شرکتهای خلاق با قاچاق کالا و ارز مقابله میکنند
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در حال حاضر تعداد شرکتهای خلاق از کمتر از 50 شرکت به بیش از 800 شرکت افزایش یافته است. این شرکتها در حوزههای بسیار متنوعی فعالیت میکنند. تولید محتوای دیجیتال، فعالیترسانهای، تبلیغات و تولید نرمافزار، تنها بخش کوچکی از حوزههای کاری شرکتهای خلاق را شامل میشود.
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برنامه حمایت از شرکتهای خلاق را همراستا با قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان پیش میبرد. بر این اساس، ستادی تحت عنوان ستاد توسعه فنارویهای نرم و هویتساز در معاونت علمی و فناروی ریاست جمهوری تشکیل شد. یکی از برنامههای این ستاد پیشبرد برنامه توسعه زیستبوم شرکتهای خلاق است. در حال حاضر با تلاشهای صورت گرفته بسیاری از سازمانها و ارگانهای دولتی با ظرفیت گسترده شرکتهای خلاق آشنا شدهاند.
فرهنگسازی که در این زمینه توسط معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، صورت گرفته است، باعث شده که درخواست برای همکاری با این شرکتها افزایش یابد. قاچاق کالا و ارز یکی از چالشهایی است که کشور مدتها است با آن دست بهگریبان است. با توجه به تداوم این مشکل، لازم است تا راهکارهای نوآورانه مبتنی بر فناوری جایگزین روشهای سنتی شود.
بر این اساس، توافقی بین دبیرخانه توسعه زیستبوم شرکتهای خلاق معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری و معاونت پیشگیری ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور منعقد شده است.
یکی از وظایف معاونت پیشگیری ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا، جلب مشارکت مردمی و فرهنگ سازی است. در این راستا این نهاد در نظر دارد تا از ظرفیت شرکتهای خلاق و دانشبنیان در این حوزه بهره ببرد. آگاهی بخشی، تبلیغات هوشمندانه، فرهنگ سازی و جلب مشارکت های مردمی در راستای پیشگیری و مقابله با قاچاق کالا و ارز از جمله حوزههایی هستند که شرکتهای خلاق میتوانند در آن فعالیت کنند.
شرکتهای خلاق و دانشبنیان میتوانند برنامهها، راهکارها، ایدهها و تواناییهای خود را در این حوزه به دبیرخانه برنامه توسعه زیستبوم شرکتهای خلاق معرفی کنند.
انتهای پیام/4144/
انتهای پیام/