پانسمان پیشرفته به یاری بیماران آمد
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری آنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان که در زمینه تولید تجهیزات پزشکی پیشرفته فعالیت میکند، گفت: متخصصان این شرکت، عمدتاً در حوزه فناوریهای زیستی و مهندسی، شیمی، مهندسی پلیمر، مواد، زیستشناسی، مهندسی بافت و مهندسی پزشکی نیازهای فناورانه صنایع و پژوهش را تأمین میکنند.
حامد دائمی با اشاره به تولید بیش از 50 نوع محصول فناور در حوزه پلیمری و شیمیایی افزود: در تلاش هستیم تا فرآوردهها و محصولات با تولید یا اصلاح فرآوردههای شیمیایی نیاز صنایع و پژوهشها در حوزه فناوری سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی، مهندسی بافت، داروسازی، شیمی، مهندسی پلیمر و مواد را پاسخ دهیم. اکنون با تولید بیش از 100 نوع فرآورده فناور در این مسیر گام برداشتیم.
ساخت دستگاهی برای ریسندگی میکرو الیاف پلیمری
وی با اشاره به ساخت و تجاریسازی نخستین دستگاه ترریسی کارگاهی با هدف تولید الیاف پلیمری بیان کرد: از این دستگاه برای ساخت میکروالیاف پلیمری از محلولهای پلیمری استفاده میشود. این میکروالیاف میتوانند به صورت بی بافت یا پس از فراورش با دستگاههای بافندگی به صورت بافته شده به عنوان پانسمانهای پیشرفته برای درمان زخمهای دیابتی، بستر استفاده شوند.
دائمی با اشاره به نقش گسترده الیاف پلیمری در صنایع ادامه داد: از الیافی که با روش ترریسی تولید شدهاند در ساخت فرآوردههای گوناگونی مانند فرش، موکت، پوشاک تا صنایع نظامی و هوا-فضا کاربردهای فراوانی دارند.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان توانمندی توسعه و ارتقای این محصول فناور را مهمترین ویژگی دستگاه ترریسی ایرانساخت دانتسو گفت: از آنجاییکه دانش فنی ساخت این دستگاه بومی شده است، در ارتقا و توسعه آن دست بازی داریم. این موضوع زمینهای شده است تا محصول ساخت داخل با قیمتی پایینتر و کیفیت بالاتر از نمونههای وارداتی عرضه شود.
این فعال فناور با بیان اینکه توانمندی تغییر و بهینهسازی قطعات متناسب با نیازهای صنایع از قابلیتهای تولید این دستگاه است عنوان کرد: مهمترین مأموریت این دستگاه تولید میکرو الیاف پلیمری بود که در در ساخت پانسمانهای پیشرفته پزشکی به کار میروند. اما این توانمندی را داریم که سازگار با نیاز و ظرفیتهای هر صنعت، دستگاه را بهینهسازی کنیم.
انتهای پیام/4144/
انتهای پیام/