چگونه در بازیهای آنلاین امنیت داشته باشیم؟
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، داود معظمی گودرزی با اشاره به اینکه بازی کردن جزئی از روند رشد و تکامل کودکان است و افراد کم سن و سال در هر دوره سنی متناسب با حس و نیازشان به بازیهای مختلفی روی میآورند، گفت: در عصر ارتباطات، با آمدن اینترنت و ابزارهای الکترونیکی، کودکان و نوجوانان نیز به بازیهای رایانهای تمایل پیدا کرده اند و به دلیل جذابیتهای خاص این بازیها، کودکان روز به روز به آنها وابستهتر میشوند.
وی افزود: هم اکنون بازیهای رایانهای به سمت آنلاین شدن پیش رفته و طرفداران بیشتری نیز دارند به طوری که بسیاری از بزرگسالان هم طرفدار اینگونه بازیها هستند.
رئیس پلیس فتا گفت: حفظ امنیت کاربران در بازیهای آنلاین به دلیل استفاده آنها از اینترنت، اهمیت فراوانی دارد که افراد پیش از ورود به این بازیها، ابتدا باید امنیت خود را تامین کنند تا با مشکل مواجه نشوند.
وی بیان کرد: کلاهبرداری در قالب خرید و فروش اکانت بازی، هک کردن حساب کاربران فضای مجازی، اغفال کودکان و نوجوانان از جمله تهدیداتی هستند که ممکن است متوجه کاربران بازیهای آنلاین به خصوص کودکان و نوجوانان شود.
گودرزی تصریح کرد: هرگز جزئیان کارت و حساب بانکی خود یا والدین تان را به اشتراک نگذارید و بازی هار را از سایت های فروش بازی نامعتبر و ناشناس نصب نکنید.
وی تاکید کرد: بازهای را از لینک های دریافت شده در شبکه های اجتماعی دانلود نکنید و بازهای که به صورت کپی و غیر مجاز توزیع می شوند را نصب نکنید.
رئیس پلیس فتا تذکر داد: دوستان خود را در فضای مجازی وارد زندگی داخلی نکنید و در بازهای آنلاین از گفت و گوی صوتی یا تصویری دوری کنید.
انتهای پیام/4148
انتهای پیام/