دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 آبان 1394 - 12:29
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره):

باید برای از بین بردن و ریشه‌کنی فقر متمرکز شویم/ زنان مطلقه بیشترین مراجعان کمیته امداد

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) با بیان اینکه این نهاد با ریشه‌های فقر درگیر نیست و فقر را تولید نمی‌کند، گفت: تمام تمرکز ما خشکاندن ریشه‌ های تولید فقر است.
کد خبر : 50972

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سید پرویز فتاح در همایش وکلا و حقوقدانان نیکوکار و روسای ادارات حقوقی کمیته امداد که صبح امروز در سالن همایش‌های غدیر این نهاد برگزار شد، با اشاره به اینکه باید ریشه‌های فقر را در کشور از بین ببریم، گفت: تولید فقر در کشور به نظام عدالت جامعه، چرخه اقتصادی و نظام بانکی بر می‌گردد.
وی تصریح کرد: کمیته امداد با جامعه هدف چند میلیونی مواجه است که همه این افراد از یک جنس و یک نوع نیستند بلکه تعدادی از این افراد مشتریانی هستند که از سوی قوه قضائیه به این نهاد ارجاع داده می‌شوند.
وی یادآور شد: 30تا 50 هزار خانوار تحت حمایت این نهاد افرادی هستند که سرپرست خانواده به دلیل احکام صادره از سوی قوه قضائیه تحت پوشش امداد قرار دارند.
رئیس کمیته امداد با بیان اینکه جاده‌ها، حوادث، بیماران سرطانی و صعب العلاج، اعتیاد و طلاق از مشتریان دیگر کمیته امداد هستند افزود: یک میلیون و 30هزار نفر از زنان سرپرست به دلایل مختلف تحت حمایت این نهاد قرار گرفته‌اند که در سال‌های اخیر به علت طلاق این آمار در حال افزایش است.
وی گفت: اگر می‌خواهیم ریشه‌های تولید فقر را پیدا کنیم نظام اسلامی باید سرچشمه‌ها را شناسایی کند و جلوی پیشرفت آن را نیز بگیرد و در غیر این‌صورت هر روز شاهد افزایش و تولید فقر در جامعه خواهیم شد.
فتاح افزود: تولید فقر در کشور اسلامی بیماری بزرگی محسوب می‌شود که همه مسئولان در این زمینه مسئول هستند.
وی با اشاره به اینکه کمیته امداد در زمینه‌های مختلف از جمله ازدواج، مسکن، بیمه ، تحصیل و اشتغال فعالیت می‌کند، افزود: این میزان حمایت برای افراد نیازمند کافی نیست بلکه ابعادی از زندگی این افراد مغفول مانده است که باید رسیدگی جدی صورت گیرد که یکی از این مسائل وضعیت حقوقی آنان است.
وی با بیان اینکه مسائل حقوقی از لحاظ روحی و روانی به خانوادهای نیازمند و تحت حمایت ضربه وارد می‌کند، افزود: مددکاری یک بخشی از فعالیت‌های امداد است که نباید در این زمینه آن را نادیده گرفت.
فتاح با اشاره به اینکه کار کمیته امداد یک نوع پیشگیری محسوب می‌شود، گفت: اگرحمایت و پیشگیری‌هایی که این نهاد در زمینه‌های مختلف انجام می‌دهد به درستی صورت نگیرد برای نظام و کشور بسیار هزینه بر خواهد بود و دامن مسئولان را خواهد گرفت.
رئیس کمیته امداد با بیان اینکه نگاه کمیته امداد نسبت به نیازمندان در جهت تکریم آنان است، تصریح کرد: جامعه هدف این نهاد در زمینه‌های مختلف از جمله طلاق، اعتیاد کمترین آمار را دارند.
وی با بیان اینکه این نهاد به سمت خودکفا و توانمند سازی خانواده‌های تحت حمایت حرکت می‌کند، اظهار کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در نظر داریم خانوارهای توانمند را از چرخ حمایتی خارج کنیم.
فتاح با اشاره به اینکه 60درصد خانواده‌های تحت حمایت ما را زنان سرپرست خانوار تشکیل می‌دهند، یادآور شد: حمایت و امدادرسانی به این تعداد جمعیت بار بزرگی را بر دوش این نهاد گذاشته است و دیگر اینکه پیگیری مسائل حقوقی این خانواده‌ها نیز برعهده زنان سرپرست خانوار است و این امر مشکلاتی را برای آنها ایجاد می‌کند.
رئیس کمیته امداد با بیان اینکه این نهاد بال عاطفی نظام محسوب می‌شود، افزود: سرپرست خانوار بسیاری از افراد تحت حمایت ما با حکم قضایی اعدام و یا زندانی شده‌اند و امداد از خانواده آنها حمایت می‌کند. بسیاری از مسیحیان، ارامنه و اهل سنت نیز تحت حمایت امداد هستند.
وی ضمن تقدیر از وکلای نیکوکار در امر رسیدگی به جامعه هدف امداد گفت: افراد تحت حمایت امداد فریادهای خاموش جامعه هستند که توانمندی و معنویت در کنار فقر آنان مشاهده می‌شود که می‌توان با برنامه‌ریزی دقیق آنها را نجات داد و بستر لازم برای ورد به جامعه را برای آنها فراهم کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب