید شود. این امر باعث می شود تا خلق و خوی شما بهبود پیدا کند.
- اگر می خواهید استرس خود را کم کنید بهتر است پنیر میل کنید.
- دارای کلسیم زیاد بوده و برای داشتن دندان های قوی مفید است.
- کلسیم موجود در پنیر می تواند بر روی سلامت ناخن ها موثر باشد.
- پنیر به دلیل داشتن اسید لینولئیک و اسفنگولیپید نقش مهمی در پیشگیری از سرطان دارد.
- پنیر دارای ویتامین ب می باشد که برای حفاظت از بدن مفید است.
- مصرف صحیح پنیر سبب افزایش منی و نرمی و لطافت پوست میشود.
- پنیر به دلیل داشتن بوتیرات فراوان باعث می شود تا سطح انسولین در بدن حفظ شود. کسانی که می خواهند از دیابت نوع دوم در امان باشند بهتر است پنیر را در رژیم غذایی خود قرار دهند.
- شما می توانید برای درمان بیماری های مختلف نظیر زخم معده ، سندروم روده تحریک پذیر و بیماری کرون از پنیر استفاده کنید.
- پنیر برای مشکلاتی که سندروم پیش از قاعدگی به وجود می آورد بسیار مفید می باشد.
- چربی های موجود در پنیر همگی باعث محافظت از بخش های مختلف بدن می شود و به عنوان چربی های مفید شناخته می شود.
- پنیر اشتهاآور است و مصرف آن میتواند موجب افزایش وزن شود.
- شما می توانید در وعده صبحانه پنیر میل کنید چرا که پنیر دارای پروتئین می باشد و باعث می شود تا عضله سازی در بدن شکل بگیرد.
- مصرف پنیر برای کسانی که در طول روز کار فکری انجام میدهند مثل دانشآموزان و دانشجویان و غیره، بهطور کل در وعدههای روزانه مناسب نیست.
- پنیر برای کسانی که در خانواده سابقه بیماری آلزایمر یا فراموشی دارند میتواند زمینه ابتلا به کاهش حافظه را فراهم کند.
- همچنین مصرف پنیر برای افراد سردمزاج،کسانی که معده مرطوب یا ضعیف دارند مناسب نیست.
- فصول سرد سال، سنین کودکی و پیری برای مصرف پنیر مناسب نیستند.
- مصرف پنیر بدون مصلح و در زمان نامناسب میتواند موجب تاریکی چشم، انسداد مجاری و ایجاد خلط گلو شود.
- مصرف پنیر در وعده صبحانه، موجب احساس رخوت و سستی، کاهش حافظه و عدم تمرکز در فرد میشود.
طبع پنیر چیست؟
مزاج پنیر سرد و تر است.
مصلح پنیر چیست؟
پنیر به همراه مصلحاتی نظیر نعنا، زیره، آویشن، سیاه دانه، گردو و عسل مصرف گردد تا خواص و مزاج آن بهبود یابد و از عوارض آن کاسته شود.
انتهای پیام/
انتهای پیام/