دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
31 تير 1399 - 14:00

گجت پوشیدنی به بیماران مبتلا به آلزایمر و پارکینسون کمک می‌کند

گجت پوشیدنی FingerTrak امکان نگهداری اجسام مختلف را در دست بسیار راحت کرده و توانایی‌های کاربران را افزایش می‌دهد.
کد خبر : 503018
گجت 1.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا،  گجت‌های پوشیدنی مدرن به امکانات مختلفی از قبیل حسگرهای هوشمند و ابزارهایی مانند شتاب سنج مجهز هستند. محققان دانشگاه کورلن و ویسکاسیس نوعی گجت پوشیدنی را طراحی کردند که می‌تواند انجام کارهای روزانه را بسیار راحت‌تر کند.




بیشتر بخوانید: پای مصنوعی هوشمند ساخته شد+ فیلم




پس پوشیدن این گجت کاربران می‌توانند فعالیت‌های متعددی را با سرعت و دقت بیشتری انجام دهند به عنوان مثال وقتی می‌خواهید دست خود را بشویید می‌توانید تلفن همراه را به این گجت پرکاربرد بسپارید. به دلیل حسگرهای بسیار حساسی که در این گجت پوشیدنی به‌کاررفته است کاربران قادر هستند فعالیت‌های نیازمند دقت و ظرافت ویژه را نیز به راحتی انجام دهند.


سازندگان این گجت نام آن را FingerTrak گذاشته‌اند. گجت FingerTrak  دارای چهار حسگر حرارتی و چهار دوربین است. علاوه بر این‌ها سیستم ارتباطی خاصی برای این گجت طراحی شده تا ضمن اتصال به شبکه عصبی دست بهترین عملکرد را ارائه دهد.


مهندسانی که FingerTrak  طراحی کردند مدعی هستند این گجت پوشیدنی با دقتی بی‌نظیر حرکت‌های مچ دست را تحت نظر گرفته و بر اساس نیاز کاربران واکنش نشان می‌دهد. یکی از ابزارهایی که برای عملکرد مطلوب FingerTrak  به آن کمک می‌کند حسگرهای حرارتی است.


یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این گجت پوشیدنی خدمات ویژه کاربران مبتلا به بیماری‌های آلزایمر و پارکینسون است. FingerTrak به کاربرانی که دچار بیماری فراموشی هستند کمک می‌تواند تا راحت‌تر با سایر افراد ارتباط برقرار کرده و میزان لرزش دست در بیماران مبتلا به پارکینسون را نیز کنترل می‌کند. سازندگان این گجت هنوز قیمتی برای آن اعلام نکرده‌اند.


انتهای پیام/4144/


 


 


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب