دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 آذر 1394 - 08:48

اوگاندا، دومین مقصد سفر آفریقایی رهبر کاتولیک‌های جهان

رهبر کاتولیک‌های جهان در نخستین سفر آفریقایی خود، پس از کنیا به اوگاندا رفت و با استقبال مقام‌های دولتی این کشور روبه‌رو شد.
کد خبر : 52411

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از شبکه «یورونیوز»، پاپ «فرانسیس» در یک سفر پنج روزه تا نهم آذرماه در آفریقا به سر خواهد برد.


رئیس‌جمهوری کشور تازه‌تاسیس سودان جنوبی برای دیدار با پاپ به اوگاندا آمده است.


رهبر کاتولیک‌های جهان در دیدار از کنیا از مردم این کشور خواست از قبیله‌گرایی دست بکشند.


وی گفت لازمه غلبه کردن بر قبیله‌گرایی این است که مردم کنیا به حرف هم گوش بدهند.


رهبر کاتولیک‌های جهان با ساکنان مناطق زاغه‌نشین «کانگمی» در «نایروبی»، پایتخت کنیا، نیز دیدار کرد. این منطقه650 هزار نفر جمعیت دارد.


وی از رشد پدیده زمین‌خواری در این کشور انتقاد کرد و از مالکان خواست از تصاحب زمین فقرا پرهیز کنند.


پاپ همچنین درباره رشد افراط‌گرایی هشدار داد.


کشور کنیا طی سال‌های گذشته قربانی حملات گروه افراط‌گرای «الشباب» در سومالی بوده است.


سپتامبر 2013 میلادی (شهریور-مهر 1392) مرکز خرید «وست‌گیت» نایروبی صحنه چهار روز گروگانگیری افراد مسلح از گروه الشباب سومالی بود که در آن دستکم 67 نفر کشته شدند.


ماه آوریل گذشته (فروردین) نیز شبه‌نظامیان به دانشگاه «گاریسا» در شرق کنیا حمله کردند و 148 نفر را کشتند.


رهبر کاتولیک‌های جهان همچنین هشدار داد اگر یک فرد جوان بیکار باشد و نتواند تحصیل کند، به گروه‌های افراطی تمایل پیدا خواهد کرد.


پاپ فرانسیس با محکوم کردن فساد مالی از مردم خواست از رشوه دوری کنند. او تمایل به دریافت رشوه را با تمایل به شکر مقایسه کرد که برای سلامت آسیب‌رسان است.


وی در سخنانی که به زبان اسپانیایی ادا کرد، گفت: از خودم می‌پرسم آیا می‌توانیم با این توجیه که همه فاسدند، ما هم فاسد بشویم؟ چطور می‌توانیم ما مسیحیان علیه این شیطان پیروز شویم؟


پیش از این، خبرگزاری انگلیسی «رویترز» نوشته بود در اوگاندا، دیدار از آسایشگاه افراد معلول «نالوکولونگو» در حومه «کامپالا»، پایتخت این کشور، برای پاپ فرانسیس برنامه‌ریزی شده است.


وی قرار است روز یکشنبه به جمهوری آفریقای مرکزی برود و با رهبران مسلمان در مسجد «کودوکو» دیدار کند.


خشونت در «بانگوئی»، پایتخت جمهوری آفریقای مرکزی، از سوی یک گروه شبه‌نظامی مسیحی با نام «آنتی‌بالاکا» و یک گروه مسلمان به نام «سلکا» جریان دارد.


پس از آنکه گروه سلکا در سال 2013 میلادی با وجود کسب بیشترین آرا از قدرت کناره‌گیری کرد، هزاران نفر به دست اعضای مسیحی آنتی‌بالاکا کشته و صدها هزار نفر آواره شدند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب