نوزدهمین دوره لیگ برتر محله بروبیای مربیان شد/ نیمکت پرسپولیس و استقلال هم ثابت نماند
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، نوزدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر فوتبال در شرایطی به پایان رسید که در این فصل از رقابتها تغییرات زیادی روی نیمکت تیمهای مختلف صورت گرفت. جالب است که در لیگ نوزدهم تنها سه تیم بودند که سرمربی تیمشان را تغییر ندادند و این تیمها شرایط متفاوتی در این فصل تجربه کردند.
فاتح لیگ یک تغییر داشت
قهرمان این فصل از رقابتهای لیگ برتر پرسپولیس بود. سرخپوشان فصل را با گابریل کالدرون آغاز کردند اما در میانه راه، سرمربی آرژانتینی جای خود را به یحیی گلمحمدی داد، مربی که در نیمفصل اول روی نیمکت تیم شهر خودرو نشسته بود.
مجیدی جانشین استراماچونی شد
استقلال که به عنوان نایبقهرمانی دست یافت، ابتدا کارش را با آندرهآ استراماچونی آغاز کرد؛ اما این مربی ایتالیایی پیش از پایان فصل از آبیپوشان جدا شد و پس از چند هفته فرهاد مجیدی روی نیمکت استقلال نشست و تا پایان فصل سرمربی این تیم بود.
سرمربی تیم سوم عوض نشد
عنوان سوم رقابتهای این فصل نصیب فولاد خوزستان شد. این تیم که جزء معدود تیمهایی بود که دست به نیمکت خود نزد و جواد نکونام در تمام طول فصل هدایت سرخپوشان خوزستان را برعهده داشت.
دنیزلی جایش را به الهامی داد
تراکتور در شرایطی به مقام چهارم رسید که در ابتدای فصل مصطفی دنیزلی را روی نیمکت نشانده بود. این مربی ترکیهای زمان زیادی هدایت سرخپوشان تبریز را برعهده نداشت و برکنار شد تا مدتی بعد ساکت الهامی سرمربی نماینده تبریز باشد و او نیز تا پایان فصل در سمت خود باقی ماند.
ژنرال ناکام استعفا کرد
سپاهان که مدعی جدی قهرمانی این فصل بود، فصل را با امیر قلعهنویی آغاز کرد و در فاصله دو هفته تا پایان مسابقات، این مربی که دیگر امیدی به قهرمانی نداشت، استعفا کرد تا میگوئل تکسیرا پرتغالی جانشین او شود.
حضور سه مربی روی نیمکت مشهدیها
شهر خودرو تیم ششم جدول ردهبندی بود. نماینده مشهد فصل را با یحیی گلمحمدی شروع کرد. در میانه فصل که گلمحمدی به پرسپولیس رفت، مجتبی سرآسیایی جانشین او شد و در فاصله چند هفته مانده به پایان فصل، سهراب بختیاریزاده هدایت شهر خودرو را قبول کرد.
سراج جانشین سرمربی تیم ملی شد
صنعت نفت در شرایطی به عنوان هفتم لیگ برتر دست یافت که دراگان اسکوچیچ، سرمربی فعلی تیم ملی فوتبال را روی نیمکت میدید. اسکوچیچ در شرایطی که نماینده آبادان را در نیمفصل به مقام چهارم رسانده بود ترجیح داد تا فرصت نشستن روی نیمکت تیم ملی را از دست ندهد و بهنام سراج جای او را تا پایان فصل گرفت.
تارتار جایگزین نداشت
نفت مسجدسلیمان که در رتبه هشتم از لیگ برتر قرار گرفت، از ابتدا تا انتهای فصل مهدی تارتار را سرمربی تیم خود دید.
فکری جای مهاجری را گرفت
نساجی مازندران در شرایطی به عنوان نهم دست پیدا کرد که در ابتدای فصل محمدرضا مهاجری را روی نیمکت خود میدید. پس از رفتن مهاجری، محمود فکری به عنوان سرمربی نماینده مازندران انتخاب شد و تا پایان فصل روی نیمکت این تیم نشست.
جلالی خیلی زود جایگزین بگوویچ شد
گلگهر سیرجان که به مقام دهم لیگ برتر رسید، فصل را با وینگو بگوویچ آغاز کرد و پس از 6 هفته این مربی جای خود را به مجید جلالی داد، مربی که در اواخر فصل تصمیم به جدایی گرفت اما استعفای او پذیرفته نشد و دوباره تا انتهای فصل سرمربی نماینده سیرجان بود.
4 سرمربی روی نیمکت ماشینسازی
ماشینسازی که به عنوان تیم دوازدهم رقابتهای این فصل دست یافت، در ابتدا رسول خطیبی را به عنوان سرمربی در اختیار داشت. در اواسط فصل با استعفای خطیبی، احد شیخلاری، سرمربی نماینده تبریز شد و پس از مدتی محمدرضا مهاجری جای شیخلاری را گرفت و در اواخر فصل هومن افاضلی سرمربی این تیم بود.
سبزپوشان اصفهان 3 مربی داشتند
ذوبآهن که به عنوان یازدهمی رقابتهای این فصل دست یافت، علیرضا منصوریان را به عنوان سرمربی در ابتدا میدید اما مدتی بعد میودراگ رادولوویچ را جانشین وی کرد و پس از همهگیری ویروس کرونا که این مربی مونتهنگرویی به ایران بازنگشت، لوکا بوناچیچ را جانشین وی کرد.
فرکی رفت و ویسی جانشین او شد
پیکان که در ابتدای فصل با حسین فرکی رقابتها را آغاز کرده بود، در اوایل نیمفصل دوم و با رفتن این مربی، عبدالله ویسی را در کسوت سرمربی قرار داد و تا پایان با او به کار خود ادامه داد.
ریسک سایپا با حفظ صادقی
آخرین مربی که در تمام طول فصل سرمربی تیمش باقی ماند، کسی جز ابراهیم صادقی نبود. او به رغم اینکه نتایج جالبی نگرفت اما مدیران باشگاه ترجیح دادند تا انتهای فصل به او اعتماد کنند با اینکه سایپا در رده چهاردهم ایستاد و احتمال داشت از لیگ برتر سقوط کند.
تغییراتی که مانع بقای پارس جنوبی شد
پارس جنوبی جم که به عنوان پانزدهم دست پیدا کرد و به لیگ دسته اول آزادگان سقوط کرد، فصل را با فراز کمالوند آغاز کرد و در ادامه هومن افاضلی را به عنوان سرمربی روی نیمکت داشت و در اواخر فصل با سیروس پورموسوی به کار خود ادامه داد.
شاهین با 4 سرمربی سقوط کرد
شاهین بوشهر که در ابتدای فصل عبدالله ویسی را به عنوان سرمربی در اختیار داشت پس از نتایج ناامیدکننده با این مربی، مهرداد کریمیان را جانشین او به عنوان سرمربی موقت کرد و پس از مدتی میشو کریستیچوویچ را جانشین وی کرد. پس از آنکه کریستیچوویچ حاضر نشد به خاطر همهگیری ویروس کرونا به ایران بازگردد، بار دیگر کریمیان سرمربی موقت شد و در اواخر فصل مهدی پاشازاده به عنوان سرمربی جدید انتخاب شد؛ اما با تمامی این تغییرات، شاهین از لیگ برتر سقوط کرد.
انتهای پیام/4048/پ
انتهای پیام/