سرطان غیر از درد هزینه دارد/ ثبت رشد 16 درصدی سرطان در محک
به گزارش گروه اجتماعی آنا، آراسب احمدیان مدیر عامل محک در مراسم افتتاح نخستین بخش درد سرطان بیمارستان محک گفت: فعالیت محک در سه حوزه خیریه، درمان و تحقیقات دنبال می شود و این موسسه از سال 1370 تاسیس و تاکنون حدود 25 سال در زمینه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان فعالیت می کند که این ربع قرن فعالیت برای سازمان های مردم نهاد می تواند تجربه ارزشمندی برای تاسیس سازمان های مردم نهاد مشابه باشد. انگیزه تاسیس این مرکز از سوی مادری که کودکش مبتلا به سرطان بود سرچشمه گرفته و حمایت، درمان، ارائه سرویس های مددکاری و روان شناختی به کودکان مبتلا به سرطان از جمله فعالیت های این مرکز است. همچنین از سال 1386 موسسه محک بیمارستان فوق تخصصی سرطان را به منظور حمایت و درمان کودکان مبتلا به سرطان راه اندازی کرد.
وی ادامه داد: محک سازمانی خیریه، غیر دولتی و غیر سیاسی است که تنها با جلب مشارکت های مردمی و انواع کمک های بشر دوستانه اداره می شود و همه منابع مالی این سازمان از طریق جلب مشارکت های مردمی تامین می شود.
وی یادآور شد: انجام تحقیقات علمی در زمینه بیماری سرطان برای کشف علل بروز بیماری، روش های تشخیص، پیشگیری و روش های نوین درمان و همچنین پژوهش های کارشناسی در حوزه ارائه بالاترین سطح کیفی خدمات روانشناسی و مدد کاری از جمله فعالیت های موسسه محک است.
وی همچنین به شفافیت عملکرد و هزینه منابع مالی موسسه اشاره کرد و گفت: تامین کنندگان مالی باید بتوانند از نزدیک روند هزینه حمایت های مالی خود را مشاهده کنند بر این اساس صورت های مالی به حسابرسان برای مشاهده حامیان مالی روی سایت این امکان را به خیرین می دهد که بر نحوه عواید و هزینه آن نظارت داشته باشند.
احمدیان ادامه داد: اداره بیمارستان از ساخت و بهره برداری و تجهیز آن دشوارتر است به طوری که هر دو سال هزینه مدیریت با یک سال هزینه ساخت و تجهیز بیمارستان برابر است.
وی ادامه داد: بیمارستان فوق تخصصی سرطان کودکان محک به عنوان یک مرکز درمانی تخصصی منحصر به فرد در خاور میانه با ظرفیت 100 تخت خواب و پذیرش 50 بیمار سرپایی به بیماران مبتلا به سرطان ارائه خدمات می کند به طوریکه خدمات مورد نیاز درمان کودکان مبتلا به سرطان اعم از جراحی، شیمی درمانی، رادیوتراپی، پیوند سلول های بنیادی و همچنین تمامی اقدامات تشخیصی به طور رایگان به کودکان مبتلا به سرطان ارائه می شود.
احمدیان یادآور شد: بیمارستان فوق تخصصی محک به عنوان یک مرکز جامع سرطان کودکان، تمامی خدمات مورد نیاز کودکان مبتلا به سرطان را در حوزهای تشخیصی، درمانی و تسکینی مطابق با دانش و تکنولوژی پزشکی روز دنیا زیر یک سقف به کودکان ارائه می کند.
مدیر عامل محک یاد آور شد: در فاصله سال 1379 تا 93 تقریبا 16/3 کیس مبتلا به سرطان را در پرونده ها ثبت کردیم به طوریکه در سال 93، 2 هزارو 75 پرونده سرطان در محک به ثبت رسید و همچنین از سال 70 تا کنون 23 هزارو 22 پرونده سرطان در محک به ثبت رسیده است بنابراین با رشد 16 درصدی سرطان در محک مواجه بوده ایم.
انتهای پیام/