معاون پژوهش و فناوری واحد علوم و تحقیقات: پروپوزالهای دانشجویان، باید کاربردی و بر اساس نیازهای جامعه تعریف شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر محمدحسین مدرسی از آمادگی معاونت پژوهش و فناوری برای مشاوره درباره تاسیس شرکتهای دانشبنیان خبر داد و اظهار کرد: توجه به اقتصاد دانشبنیان موجب ارتقای علمی کشور، بهبود وضع مالی پژوهشگران و خدمت به آحاد جامعه میشود.
وی یکی از مشکلات دانشجویان مقطع دکتری را حضور نداشتن استادان آنها در دانشگاه عنوان کرد و گفت: باید توجه داشت وظایف پژوهشی استادان تحتالشعاع مباحث آموزشی قرار نگیرد.
مدرسی با تاکید بر اهمیت نوشتن طرحهای پژوهشی کاربردی ادامه داد : همه اعضای هیات علمی جدیدالورود واحد علوم و تحقیقات می توانند تا سقف 15 میلیون تومان از حمایتهای این واحد دانشگاهی در طرحهای تحقیقاتی خود بهره مند شوند.
وی درباره طرحهای بروندانشگاهی در این واحد دانشگاهی تصریح کرد: اکنون بیش از 38 موافقتنامه در حوزه طرحهای بروندانشگاهی در واحد علوم و تحقیقات منعقد شده و لازم است اعضای هیات علمی در جذب طرحهای تحقیقاتی براساس این موافقتنامهها فعال شوند.
مدرسی از انتشار مقالات در مجلات نامعتبر به شدت ابراز تاسف کرد و افزود: براساس قوانین دانشگاه آزاد اسلامی، مقالاتی که در مجلات فاقد اعتبار به چاپ میرسند فاقد اعتبار علمی تلقی میشوند، در رزومه علمی پژوهشی محققان درج نخواهند شد و مشمول تشویق و حمایتهای مالی نیز نمیشوند.
وی استفاده از ویدئو کنفرانس در روند تدریس در واحد علوم و تحقیقات را در دستور کار این واحد دانست و گفت: برنامهریزیها برای همکاری با استادان مطرح خارجی در واحد علوم و تحقیقات در حال انجام است.
انتهای پیام/